Menu

30% korting voor de 1e en 2e persoon

Boek en bevestig voor 3 augustus een Royal Caribbean cruise en profiteer van 30% korting op de 1e en 2e persoon! Vertrek van de cruise moet op of na 1 oktober zijn. Alle categorieën komen in aanmerking voor de korting.

Kortingen zijn reeds verwerkt in de prijzen en geldt enkel voor nieuwe boekingen.

Bekijk hier een selectie van het aanbod van Royal Caribbean

Voorwaarden: Actie is alleen van toepassing op nieuwe individuele boekingen geboekt tussen 01 juli en 3 augustus 2020. Vertrek van de cruise moet plaatsvinden op of na 1 oktober 2020. 30% korting wordt berekend over het cruisefare en havengelden, niet op taxes en eventuele fooien. 30% aanbod is combineerbaar met Crown & Anchor kortingen, Next Cruise aanbiedingen, niet combineerbaar met overige kortingen en/of aanbiedingstarieven. Annuleren en opnieuw inboeken is niet toegestaan en wordt bijgehouden. De rederij behoudt zich te allen tijden het recht voor, zonder aankondiging vooraf, prijzen en/of promoties te verhogen of in te trekken.

Royal-Caribbean-International-Cruiseschip-Cruise-Flowrider-Surfen-Grootste-Schip

Royal-Caribbean-international-cruisesOntvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor u volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op u eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan