Menu

MSC Cruises start haar cruises!

MSC herstart haar cruises en zal met de MSC Grandiosa en de MSC Magnifica 8 daagse cruises door de Middellandse Zee gaan uitvoeren. Deze cruises zullen vertrekken tot en met oktober.

MSC Cruises wilt u weer aan boord verwelkomen voor een zomercruise in de prachtige Middellandse Zee – een regio welk onlosmakelijk verbonden is met hun historie, herkomst en liefde voor de zee.

Gezien de moeilijke tijden die we allemaal hebben meegemaakt, kunt u er zeker van zijn dat MSC uw gezondheid en veiligheid altijd voorop stelt bij alles wat ze doen. Daarom hebben ze nieuwe procedures geïntroduceerd om uw welzijn aan boord te garanderen. Deze nieuwe procedures zullen ervoor zorgen dat u onze liefde voor cruises en de zee met gemoedsrust kunt blijven delen, zodat u de vreugde die het elke dag weer brengt, kunt waarderen.

Om u terug te verwelkomen aan boord biedt MSC Cruises u een Covid Protection Plan* (CPP) aan voor slechts €18 per persoon per cruise, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw tijd aan boord. Daarnaast bieden wij u ook een selectie van 3 excursies aan tegen een gereduceerd tarief, welk u de meest populaire bestemmingen laat ontdekken.

Wilt u één van deze cruises boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een email naar info@captaincruise.nl

MSC-Cruises-MSC-Grandiosa-Middelandse-Zee

8 dagen met MSC Grandiosa Middellandse Zee

Vertrek vanaf 25 oktober t/m 20 december vanuit Genua
– Binnenhut vanaf € 329,- p.p.

Ga met ons mee op MSC Grandiosa – de meest recente toevoeging aan onze vloot – voor een onvergetelijke cruise van zeven nachten in de westelijke Middellandse Zee, waarbij u de Italiaanse havens van Genua, Civitavecchia / Rome, Napels, Palermo en Malta (La Valletta) aandoet. Een kans om authentiek Italië te ontdekken en te ervaren in het gezelschap van goede vrienden en familie, aan boord van een schip dat echte kwaliteit, ontspanning en ontsnapping biedt.

MSC-Cruises-MSC-Magnifica-Middelandse-Zee-Kerstcruise

11 dagen met MSC Magnifica Middellandse Zee

Vertrek 26 december 2020 vanuit Genua
– Binnenhut vanaf € 1049,- p.p.

Vaar met MSC Magnifica tijdens een cruise van 10 nachten door de westelijk Middellandse Zee, die aanmeert in de volgende havens in Italië: Rome en Genua als ook de volgende bestemming in Frankrijk: Marseille als ook de volgende bestemmingen in Spanje: Barcelona, Malaga, Gibraltar, Seville en Lissabon als bestemming in Portugal. Een geweldige gelegenheid om de cultuur van twee iconische Italiaanse steden en hun beroemde havens te ontdekken, gevolgd door de prachtige must sees langs de Franse, Spaanse en  Portugese havens.

MSC-Cruises-MSC-Magnifica-Middelandse-Zee..

11 dagen met MSC Magnifica Middellandse Zee

Vertrek 29 oktober t/m 8 december 2020 vanuit Genua
– Binnenhut vanaf € 429,- p.p.

Vaar met MSC Magnifica tijdens een cruise van 10 nachten door de Oostelijk Middellandse Zee, die aanmeert in de volgende havens in Italië: Genua, Rome, Florence, Taormina en  Civitavecchia als ook de volgende bestemming in Malta: Valletta en Athene en Olympia in Griekenland.  Een mooie kans om de cultuur en architectuur van deze prachtige steden te ontdekken.

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan