Menu

AIDAcara

 

Cruiseschip-aidacara-AIDA-markt_restaurant

Thuiskomen op AIDAcara

Als u met cruiseschip AIDAcara op reis gaat, heeft u altijd uw huis bij u. Het schip is namelijk ruim, maar niet groot en voelt aan als een warme deken. Elke keer dat u een bestemming bezocht heeft, voelt het als thuis komen wanneer u weer aan boord stapt. Dit schip is het kleinste schip en het eerste schip in de vloot van AIDA. Het schip is in 1996 in de vaart gekomen maar heeft in de loop van de jaren renovaties gehad.

Dit schip is één van de 4 AIDA Selection schepen. Hier kunt u buitengewoon genieten van de prachtige natuur en cultuur, het motto van deze schepen: “Ervaar het land en zijn mensen”. De schepen varen bijzondere routes.

De ongedwongen sfeer op AIDAcara heeft iets vriendelijks. Al snel lijkt het alsof u onder vrienden bent. Regelmatig komt u dezelfde mensen tegen. Mensen met gelijke interesses. Toch zie je dat iedereen zijn eigen ding doet aan boord. De vroege vogels zijn al klaar met sporten als degenen die in een langzamer tempo leven zich naar het prachtige ontbijtbuffet begeven.

De hutten zijn voorzien van alle gemakken. U kunt kiezen uit een binnen-buiten of balkonhut. En er is een ruime keuze uit verschillende suites. Op de balkonhutten heeft u een eigen hangmat waar u heerlijk kunt vertoeven!

Culinair

Cruisen op de AIDAcara heeft ook als voordeel dat u prettig geprijsd reist. Bij alle maaltijden zijn tafelwijnen, bier en frisdranken inbegrepen. En u wordt bediend door charmant en effectief personeel. De smile die u krijgt als zij hun service geeft, die heeft u al betaald. Want fooien zijn reeds in de reissom verwerkt.

Aan boord zijn 3 verschillende restaurants

  • Selection Restaurant (Serveert culinaire hoogstandjes) Extra toeslag wordt berekend.
  • Calypso Restaurant (Serveert regionale gerechten waar het schip vaart)
  • Markt Restaurant (Serveert gerechten van over de hele wereld!)

Cruiseschip-AIDAcara-AIDA-Aromadampfbad

Entertainment

Iedere avond is er een exclusieve shows in het AIDA Theater te zien. Van muziek tot goochelacts! Hierna is het mogelijk om in één van de bars een heerlijke drankje te drinken. Tijdens uw drankje wordt u getrakteerd op live muziek!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan