Menu

Save Now Cruise Later Holland America Line

Save Now Cruise Later actie bij de Holland America Line!

Al bijna anderhalve eeuw biedt Holland America Line (HAL) cruises aan over de gehele wereld. Holland America Line zorgt ervoor dat de gasten hun cruise als een stijlvol avontuur beleven. Om de reis helemaal tot een onvergetelijke ervaring te maken zijn de schepen van alle gemakken voorzien. U ervaart zelf het ultieme genieten op zee. Dansen, dromen, ontspannen, enerveren, consumeren, verbazen. Onvergetelijke indrukken opdoen in een wereld die echt niet onbereikbaar is.

Boek voor 19 april geselecteerde 2022 Europa, Alaska en nu ook Canada New England cruises en ontvang tijdelijk uitzonderlijke voordelen voor ALLE GASTEN in dezelfde hut.

  • Volpension
  • Signature drankenpakket
  • Vooruitbetaalde hotelservicekosten
  • Signature dinerpakket (1x Canaletto & 1x Pinnacle Grill diner)

Boek een suite en ontvang naast de bovenstaande voordelen ook een premium internetpakket (o.b.v. dubbele bezetting)

Europa Planner

Het complete overzicht van alle cruises, highlights en bijzonderheden in één overzichtelijk brochure.

Download hem hier!

Bekijk onze aanbiedingen

DE DETAILS*

Signature Drankenpakket

Signature Drankenpakket heeft een dagelijkse limiet van 15 dranken, inclusief alle dranken met een prijs van US$ 11,00 of lager. Gasten dienen één voor één drankjes te bestellen en vanaf 18 of 21 jaar of ouder (afhankelijk van vaargebied) zijn alcoholische dranken verkrijgbaar. Pakket is exclusief aankopen gedaan in Signature Shops, Minibar en In-Room Dining, of dranken op Half Moon Cay.

Gratis fooien (Hotel Service Charge) 

Gratis / vooruitbetaalde fooien (hotel servicekosten) zijn gebaseerd op promotiecode OG. Holland America Line betaalt fooien vooraf namens gasten (t.w.v US$ 14.50 p.p.p.n voor binnen/buiten/balkonhutten en US$ 16.00 p.p.p.n. voor suites . Fooien voor de bar, wijnrekeningen in de restaurants en/of spa- / salondiensten zijn niet inbegrepen.

Signature Dinerpakket

Gasten krijgen een gratis diner voor één avond bij Pinnacle Grill en Canaletto. Reserverings- en eettijden worden aan boord toegewezen en op de dag van inscheping wordt een bevestigingskaart in uw passagiershut geplaatst.

Boek een suite en ontvang naast de bovenstaande voordelen ook een premium internetpakket (o.b.v. dubbele bezetting)

* Aanbod onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen.

Op onze website worden de voordeligste tarieven getoond, dit kan zonder de Sea You Soon actie zijn.


Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan