Menu

Aangename kennismaking met de Nautica in Rotterdam

Hop, zondagochtend in de auto en op naar Rotterdam voor een bezoek aan de Nautica van Oceania Cruises. Een luxe en intiem cruiseschip, waar service en gastronomie hoog in het vaandel staan. Dat hebben we geweten! Wat hebben we gesmuld bij de lunch, werkelijk verrukkelijk. Maar ook de hele entourage van dit prachtige cruiseschip stemde mij heel blij.  We liepen door een knusse spelletjeskamer, een prachtige bibliotheek, nette fitnessruimte, en bekeken de schitterende spa.

Ontspanning ten top!

Alles is zo heerlijk rustig aan boord van de Nautica, zo ook het pooldeck – met geweldige dikke kussens op de zonnebedden en leuke 2-persoons loungers. Ontspanning ten top bij Oceania Cruises. Goed om te weten dat bij Oceania Cruises de non-alcoholische dranken reeds zijn inbegrepen, evenals het gebruik van internet. Daarbij kun je nog kiezen uit of gratis drankjes bij lunch en diner, of aantal gratis excursies of een boordtegoed. Hierdoor is je cruise al zeer compleet. Bekijk alle foto’s hier!

 



Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan