Menu

AIDAvita

 

AIDAvita, voor iedereen een andere dagbesteding

Cruiseschip AIDAvita heeft een zeer bijzondere uitwerking op haar passagiers. De dynamiek aan boord zorgt er voor dat iedereen lekker zijn eigen ding doet. Er is ook zo veel te doen. Sport en spel worden ruim aangeboden. De spa en fitness worden druk bezocht. Het entertainment voor zowel de kids als de volwassenen is overvloedig. Kortom, u bruist van de energie als u een cruise op de AIDAvita achter de rug heeft.

Er gaan slechts 633 passagiers aan boord. Dit schip is één van de 4 AIDA Selection schepen. Hier kunt u buitengewoon genieten van de prachtige natuur en cultuur, het motto van deze schepen: “Ervaar het land en zijn mensen”.

Sommige excursies hebben een sportief karakter. U kunt bijvoorbeeld met de mountainbikes die aan boord van de AIDAvita zijn, mooie routes fietsen onder begeleiding.

Aan boord zijn verschillende hut categorieën. Zo kunt u kiezen uit een binnen-buiten of balkonhut. Ook zijn er suites aan boord die voor meer comfort zorgen.

Culinair

U heeft de keuze uit verschillende restaurants waar u terecht kunt voor uw ontbijt, lunch en diner! Het is aan u de keus waar u voor kiest!

  • Selection restaurant
  • Calypso restaurant
  • Markt restaurant
  • Pool Grill

 

 

Cruiseschip-AIDAvita-AIDA-Theater

Entertainment

Het leuke van de AIDAvita dat elke passagier zijn eigen keuze maakt over een favoriete dagbesteding. De sportievelingen vermaken zich aan boord met de vele faciliteiten. Dit kan het uitgebreide aanbod van fitness toestellen zijn, maar ook de workshops spinnen en andere zweet opwekkende trainingen. Andere zoeken de rust op met een heerlijk boek en genieten van de rust.

Bekijk unieke shows in het AIDA theater en geniet van de AIDA Stars. Elke dag is het anders en elke dag weer uniek.

Geniet in de Ocean bar of de Anytime bar en geniet nog even van het fantastische uitzicht. Hier heeft u prachtig zicht op de haven, zonsondergang of de eindeloze zee.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan