Menu

Sea You Soon bij de Holland America Line

Sea You Soon actie bij de Holland America Line!

Al bijna anderhalve eeuw biedt Holland America Line (HAL) cruises aan over de gehele wereld. Holland America Line zorgt ervoor dat de gasten hun cruise als een stijlvol avontuur beleven. Om de reis helemaal tot een onvergetelijke ervaring te maken zijn de schepen van alle gemakken voorzien. U ervaart zelf het ultieme genieten op zee. Dansen, dromen, ontspannen, enerveren, consumeren, verbazen. Onvergetelijke indrukken opdoen in een wereld die echt niet onbereikbaar is.

DE DETAILS*

Signature Drankenpakket

Signature Drankenpakket heeft een dagelijkse limiet van 15 dranken, inclusief alle dranken met een prijs van US$ 11,00 of lager. Gasten dienen één voor één drankjes te bestellen en vanaf 18 of 21 jaar of ouder (afhankelijk van vaargebied) zijn alcoholische dranken verkrijgbaar. Pakket is exclusief aankopen gedaan in Signature Shops, Minibar en In-Room Dining, of dranken op Half Moon Cay.

Hut Upgrades

Stateroom-upgrades zijn beschikbaar in geselecteerde passagiershutcategorieën en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de hutten in de hogere categorie.

Let op: men dient gelijk de hogere categorie in te boeken. Beide categorieën hebben dezelfde prijs. Holland America Line zal niet de lagere categorie upgraden op een later moment. Indien de hogere categorie niet beschikbaar is, is de upgrade uitverkocht.

Rotterdam, Nieuw Statendam, Eurodam, Nieuw Amsterdam, Noordam, Westerdam, Oosterdam en Zuiderdam

Hut upgrade op deze schepen betreft een upgrade van een Buitenhut naar een Balkonhut (afhankelijk van schip en categorie evt. met beperkt zicht).

Volendam en Zaandam

Hut upgrade op deze schepen betreft een upgrade van een Binnenhut naar een Buitenhut (afhankelijk van categorie evt. met beperkt zicht).

Eén avond specialiteitenrestaurant

Gasten krijgen één gratis diner voor één avond bij Pinnacle Grill of Tamarind. Reserverings- en eettijden worden aan boord toegewezen en op de dag van inscheping wordt een bevestigingskaart in uw passagiershut geplaatst. Eetgelegenheid is gebaseerd op het type schip.

Noordam, Westerdam, Oosterdam, Zuiderdam, Volendam en Zaandam à Pinnacle Grill

Rotterdam, Nieuw Statendam, Eurodam of Nieuw Amsterdam à Pinnacle Grill of Tamarind, dit wordt aan boord bepaald

10% korting op ALLE excursies

Excursie korting is van toepassing op alle beschikbare excursies aan wal op geselecteerde afvaarten. Excursies dienen via www.hollandamerica.com vóór 14 maart 2021 aangekocht te worden om gebruik te maken van de korting. Als een excursie eenmaal aan boord wordt geannuleerd, wordt het betaalde bedrag terugbetaald. Eventuele boordtegoeden kunnen niet gebruikt worden om excursies voorafgaand aan de cruise aan te kopen.

Gratis of verlaagde tarieven voor kinderen/3e en 4e gast in dezelfde hut

Geselecteerde afvaarten kennen verlaagde tarieven of enkel havengelden voor de 3e en 4e persoon in de hut. In de prijslijsten in de bijlage vinden jullie de deelnemende afvaarten aan.

Gratis fooien (Hotel Service Charge) bij boeking voor 5 januari 2021

Gratis / vooruitbetaalde fooien (hotel servicekosten) zijn gebaseerd op promotiecode OG. Holland America Line betaalt fooien vooraf namens gasten (t.w.v US$ 14.50 p.p.p.n voor binnen/buiten/balkonhutten en US$ 16.00 p.p.p.n. voor suites . Fooien voor de bar, wijnrekeningen in de restaurants en/of spa- / salondiensten zijn niet inbegrepen. Het aanbod voor fooien loopt af op 5 januari 2021.

* Aanbod onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen.

Op onze website worden de voordeligste tarieven getoond, dit kan zonder de Sea You Soon actie zijn.


Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan