Menu

50% korting op de 2e persoon bij MSC Cruises

Van de wereldberoemde authentieke Italiaanse keuken tot de persoonlijke aandacht en vriendelijkheid van de Italiaanse bemanning, de gasten van MSC Cruises worden getrakteerd op de beste Italiaanse gastvrijheid die zij zich maar kunnen wensen, zo kunt u een MSC cruise het beste omschrijven. Buon viaggio!

Prachtige kleuren en een stijlvol interieur met een geheel eigen design zijn kenmerkend voor alle schepen van MSC Cruises. Er is zorgvuldig aandacht besteed aan verfijning van de inrichting in combinatie met innovatieve snufjes. Zo wordt een elegante en toch informele sfeer gecreëerd, waarin u heerlijk kunt relaxen en genieten. Waar u zich ook bevindt, aan boord van het schip wordt u omarmd door het prachtige decor, de warme kleuren en de sierlijk afgewerkte details.

Bent u op zoek naar een perfecte wintercruise voor in 2020-2021? Er zijn ook een geselecteerd aantal zomer 2021 cruises beschikbaar, zodat u alvast verder vooruit kunt plannen in combinatie met onze aanbieding. Ontdek samen met MSC Cruises de mooiste bestemmingen en culturen. Een zorgeloze vakantie met uw partner, familie of vrienden beleeft u aan boord van één van onze prachtige schepen.

Boek voor 31 december één van de geselecteerde winterafvaarten 2020-2021 t/m april 2021 afvaarten en de 2e persoon ontvangt 50% korting.

Voorwaarden:

-onze website geeft een gemiddelde prijs per persoon, plus tarief (met easydrankenpakket is telefonisch te reserveren).
-50% korting voor 2e persoon is alleen geldig op cruisegedeelte (niet op vluchten en/ of eventuele bijgeboekte extra’s)
-Actie is alleen geldig voor door MSC Cruises geselecteerde winter 2020-2021 en zomer 2021 afvaarten.
-Aanbod Fly & Cruise is afhankelijk van de stoelvoorraad
-Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties/acties/aanbiedingen
-MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment deze actie te beëindigen, afvaarten uit te sluiten of toe te voegen voor deze actie
-Geldig voor nieuwe reserveringen gemaakt vanaf 2 september 2020

Neem per email of telefonisch contact met ons op voor alle deelnemende afvaarten. Vanafprijs is van toepassing op de Dubai afvaarten.

8 dagen met de MSC Grandiosa naar Westelijk Middellandse Zee

VertMSC-Cruises-MSC-Grandiosarek bijv. 24 april 2021:
vanaf € 599,50 per persoon

Kinderen (3e en 4e persoon in de hut) betalen enkel de havengelden

 

Meer informatie over de MSC Grandiosa of deze cruise boeken?

 

8 dagen met de MSC Meraviglia naar de Caribbean

VertMSC-Cruises-MSC-Meravigliarek bijv. 16 januari 2021:
vanaf € 404, 50 per persoon

Kinderen (3e en 4e persoon in de hut) betalen enkel de havengelden

 

Meer informatie over de MSC Meraviglia of deze cruise boeken?

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan