Menu

HAL: Herstart in augustus met de Eurodam!

Holland America Line gaat deze zomer herstarten met
8-daagse cruises vanuit Athene met de Eurodam!

Cruiseschip Eurodam, is sinds 2008 in de vaart. Alles wat de rederij nog kon leren over hoe je een ervaren cruisepassagier naar de zin kunt maken, is hier samengebracht. Tropische cabana’s zorgen voor ligbedden in een privé sfeer. Het interieur van het schip is uitgebalanceerd en luxe. De akoestiek in het theater is van uitmuntende klasse. Alles is met veel liefde en gevoel voor sfeer gemaakt. Aan boord van de Eurodam kan een vakantie gewoonweg niet mislukken.

De hutten hebben een perfecte layout en smaakvolle inrichting. Kamers in een luxe hotel doen beslist niet onder voor de suites aan boord van de Eurodam. Alle gasten in een Neptune Suite hebben exclusief toegang tot de Neptune Lounge, waar de conciërge voor u klaar staat. Flatscreens sieren de hutten. Badkamers zijn perfect en efficiënt ingericht.

15 & 29 augustus

8 dagen Griekse eilanden & Montenegro
Binnenhut vanaf € 799,- per persoon cruise only
Binnenhut met Have it All vanaf € 1.149,- per persoon cruise only
Fly & Cruise pakket: vanaf €1.399,- per persoon

Boek deze reis!

22 augustus

8 dagen Griekse eilanden & Israël
Binnenhut vanaf € 799,- per persoon cruise only
Binnenhut met Have it All vanaf € 1.149,- per persoon cruise only
Fly & Cruise pakket: vanaf €1.399,- per persoon

Boek deze reis!

5 september 

8 dagen Griekse eilanden, Albanië & Italië
Binnenhut vanaf € 799,- per persoon cruise only
Binnenhut met Have it All vanaf € 1.149,- per persoon cruise only
Fly & Cruise pakket: vanaf €1.399,- per persoon

Boek deze reis!

 

12 september

13 dagen Griekse eilanden, Kroatië & Italië
Binnenhut vanaf € 1.634,- per persoon cruise-only
Binnenhut met Have it All vanaf € 2.049,- per persoon cruise only
Fly & Cruise pakket: vanaf € 2.299,- per persoon

Boek deze reis!

24 september

13 dagen Griekse eilanden, Kroatië & Turkije
Binnenhut vanaf € 1.649,- per persoon cruise-only
Binnenhut met Have it All vanaf € 2.049,- per persoon cruise only
Fly & Cruise pakket: vanaf € 2.299,- per persoon

Boek deze reis!

6 oktober 

13 dagen Griekse eilanden, Kroatië & Italië
Binnenhut vanaf € 1.649,- per persoon cruise-only
Binnenhut met Have it All vanaf € 2.049,- per persoon cruise only
Fly & Cruise pakket: vanaf €2.299,- per persoon

Boek deze reis!


 Zie brochure: ‘Summer 2021 Greek Isles & Beyond Planner’

Cruise en blijf gezond met de ‘Travel Well’ -protocollen

Vaccinatie
Cruises met Holland America Line vanuit Griekenland zijn beschikbaar voor gasten die hun laatste dosis van een goedgekeurd COVID-19-vaccin ten minste 14 dagen voor het begin van de cruise hebben gekregen en die een vaccinatiebewijs hebben.

Reizen naar Griekenland
Gasten van Holland America Line dienen zich te houden aan alle gezondheids- en veiligheidsprotocollen die van kracht zijn op het moment van vertrek voor reizen van en naar het schip, inclusief de aankomst in Griekenland alvorens men inscheept aan boord van de Eurodam, evenals aan alle protocollen en procedures aan boord voor het bezoeken van havens. Gasten kunnen informatie over de gezondheidsvereisten van Griekse reizigers vinden op de Visit Greece Website. De Griekse overheid vraagt momenteel ook dat iedereen die naar Griekenland reist, voor aankomst het Passenger Location Form in te vullen. Gasten zijn hier zelf verantwoordelijk voor.

Travel Well
Er zullen aanvullende preventieve gezondheidsmaatregelen worden getroffen in het kader van het ‘Travel Well’-protocol van Holland America Line, waaronder gezondheidsonderzoeken, vereisten voor gezichtsmaskers wanneer gasten niet zittend eten of drinken aan boord, social distancing en capaciteitscontrole. De schepen zijn nu voorzien van verbeterde milieuhygiëne en luchtfiltratie met verbeterde HVAC-systemen en ultraviolette technologie. HEPA-filters zullen worden gebruikt op belangrijke gebieden als een verdere maatregel voor veilig cruisen. Daarnaast zullen onze medische centra worden uitgerust met COVID-19 test- en behandelmogelijkheden.

De protocollen van Holland America Line zijn aan verandering onderhevig omdat het onderzoek wordt voortgezet in samenwerking met medische experts en overheidsinstanties om ervoor te zorgen dat de praktijken evolueren in overeenstemming met het laatste advies. Het huidige gepubliceerde Travel Well protocol baseert zich op informatie en ervaringen die vandaag leidend zijn, dit protocol kan aangepast worden naargelang de praktijken en ervaringen veranderen.

Van boord gaan in de havens
Holland America Line legt de laatste hand aan aanvullende details voor deze reizen, inclusief meer informatie over de ervaringen aan de kust, en zal deze de komende weken delen. Ze zullen ook op de Holland America Line website worden geplaatst.

PCR-TEST voor terugreis naar huis
Indien het er voor de terugreis naar huis, vanuit het thuisland om een negatieve PCR-test wordt gevraagd om het land in te mogen reizen, zal Holland America Line aan boord binnen de benodigde tijdspanne  de PCR-test en certificaat verzorgen en de kosten op haar rekening nemen. Holland America Line zal enkel een PCR-test en certificaat voorzien indien de gast na ontscheping rechtstreeks naar huis reist. Indien de gast zelfstandig besluit om het verblijf in Griekenland, of een ander land, te verlengen, zal Holland America Line geen PCR-test en certificaat voorzien en dient de gast hier op de bestemming van de verlenging zelf zorg over te dragen en de kosten voor eigen rekening te nemen. Dit geldt ook voor post-hotels geboekt via Holland America Line, omdat de PCR-test en certificaten aan boord worden afgenomen en uitgegeven.

Mogelijkheid om te annuleren tot 30 dagen voor vertrek

Voor boekingen die gemaakt zijn voor 30 september 2021, met vertrek van de cruise op of voor 31 december 2021, kunnen tot 30 dagen voor vertrek geannuleerd worden. U ontvangt automatisch een tegoed in de vorm van een Future Cruise Credit (FCC) van de geldende annuleringskosten op het persoonlijke Mariner account. Er wordt een bevestiging via e-mail verstuurd zodra de Future Cruise Credit is toegewezen. Gebruik de Future Cruise Credit om je volgende cruisevakantie te boeken.

Cancellation Protetion Plan
Wilt u zich nog verder beschermen tegen onverwachte annulering?
Holland America Line biedt het Cancellation Protection Plan (CPP) aan waarbij gasten zonder opgaaf van redenen kunnen annuleren tot 24 uur voor de start van de reis.
Holland America Line betaalt dan 80% van de geldende annuleringskosten terug. Bovendien verleent HAL een aansprakelijkheid van US$ 500 voor verloren, beschadigde of vertraagde bagage voor gasten die CPP kopen, echter nog steeds onderworpen aan de beperkingen in ons bagagebeleid.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan