Menu

30 % korting bij NCL Black Friday Deals

Norwegian Cruise Line (NCL) heeft het concept “Freestyle Cruising” uitgevonden. Met Freestyle Cruising ontdek je iets dat je niet snel zult vinden bij andere cruisemaatschappijen “vrijheid”. De rederij biedt diverse opwindende restaurants en geen vaste diner zitting, een meer ontspannen dresscode.

Wist u dat u bij Norwegian Cruise Line uw cruise kunt uitbreiden voor maar € 99,- per persoon (ob.v. 7 nachten)? Voor dit bedrag ontvangt u 2 extra’s en u kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

    • Premium Drankenpakket
    • Dinerpakket (voor specialiteitenrestaurants
    • $50 excursietegoed per haven per hut
    • Internetpakket
    • 3e en 4e persoon in de hut betalen enkel de havengelden*

Boekt u voor 27 november uw cruise bij NCL profiteer van de 30% korting en boekt u het Free at Sea pakket bij dan ontvangt u alle extra’s.

De extra’s zijn van toepassing voor de 1e en 2e persoon in de hut en excursietegoed is per hut en niet per persoon. Geldig voor alle afvaarten van 3+ nachten.
* Niet op alle afvaarten van toepassing.

8 dagen met de Norwegian Pearl naar Oostelijke Middellandse Zee

Vertrek bijv. 29 augustus vanuit Athene:
– Binnenhut vanaf € 806,- per persoon
Upgrade uw cruise met het Free at Sea pakket € 99,- per persoon

Meer informatie over de Norwegian Pearl of deze cruise boeken?

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan