Menu

60 % korting bij Royal Caribbean

Royal Caribbean is dé cruiselijn die zorgt voor het grote “Wow” gevoel met haar Flowrider-simulator, klimwanden, golfbanen, bubbelbaden met glazen wanden die half boven zee hangen, heuse schaatsbanen en andere innovatieve voorzieningen. Tegenwoordig kun je zelfs skydiven aan boord! Niets is te gek bij deze rederij om haar actieve cruisepassagiers te vermaken.

Een breed publiek wordt aangesproken door de formule van Royal Caribbean International. De gemiddelde leeftijd is een stuk lager dan het ouderwetse beeld dat velen nog van cruisen hebben. Aan boord dus vaak gezellig veel kinderen en veel passagiers tussen 30 en 50 jaar. Royal Caribbean is ideaal voor een betaalbare, gezellige, ontspannen verwenvakantie.Royal-Caribbean-international-cruises

60% kortingsactie:

Boek tussen 4 augustus en 31 oktober 2020 met vertrek na 1 oktober en de 2e reiziger uit de boeking profiteert van 60% korting op cruisefare en havengelden. De derde en vierde reiziger profiteren van 30% korting op cruisefare en havengelden.

Royal-Caribbean-International-Harmony-Of-the-Seas-   Cruiseschip-Harmony of the Seas-Royal Caribbean International-The Ultimate Abyss

Cruiseschip-Grandeur of the Seas-Royal Caribbean International-Klimwand Cruiseschip-Harmony of the Seas-Royal Caribbean International-The Ultimate Abyss

Met meer dan 170 bestemmingen wereldwijd en een geweldige reeks van boeiende (wal)excursies, biedt Royal Caribbean International de pioniers van het cruisen steeds iets nieuws. In 2021 komt de Harmony of the Seas naar Europa en zal daar wekelijkse cruises vanaf Barcelona uitvoeren.

“ Harmony of the Seas, bevat het beste van alle schepen bij elkaar”

Harmony of the Seas, is werkelijk een lust voor het oog. Met een ongelooflijke 220.000 ton en het comfortabel huisvesten van maximaal 5.400 passagiers, lijdt het geen twijfel waarom ze zoveel opwinding heeft veroorzaakt onder cruisers.

Royal Caribbean-Harmony-of-the-Seas-route-middellandse zee8 dagen met de Harmony of the Seas

Vertrek vanaf mei 2021 t/m oktober 2021:
Vanaf € 619,- per persoon
Boeken? 
Meer weten over de Harmony of the Seas?

 

Royal Caribbean-Rhapsody-of-the-Seas-route-middellandse zee8 dagen met de Rhapsody of the Seas

Vertrek vanaf mei 2021 t/m oktober 2021:
Vanaf € 644,- per persoon.
Boeken?
Meer weten over de Rhapsody of the Seas?

IJsland-31

Royal Caribbean & Noord Europa

Royal Caribbean zal met meerdere schepen in Europa varen en zelfs met één vanuit Amsterdam, namelijk de Jewel of the Seas. De Jewel of the Seas gaat onder andere naar de Oostzee en naar Groot Brittannië.

Altijd al naar IJsland gewild met Royal Caribbean? Op 20 augustus is dit mogelijk vanaf prijs € 1484,- per persoon.
Boek snel deze reis voor deze superdeal want op = op!

Noord-Europa-St.Petersburg-KerkvdVerlosser12 dagen met de Jewel of the Seas Baltische Staten
Vertrek op 4 mei 2021:
Vanaf € 1079,- per persoon.
Boeken? 

Ook mogelijk voor 13 dagen met vertrek in juni t/m augustus 2021

13 dagen met de Jewel of the Seas Groot Brittannië
Vertrek vanaf mei 2021 t/m juli 2021:
Vanaf € 1374,- per persoon.
Boeken? 

 

Voorwaarden: Actie is alleen van toepassing op nieuwe individuele boekingen geboekt tussen 04 augustus en 30 september 2020. Vertrek van de cruise moet plaatsvinden op of na 1 oktober 2020. 60% korting wordt berekend over het cruisefare en havengelden, niet op taxes en eventuele fooien. 60% aanbod is combineerbaar met Crown & Anchor kortingen, Next Cruise aanbiedingen, niet combineerbaar met overige kortingen en/of aanbiedingstarieven. Annuleren en opnieuw inboeken is niet toegestaan en wordt bijgehouden. De rederij behoudt zich te allen tijden het recht voor, zonder aankondiging vooraf, prijzen en/of promoties te verhogen of in te trekken.
Kortingen zijn reeds in het systeem verwerkt!


Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan