Menu

Kies uw voordeel bij MSC Cruises

Van de wereldberoemde authentieke Italiaanse keuken tot de persoonlijke aandacht en vriendelijkheid van de Italiaanse bemanning, de gasten van MSC Cruises worden getrakteerd op de beste Italiaanse gastvrijheid die zij zich maar kunnen wensen, zo kunt u een MSC cruise het beste omschrijven. Buon viaggio!

Prachtige kleuren en een stijlvol interieur met een geheel eigen design zijn kenmerkend voor alle schepen van MSC Cruises. Er is zorgvuldig aandacht besteed aan verfijning van de inrichting in combinatie met innovatieve snufjes. Zo wordt een elegante en toch informele sfeer gecreëerd, waarin u heerlijk kunt relaxen en genieten. Waar u zich ook bevindt, aan boord van het schip wordt u omarmd door het prachtige decor, de warme kleuren en de sierlijk afgewerkte details.

Een mooie actie om het jaar goed mee af te sluiten en al heerlijk vooruit te kijken naar een mooie cruise in zomer 2021. Ontdek samen met MSC cruises de mooiste bestemmingen en culturen. Een zorgeloze vakantie met uw partner, familie of vrienden beleeft u aan boord van één van onze prachtige schepen.

Boek voor 15 december 2020 een afvaart voor de zomer van 2021 en kies uw eigen voordeel een Gratis all inclusive Easy drankpakket of Gratis upgrade  van uw hut.

Optie 1: Gratis all inclusive Easy drankenpakket

  • Boek tussen 1 oktober en 15 december 2020
  • Geldig op Cruise only en Fly & cruise
  • Drankenpakket is geldig voor 1e en 2e persoon in de hut. Overige personen in de hut dienen het pakket er verplicht bij te boeken. 

Optie 2: Gratis Upgrade van uw hut

  • Boek tussen 1 oktober en 15 december 2020
  • Geldig op Cruise only en Fly & cruise
  • Boek te allen tijde de gewenste hutcategorie: de upgrade promotie is reeds in de prijs verwerkt.
Op onze website staat automatisch optie 2 geladen mocht u meer willen weten neem dan contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.

15 dagen met de MSC Preziosa naar Noord Europa

MSC-Cruises-MSC-Presiosa-Noord-Europa 8 augustus 2021

Vertrek bijv. 8 augustus:
vanaf € 1759,- per persoon

Meer informatie over de MSC Presiosa of deze cruise boeken?

 

Wist u dat kinderen t/m 11 jaar alleen havengelden betalen.

 

8 dagen met de MSC Seaview naar Genua

MSC-Cruises-MSC-Seaview-Genua-3-juli Vertrek bijv. 3 juli 2021:
vanaf €1049,- per persoon

Meer informatie over de MSC Seaview of deze cruise boeken?

 

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan