Menu

AIDAaura

 

AIDAaura, is een allemansvriend

AIDAaura is voor een breed publiek eigenlijk een allemansvriend. Het schip heeft -zeker voor zijn bescheiden afmetingen- een indrukwekkend aantal faciliteiten. Omdat dit cruiseschip van AIDA Cruises niet te groot is, blijft het intiem. Door deze aspecten voelt een ieder zich op de AIDAaura thuis. Een stukje thuis op het water. Hier kunt u buitengewoon genieten van de prachtige natuur en cultuur, het motto van dit schip: “Ervaar het land en zijn mensen”.

De hutten zijn van alle gemakken voorzien, zoals badkamer douche en toilet. Er zijn op dit schip zowel binnenhutten, buitenhutten, balkonhutten en verschillende suites!

Faciliteiten aan boord van AIDAaura

De nadruk bij de faciliteiten en excursies ligt op sportieve uitdagingen. Zo kunt u als uw cruiseschip AIDAaura de juiste plaatsen aandoet bijvoorbeeld duiken, golfen of mountainbiken. Blijft u aan boord dan gaat u heerlijk fitnessen of doet een balsport. Misschien gaat u wel lekker zweten bij het spinnen. Daarna een verkwikkende douche en relaxen in een jacuzzi.

Culinair genieten aan boord van AIDAaura

Op dit schip zijn er verschillende mogelijkheden om te eten. Er zijn drie verschillende buffetrestaurants met een uitgebreid aanbod! Er zijn ook restaurants waar u a la cart kunt eten. Hier wordt wel een kleine toeslag berekend. Hiervoor krijgt u wel heerlijke gerechten en natuurlijk een goede service!

  • Selection Restaurant (hier wordt een extra toeslag berekend).
  • Calypso Restaurant
  • Markt Restaurant
  • Pool Grill

Entertainment aan boord van AIDAaura

Iedere avond is er een show te zien in het theater. Hierna kunt u een heerlijk drankje drinken in één van de gezellige bars of lounges. De nachtclub moet u zeker een keer bezoeken!

U vind ook gezellige live entertainment in de verschillende bars die zorgen voor extra gezelligheid!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan