Menu

AIDAmira

 

Cruiseschip-AIDAmira-AIDA-Schip

Een intiem schip, naar bijzondere bestemmingen

De AIDAmira voer vroeger onder de naam van de Costa NeoRiviera. Nu behoort ze thuis in de AIDA familie.

Dit schip bied plek voor slechts 700 passagiers. Het schip gaat unieke routes bevaren waar u dicht bij natuur en cultuur bent. Het schip is helemaal gerenoveerd naar de AIDA uitstraling!

Dit schip is één van de 4 AIDA Selection schepen. Hier kunt u buitengewoon genieten van de prachtige natuur en cultuur, het motto van deze schepen: “Ervaar het land en zijn mensen”.

U zult zich snel thuis voelen op dit relatief kleine schip. Het schip is uitgericht met binnen-buiten en balkonhutten. Ook zijn er diverse suites aan boord. Op dit schip zijn er relatief gezien de meeste buitenhutten. Iedere hut is voorzien van alle gemakken.

 

Faciliteiten

AIDA staat nu eenmaal bekend om haar wellness. Ook dit schip krijgt een ruime Wellness aan boord. Er komt een grote saunaruimte met Finse Sauna, aromasauna en een heerlijk stoombad. Er komen meerdere ontspanningsruimtes en wellnesskamers. Ook de kapper en nagel Spa wordt niet vergeten.

Culinair

Het schip heeft 7 bars en 6 restaurants, waarvan twee buffetrestaurants, twee specialiteiten waarvan u gratis gebruik mag maken (exclusief dranken) en twee restaurants waar u een toeslag voor moet betalen. Bij de buffetrestaurants zijn uw drankjes inbegrepen in de cruise prijs! U kunt kiezen uit verschillende (non)- alcoholische dranken.

 

Cruiseschip-AIDAmira-AIDA-Cafe Mare

Entertainment

In het theater kunt u genieten van een gevarieerd show- en entertainmentprogramma. Deze programmering wordt aangepast aan de locatie van het schip. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale entertainers.

Na een heerlijke show is er genoeg tijd om een drankje te doen in één van de bars! Hier zult u getrakteerd worden op live-muziek!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan