Menu

Azamara 50% korting op de 2e persoon

Buy One Get One Half Off (BOGOHO): Buy One Get One Half Off (“BOGOHO”) is van toepassing op nieuwe boekingen gemaakt en bevestigd tussen 1 juni en 31 juli 2020 (“Offer Period”). Deze aanbieding is van toepassing op geselecteerde afvaarten met vertrek op of na 3 oktober 2020. BOGOHO geeft recht op een korting van 50% van het cruise tarief voor de 2e persoon in dezelfde hut. Alle overige componenten, inclusief maar niet gelimiteerd tot belastingen en havengelden zijn extra en moeten per persoon volledig voldaan worden. De aanbieding is van toepassing op alle hutcategorieën, maar deze kunnen per afvaart verschillen. Sommige hutcategorieën kunnen op sommige afvaarten zijn of worden uitgesloten van deelname.

Deze aanbieding is afhankelijk van beschikbaarheid en kan zonder reden van opgaaf worden ingetrokken op elk willekeurig moment. Korting is reeds verwerkt in de reissom.

Bekijk hier een selectie het aanbod van Azamara Cruises.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor u volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op u eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan