Menu

Celestyal Experience

 

CelestyalExperience_ShipExterior

“Celestyal Experience, een scala aan faciliteiten”

Aan boord van de Celestyal Experience, de voormalige NeoRomantica, staat ruimte van dit middelgrote schip centraal. Zij is in de winter 2011/2012 geheel gerenoveerd. Het schip vaart vanuit Athene naar de idyllische eilanden in de Egeïsche Zee.
De Celestyal Experience biedt een scala aan faciliteiten voor gasten van alle leeftijden, waaronder vier restaurants, zeven bars en lounges, twee zwembaden, twee jacuzzi’s, een strandclub, een zonnedek en een joggingbaan. De Celestyal Experience wordt afgerond met avondentertainment, een casino, bibliotheek, vergaderzalen en boetieks aan boord.

Faciliteiten
Geniet van veel verschillende faciliteiten aan boord van de Celestyal Experience.

Culinair

Aan boord van de Celestyal Experience is een grote verscheidenheid aan gerechten verkrijgbaar, die allemaal ingrediënten van hoge kwaliteit bieden. Alles van maaltijden in fastfoodstijl tot verfijnde eetervaringen, is op elk moment van de dag beschikbaar. Menu’s zijn met liefde bereid en bevatten de beste ingrediënten. Dus of u nu de voorkeur geeft aan een snelle hap of een keuze uit een uitgebreid menu in een formele omgeving, de Celestyal Experience heeft het voor u.

  • Main Dining Restaurant;
  • Specialiteiten Restaurant;
  • Buffet Restaurant;

 

Celestyal-Experience-show-lounge

Entertainment

Van Bingo tot danslessen er is een breed scala aan activiteiten op de Crystal Experience. Er worden diverse knutsel activiteiten, spelavonden en entertainment aangeboden! U hoeft zich niet te vervelen!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan