Boek een onvergetelijke cruise bij Captain Cruise!

Denkt u er over binnenkort een cruise te boeken? Bekijk dan direct de verschillende cruises, vaargebieden, rederijen en bestemmingen van Captain Cruise. Hier bent u zeker van de beste prijsgarantie en de hoogst gewaardeerde service in de cruise branche. Wij sturen u bekwaam door de zee van cruise vakanties. U boekt betrouwbaar online en betaalt...

Lees verder

Ons cruise aanbod voor Zuid Amerika

Ons cruise aanbod voor Zuid Amerika
Cruise langs wildlife op de Galapagos, tango in Buenos Aires, Chileense fjorden, Machu Picchu in de Andes, vaar de Amazone op, flaneer in Rio, geniet! Boek nu bij Captain Cruise

Zuid-Amerika, cruises langs Galapagos, Vuurland en Rio

Bewonder de dieren op de Galapagos Eilanden, dans de tango in de straten van Buenos Zuid Amerika PeruAires, ontdek de prachtige Chileense fjorden en gletsjers, maak de mooiste excursies door Patagonië, bezoek het onherbergzame zuidelijkste puntje van dit continent, Vuurland, of treed binnen in de geheime schoonheid van Ecuador.Zuid Amerika's schatkist aan prachtige bestemmingen is tot aan de nok toe gevuld! Boek een cruise en geniet van prachtige natuur, een swingende cultuur en stap over om de Amazone op te varen tot diep in de jungle.

Mocht u naar de zuidelijke delen van dit continent gaan, houd er dan rekening mee dat onze wintermaanden daar de zomermaanden zijn.

Brazilië

Dit enorm uitgestrekte land biedt elke cruisevakantieganger ultieme ervaringen. U bezoekt de swingende hoofdstad Rio de Janeiro of de uitgestrekte stranden in het noorden. Muziek is de leidraad van het leven in het pittoreske Salvador de Bahia.

Brazilie AmazoneUniek is de mogelijkheid om uw vertrouwde eigen cruiseschip voor een paar dagen te verlaten en over te stappen op een kleinere versie die u diep de binnenlanden van Brazilië in brengt. Dit schip dat minder diep steekt kan u dwars door het regenwoud naar Manaus brengen, waar Rio Negro en Amazone kleurrijk samen vloeien.

 

Argentinië, Uruguay

De mondaine hoofdstad van Uruguay, Montevideo maakt op velen een onuitwisbare indruk. Aan de overkant van de Rio de la Plata ligt het Argentijnse Buenos Aires. Alleen de naam is al voldoende om zin te krijgen om direct een cruiseschip op te stappen.

Maar als u genoeg fraaie steden heeft gezien, dan wordt het verlangen naar overweldigende natuur groot. Dan is het fantastisch om in de meest zuidelijke stad van de wereld Ushaia aan land te gaan en het ruige Vuurland te bezoeken.

Chili

Dit verrassend veelzijdige land biedt u een bizar scala van landschappen. Van  het koude, onherbergzame, maar o zo wonderschone Patagonië in het uiterste zuiden tot de hete woestijn Chili Torres del Painein het noorden. Daartussen de meest imposante gletsjers, fjorden waar die van Noorwegen niet aan kunnen, prachtige steden zoals Santiago de Chile en natuurlijk de eindeloze wijnvelden. Die laatste zijn het onderwerp van een veelgeboekte excursie, waarvan u geïmponeerd maar ook een beetje tipsy terugkeert.

 

Peru, Ecuador, Galapagos

De Andes ziet u vanaf de Pacific boven de kustlijn van Peru verschijnen. Ga die prachtig hoge bergen in! Een excursie naar Cuzco en de magistrale zonnestad Machu Picchu doet u terug gaan in de tijd van Inca’s. Een unieke belevenis.

De jungle van Ecuador is een geliefde excursie, maar dit land is met name beroemd om zijn Equador Galapagosunieke archipel voor de kust. Sommige maatschappijen hebben speciale (expeditie-)cruiseschepen laten bouwen om optimaal van de natuur op de Galapagos Eilanden te genieten. Op een betere wijze kunt u dit kwetsbare gebied niet bezoeken. De cruiseschepen blijven op gepaste afstand en met kleine boten bezoekt u de prachtige natuur op de eilanden.

Zoek op datum

Vertrek van
Open the calendar popup.
Vertrek tot
Open the calendar popup.
5 dagen Zuid-Amerika cruise met de MSC Lirica 8,2

Vertrek op 17 februari 2016. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Lirica doet u de volgende havens aan: Buenos Aires, Punta Del Este, Ilhabela, Porto Rio (Rio de Janeiro).

nu vanaf € 260,-
De te verwachten fooien: $ 42,00 p.p. (i)
5 dagen Zuid-Amerika cruise met de MSC Splendida 8,7

Vertrek op 2 februari 2016. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Splendida doet u de volgende havens aan: Salvador, Ilheus, Ilha Grande, Santos.

nu vanaf € 260,-
De te verwachten fooien: $ 42,00 p.p. (i)
15 dagen Transatlantische cruise met de MSC Splendida 8,7

Vertrek op 22 november 2015. Op deze 15-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Splendida doet u de volgende havens aan: Lissabon, Funchal / Madeira, Santa Cruz de Tenerife, Salvador, Buzios, Porto Rio (Rio de Janeiro), Santos.

nu vanaf € 490,-
De te verwachten fooien: € 119,00 p.p. (i)
7 dagen Zuid-Amerika cruise met de MSC Lirica 8,2

Vertrek op 13 december 2015. Op deze 7-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Lirica doet u de volgende havens aan: Porto Rio (Rio de Janeiro), Buzios, Salvador, Ilheus, Porto Rio (Rio de Janeiro).

nu vanaf € 499,-
De te verwachten fooien: $ 63,00 p.p. (i)
7 dagen Zuid-Amerika cruise met de MSC Lirica 8,2

Vertrek op 21 februari 2016. Op deze 7-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Lirica doet u de volgende havens aan: Porto Rio (Rio de Janeiro), Buzios, Salvador, Ilheus, Porto Rio (Rio de Janeiro).

nu vanaf € 549,-
De te verwachten fooien: $ 63,00 p.p. (i)
7 dagen Zuid-Amerika cruise met de MSC Lirica 8,2

Vertrek op 10 januari 2016. Op deze 7-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Lirica doet u de volgende havens aan: Porto Rio (Rio de Janeiro), Buzios, Salvador, Ilheus, Porto Rio (Rio de Janeiro).

nu vanaf € 599,-
De te verwachten fooien: $ 63,00 p.p. (i)
7 dagen Zuid-Amerika cruise met de MSC Lirica 8,2

Vertrek op 24 januari 2016. Op deze 7-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Lirica doet u de volgende havens aan: Porto Rio (Rio de Janeiro), Buzios, Salvador, Ilheus, Porto Rio (Rio de Janeiro).

nu vanaf € 599,-
De te verwachten fooien: $ 63,00 p.p. (i)
11 dagen Caribbean - M Am, Noord-Amerika cruise met de MSC Divina 9,0

Vertrek op 26 november 2016. Op deze 11-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Divina doet u de volgende havens aan: Miami, Ocho Rios, Cartagena, Cristobal, Puerto Limon, Cozumel, Miami.

nu vanaf € 619,-
De te verwachten fooien: $ 120,00 p.p. (i)
9 dagen Zuid-Amerika cruise met de MSC Lirica 8,2

Vertrek op 5 december 2015. Op deze 9-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Lirica doet u de volgende havens aan: Porto Rio (Rio de Janeiro), Buenos Aires, Punta Del Este, Ilhabela, Porto Rio (Rio de Janeiro).

nu vanaf € 659,-
De te verwachten fooien: $ 84,00 p.p. (i)
9 dagen Zuid-Amerika cruise met de MSC Lirica 8,2

Vertrek op 30 januari 2016. Op deze 9-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Lirica doet u de volgende havens aan: Porto Rio (Rio de Janeiro), Buenos Aires, Punta Del Este, Ilhabela, Porto Rio (Rio de Janeiro).

nu vanaf € 729,-
De te verwachten fooien: $ 84,00 p.p. (i)
9 dagen Zuid-Amerika cruise met de MSC Lirica 8,2

Vertrek op 13 februari 2016. Op deze 9-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Lirica doet u de volgende havens aan: Porto Rio (Rio de Janeiro), Buenos Aires, Punta Del Este, Ilhabela, Porto Rio (Rio de Janeiro).

nu vanaf € 729,-
De te verwachten fooien: $ 84,00 p.p. (i)
15 dagen Transatlantische cruise met de Rhapsody of the Seas 8,5

Vertrek op 10 april 2016. Op deze 15-daagse cruise met het cruiseschip de Rhapsody of the Seas doet u de volgende havens aan: Santos, Copacabana, Salvador, Santa Cruz de Tenerife, Malaga, Barcelona.

nu vanaf € 732,-
De te verwachten fooien: $ 168,00 p.p. (i)

Cruise Awards vol trots ontvangen

Cruise Awards vol trots ontvangen

Captaincruise.nl deed een uitgebreid consumentenonderzoek naar de sterke punten van de diverse rederijen. Hieraan hebben ruim duizend Captain Cruise passagiers deelgenomen, reden genoeg om een Award uit te reiken aan de rederijen met de allerhoogste scores.

Lees verder

Telegraaf prijst Captain Cruise inzake fooien

Telegraaf prijst Captain Cruise inzake fooien

In de Telegraaf van 21 september 2013 stond een column over cruisen, waarbij het initiatief van Captain Cruise om duidelijkheid in fooien aan te pakken, wordt geprezen.

Lees verder

Fam. Derksen wint gratis cruise met beoordeling

Fam. Derksen wint gratis cruise met beoordeling

Mijnheer en mevrouw Derksen uit Utrecht hebben met hun beoordeling van Captain Cruise de gratis cruise gewonnen. Zij reageerden enthousiast toen Captain Cruise bij hen aan belde met de mededeling dat het lot op hen was gevallen.

Lees verder

Hollands tintje bij HAL

Hollands tintje bij HAL

Cruisen zit bij iedereen van Captain Cruise in het bloed. Zo werkt Eline Kuijs, ja dochter van onze directeur Michel Kuijs, bij HAL als excursie-medewerkster. Reden voor het vakblad TravMagazine om haar te interviewen. Lees meer over Nederlandse reisbegeleiding bij HAL en/of bel met 088-501 8 501 om snel nog zo'n (last minute) cruise te boeken.

Lees verder

Stunten met reserveringskosten?

Stunten met reserveringskosten?

Sommige cruisesites melden de laatste tijd geen kosten voor een reservering te rekenen, tijdelijk wel te verstaan. Alsof dat zo uitzonderlijk is!?! Captain Cruise heeft nog nooit reserveringskosten gerekend bij online boekingen. Daarnaast hanteren wij de Laagste Prijs Garantie. Goedkoper kan niet!

Lees verder

Tot 19 maart: Gratis all inclusive drankpakket bij balkonhut bij MSC

Tot 19 maart: Gratis all inclusive drankpakket bij balkonhut bij MSC

Als u voor 19 maart een lentecruise boekt op de MSC Preziosa, Splendida, Orchestra of Fantasia ontvangt u een gratis drankenpakket aan boord. Dat maakt uw toch al volledige cruise tot een echte all-inclusive ervaring van grote klasse.

Lees verder

Captain Cruise maakt fooien inzichtelijk

Captain Cruise maakt fooien inzichtelijk

Captain Cruise heeft een module ontwikkeld die de fooien direct op haar website weergeeft. Het systeem is uniek in de wereld. Punt is niet alleen dat sommige rederijen geen en andere wel fooien in rekening brengen. De manier waarop de fooien berekend worden is soms ronduit onoverzichtelijk. De komende dagen wordt het systeem geoptimaliseerd.

Lees verder

Captain Cruise strijdt voor duidelijkheid in cruiseprijzen

Captain Cruise strijdt voor duidelijkheid in cruiseprijzen

Captain Cruise is voor een goed inkomen voor personeel op cruiseschepen. Dit dient transparante tarieven niet in de weg te staan. Of fooien in de prijs zitten, verschilt per rederij. Daardoor is 't bij boeken appels en peren vergelijken. Captain Cruise zond een open brief naar de Dutch Cruise Council.

Lees verder

Captain Cruise ontwikkelt fooi-indicator

Captain Cruise ontwikkelt fooi-indicator

Nog deze maand hoopt Captain Cruise haar fooi-indicator live te zetten. Als men dan online boekt op captaincruise.nl krijgt men bij de cruiseprijs ook het bedrag te zien, waarvan wordt verwacht dat men aan fooien voldoet. Dit variëert van 0 euro tot honderden dollars, want soms zijn fooien inclusief en soms wordt een flinke bijdrage verwacht.

Lees verder

Mooie aanbiedingen in Oktober = Cruisemaand

Mooie aanbiedingen in Oktober = Cruisemaand

Captain Cruise pakt deze maand goed uit met de meest prachtige aanbiedingen. Boekt u in oktober dan kunt u de mooiste cruises tegen de voordeligste prijzen reserveren. En u weet, Captain Cruise geeft ook in Oktober = Cruisemaand zijn Laagste Prijs Garantie.

Lees verder

Sortering

Verfijn uw zoekopdracht

Vertrekhaven Aantal dagen Maand Vakantieperiode Rederij Schepen Thema's Landen

Onze belofte

Bij Captain Cruise boekt u betrouwbaar online en betaalt u veilig via I-Deal.
Onze klanttevredenheid wordt
beoordeeld met een 9+.
Bel 088 – 501 8 501 voor
advies van onze
deskundige crew!

Voorstel op maat

Neem contact op met onze cruise experts voor een voorstel op maat.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten