Menu

Nieuwe routes met Royal Caribbean voor 2022

WOW-effect in 2022 bij Royal Caribbean

Royal Caribbean is dé cruiselijn die zorgt voor het grote “Wow” gevoel met haar Flowrider-simulator, klimwanden, golfbanen, bubbelbaden met glazen wanden die half boven zee hangen, heuse schaatsbanen en andere innovatieve voorzieningen. Tegenwoordig kun je zelfs skydiven aan boord! Niets is te gek bij deze rederij om haar actieve cruisepassagiers te vermaken.

Royal Caribbean biedt in de zomer van 2022 nieuwe routes aan. Een mix van grote en klein schepen om Europa te verkennen. Passagiers kunnen cultuurrijke avonturen beleven aan boord van schepen die nieuw zijn in de Middellandse Zee en Noord-Europa.

Middellandse Zee vanuit Italië

De Odyssey keert terug naar Europe met vertrek van Rome (Civitavecchia). Zo kunt u een cruise van 7 en 9 nachten naar de Griekse Eilanden en Turkije of 12 nachten “Holy land Sailings” boeken. Geniet van de zonnige bestemmingen, pittoreske kusten en de oude ruïnes wat Griekenland u te bieden heeft. Zo vaart het de Oddsey onder andere naar Santorini, Mykonos Athene, Haifa en Jeruzalem.

De Brilliance of the Seas zal de meest bekende een aantrekkelijke steden van de Oost-Middellandse zee aan doen. U begint in Ravenna nabij Venetië en vaart voor 7 nachten naar Dubrovnik, Athene. In deze route mogen de eilanden Mykonos en Santorini ook niet ontbreken.

Odyssey of the Seas
7 oktober 2022 voor 13 dagen

Vanaf € 1.818,50,- per persoon

Boeken deze reis

Brilliance of the Seas
Bijv. 15 mei 2022 voor 8 dagen

Vanaf € 596,- per persoon

Boeken deze reis

 

Europa vanuit Spanje

De Allure of the Seas keer terug naar Barcelona en zal de Westelijke Middellandse Zee aan doen. Zo vaart u in 7 nachten naar Rome, Napels en Florence. Liever vanuit Rome vertrekken ook dit is mogelijk.

Ook de Vision of the Seas is te vinden in Europa en zal voor 8 nachten de Franse en Italiaanse Riviera’s aan doen.
Voor gasten die een kortere cruise willen vaart het schip vanaf september 2022 voor 5 nachten naar Toulon, Monte Carlo, Sardinië en Sicilië.

Nieuwe routes vanuit Tarragona voor de Jewel of the Seas in september 2022.  Cruises voor 9 a 10 nachten naar Athene of vanuit Athene naar Tarragona.

Allure of the Seas
8 mei 2022 voor 8 dagen

Vanaf € 878,50,- per persoon

Boeken deze reis

 

Jewel of the Seas
28 september 2022 voor 10 dagen

Vanaf € 880,- per persoon

Boeken deze reis

 

Noord en West-Europa

Liever naar het noorden of westen van Europa? Dan biedt de Voyager of the Seas verschillende routes aan. Het schip vertrek vanuit Kopenhagen (mei, juni en augustus) en Stockholm (juli). Zo vaart u naar de schoonheid van de Noorse Fjorden of naar de culturele steden van de Baltische Staten, waarin St. Petersburg en Tallinn natuurlijk niet in mogen ontbreken.

Voordat de Jewel of the Seas zich naar Tarragona verplaatst vaart zij eerst vanuit Amsterdam naar waanzinnige bestemmingen zoals IJsland, de Britse eilanden, de Noordkaap en natuurlijk niet te vergeten de Noorse Fjorden. Idealer kunt je het niet maken voor ons om vanuit Amsterdam deze geweldige bestemmingen aan te doen.

Jewel of the Seas
20 juni 2022 voor 13 dagen

Vanaf € 1.080,- per persoon

Boeken deze reis

 

Jewel of the Seas
8 juni 2022 voor 13 dagen

Vanaf € 1.114,- per persoon

Boeken deze reis

 

 

Anthem of the Seas

De Anthem of the Seas vertrek voor de tweede keer vanuit Southampton en zal 8, 13 en 15-daagse cruises aanbieden naar Noord-Europa, Iberisch Schiereiland en het westelijk deel van de Middellandse Zee.

Passagiers kunnen genieten van de Canarische Eilanden tijdens een cruise naar Vigo, Lissabon, Madeira en de bekende eilanden Lanzarote, Gran Canaria en Tenerife.

Of ontsnapt u liever naar de beste stranden van de Middellandse Zee? Boek dan de 15-daagse reis naar o.a. Nice, Barcelona, Valencia, Malaga, Mallorca, Ibiza

Anthem of the Seas
5 juni 2022 voor 15 dagen

Vanaf € 1.975,- per persoon

Boeken deze reis

 

Anthem of the Seas
22 juli 2022 voor 15 dagen

Vanaf € 2146,50 per persoon

Boeken deze reis

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan