Boek een onvergetelijke cruise bij Captain Cruise!

Denkt u er over binnenkort een cruise te boeken? Bekijk dan direct de verschillende cruises, vaargebieden, rederijen en bestemmingen van Captain Cruise. Hier bent u zeker van de beste prijsgarantie en de hoogst gewaardeerde service in de cruise branche. Wij sturen u bekwaam door de zee van cruise vakanties. U boekt betrouwbaar online en betaalt...

Lees verder

Ons cruise aanbod voor West Europa

West-Europa, cruisen over Noordzee en Atlantische Oceaan

Vanuit Amsterdam of Rotterdam wegvaren of er juist aankomen. Een speciale manier van op vakantie gaan of thuiskomen. Tussen deze momenten heeft u mogelijk verschillende delen van het Verenigd Koninkrijk aangedaan. Of u heeft een speciale wijnreis naar onder andere Frankrijk gemaakt met uw cruiseschip.

Het Kanaal

Frankrijk heeft juwelen langs haar kust. Denk eens aan het rotseiland Saint Malo of wijnstad Bordeaux. Vaar door het Kanaal en zie tegelijkertijd de Franse en Engelse kust. Misschien doet uw cruiseschip wel één van de kanaaleilanden Jersey of Guernsey aan.

Spanje en Portugal

Bij Spanje denken we direct aan de Middellandse Zee-kust. Maar de Noord-Spaanse kust is minstens zo interessant. Denk aan de mooie havenstad La Coruna of aan Bilbao met zijn beroemde Guggenheim Museum. Portugal vanaf zee is heel fraai. Legt u aan in Porto of Lissabon dan kunt u genieten van de mooie bouwwerken van Eiffel. Of misschien gaat u wel port proeven of naar de beroemde bibliotheek van Coimbra.

Zoek op datum

Vertrek van
Open the calendar popup.
Vertrek tot
Open the calendar popup.
5 dagen Europa cruise met de MSC Orchestra 8,0

Vertrek op 19 november 2015. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Orchestra doet u de volgende havens aan: Lissabon, Barcelona, Marseille, Genua.

nu vanaf € 260,-
De te verwachten fooien: € 34,00 p.p. (i)
5 dagen Europa cruise met de MSC Splendida 8,7

Vertrek op 18 november 2015. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Splendida doet u de volgende havens aan: Genua, Barcelona, Cadiz, Lissabon.

nu vanaf € 260,-
De te verwachten fooien: € 34,00 p.p. (i)
5 dagen Europa cruise met de MSC Sinfonia 8,4

Vertrek op 5 september 2015. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Sinfonia doet u de volgende havens aan: Kopenhagen, Warnemünde, Gothenburg, Amsterdam.

nu vanaf € 279,-
De te verwachten fooien: € 34,00 p.p. (i)
10 dagen Europa cruise met de MSC Splendida 8,7

Vertrek op 13 november 2015. Op deze 10-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Splendida doet u de volgende havens aan: Funchal / Madeira, Malaga, Rome/Civitavecchia, Genua, Barcelona, Cadiz, Lissabon.

nu vanaf € 315,-
De te verwachten fooien: € 76,50 p.p. (i)
9 dagen Europa cruise met de MSC Orchestra 8,0

Vertrek op 5 november 2015. Op deze 9-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Orchestra doet u de volgende havens aan: Genua, Malaga, Casablanca, Lissabon, Barcelona, Marseille.

nu vanaf € 440,-
De te verwachten fooien: € 68,00 p.p. (i)
9 dagen Europa cruise met de MSC Sinfonia 8,4

Vertrek op 9 september 2015. Op deze 9-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Sinfonia doet u de volgende havens aan: Amsterdam, Le Havre, Gijon (Asturië), Cadiz, Marseille, Genua.

nu vanaf € 489,-
De te verwachten fooien: € 68,00 p.p. (i)
10 dagen Europa cruise met de MSC Orchestra 8,0

Vertrek op 19 september 2015. Op deze 10-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Orchestra doet u de volgende havens aan: Kiel, Kopenhagen, Cherbourg, Vigo, Lissabon, Gibraltar, Barcelona.

nu vanaf € 495,-
De te verwachten fooien: € 76,50 p.p. (i)
13 dagen Europa cruise met de Eurodam 9,0

Vertrek op 25 juni 2015. Op deze 13-daagse cruise met het cruiseschip de Eurodam doet u de volgende havens aan: Kopenhagen, Oslo, Kristiansand, Stavanger, Lerwick, Shetland Eilanden, Greenock, Punta Arenas, Invergordon, Leith/Edinburgh, Newcastle, Ko ...

van € 1.496,- nu vanaf € 497,-
De te verwachten fooien: $ 138,00 p.p. (i)
7 dagen Europa cruise met de MSC Orchestra 8,0

Vertrek op 19 september 2015. Op deze 7-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Orchestra doet u de volgende havens aan: Kiel, Kopenhagen, Cherbourg, Vigo, Lissabon.

nu vanaf € 516,-
De te verwachten fooien: € 51,00 p.p. (i)
7 dagen Europa cruise met de Norwegian Epic 8,7

Vertrek op 20 september 2015. Op deze 7-daagse cruise met het cruiseschip de Norwegian Epic doet u de volgende havens aan: Barcelona, Cartagena, Malaga, Lissabon, Southampton.

Extra's
 • Kies uw voordeel: vanaf buitenhut (i) Geldig voor nieuwe boekingen gemaakt van 9 april t/m 31 mei 2015. Wanneer u een buitenhut, balkonhut of mini suite boekt, kunt u kiezen uit één van de volgende voordelen:

  - een boordtegoed van $200 per hut
  - een Ultimate Beverage Package t.w.v. $54 p.p.p.d.
  - een Ultimate Dining Package t.w.v. $89 - $349 per persoon.
  - een excursietegoed van $75 per haven per hut.

  Het boordtegoed kan niet worden uitgekeerd in contant geld en is niet overdraagbaar. Het boordtegoed en het Ultimate Beverage Package zijn geldig voor de eerste 2 personen in de hut. Elke 3e t/m de 8e persoon die in dezelfde hut verblijft, ontvangt een Ultimate Soft Drinks Package t.w.v. $6,50 per persoon per dag. Wanneer u kiest voor het Ultimate Dining Package ontvangt elke 3e t/m 8e persoon van 3 jaar of ouder die in dezelfde hut verblijft ook dit pakket. Voor het excursietegoed van $75 per hut geldt dat u maximaal 7 havens mag selecteren. Deze aanbieding is niet geldig op excursies in de inschepings- en ontschepingshaven. De excursies dienen aan boord geboekt te worden. Het excursietegoed kan niet worden uitgekeerd in contant geld en is niet overdraagbaar.

  Wanneer u een Suite of een Haven Suite boekt, ontvangt u alle vier de voordelen en bedraagt het boordtegoed niet $200 maar $300 per suite. Binnenhutten zijn uitgesloten van deze actie. De actie kan niet gecombineerd worden met andere acties, -aanbiedingen en –kortingen. Bij het wijzigen van de reis kunnen mogelijke extra’s komen te vervallen. Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid.

  Kijk voor een uitgebreid en compleet overzicht van het drankenpakket en het dineerpakket op www.cruisetravel.nl/acties/
nu vanaf € 518,-
De te verwachten fooien: $ 77,70 p.p. (i)
8 dagen Europa cruise met de Emerald Princess 8,8

Vertrek op 1 augustus 2015. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de Emerald Princess doet u de volgende havens aan: Rome/Civitavecchia, Palermo, Salerno, Livorno, Genua, Toulon, Barcelona.

Extra's
 • Boordtegoed: $50 - $100 per hut (i) Geldig voor nieuwe boekingen gemaakt van 19 mei 2015 t/m 27 mei 2015. Binnenhut en buitenhut $50 boordtegoed per hut, balkonhut of hoger $100 boordtegoed per hut. Alleenreizenden ontvangen de helft van het boordtegoed. Het boordtegoed kan niet worden uitgekeerd in contant geld en is niet overdraagbaar. Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere lopende acties en/of actietarieven. Bij het wijzigen van de reis kunnen mogelijke extra`s komen te vervallen. Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid.
nu vanaf € 526,-
De te verwachten fooien: $ 80,50 p.p. (i)
6 dagen Europa cruise met de MSC Splendida 8,7

Vertrek op 4 september 2016. Op deze 6-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Splendida doet u de volgende havens aan: Hamburg, Le Havre, Southampton, Zeebrugge, Amsterdam.

nu vanaf € 539,-
De te verwachten fooien: € 45,00 p.p. (i)

Cruise Awards vol trots ontvangen

Cruise Awards vol trots ontvangen

Captaincruise.nl deed een uitgebreid consumentenonderzoek naar de sterke punten van de diverse rederijen. Hieraan hebben ruim duizend Captain Cruise passagiers deelgenomen, reden genoeg om een Award uit te reiken aan de rederijen met de allerhoogste scores.

Lees verder

Telegraaf prijst Captain Cruise inzake fooien

Telegraaf prijst Captain Cruise inzake fooien

In de Telegraaf van 21 september 2013 stond een column over cruisen, waarbij het initiatief van Captain Cruise om duidelijkheid in fooien aan te pakken, wordt geprezen.

Lees verder

Fam. Derksen wint gratis cruise met beoordeling

Fam. Derksen wint gratis cruise met beoordeling

Mijnheer en mevrouw Derksen uit Utrecht hebben met hun beoordeling van Captain Cruise de gratis cruise gewonnen. Zij reageerden enthousiast toen Captain Cruise bij hen aan belde met de mededeling dat het lot op hen was gevallen.

Lees verder

Hollands tintje bij HAL

Hollands tintje bij HAL

Cruisen zit bij iedereen van Captain Cruise in het bloed. Zo werkt Eline Kuijs, ja dochter van onze directeur Michel Kuijs, bij HAL als excursie-medewerkster. Reden voor het vakblad TravMagazine om haar te interviewen. Lees meer over Nederlandse reisbegeleiding bij HAL en/of bel met 088-501 8 501 om snel nog zo'n (last minute) cruise te boeken.

Lees verder

Stunten met reserveringskosten?

Stunten met reserveringskosten?

Sommige cruisesites melden de laatste tijd geen kosten voor een reservering te rekenen, tijdelijk wel te verstaan. Alsof dat zo uitzonderlijk is!?! Captain Cruise heeft nog nooit reserveringskosten gerekend bij online boekingen. Daarnaast hanteren wij de Laagste Prijs Garantie. Goedkoper kan niet!

Lees verder

Nieuw cruiseschip voor Holland America Line in 2016

Nieuw cruiseschip voor Holland America Line in 2016

Het nieuwe cruiseschip van Holland America Line zal op 15 februari 2016 worden opgeleverd. Een naam voor het nieuwe cruiseschip is nog niet bekend maar zal in ieder geval eindigen met ‘-dam’, net als alle andere schepen. Het zal het grootste schip van de vloot worden, dat plaats gaat bieden aan 2.660 passagiers.

Lees verder

Holland America Line start met eigen charters

Holland America Line start met eigen charters

Dit najaar vangt Holland America Line aan met eigen charters naar populaire opstapsteden in Europa. De vluchten naar onder andere Barcelona, Rome en Athene zullen worden uitgevoerd door Transavia. Deze pakketreizen zijn nu in ontwikkeling voor komend najaar. Zodra deze boekbaar zijn, maken wij dit in onze nieuwsbrief kenbaar (meldt u hierboven aan).

Lees verder

Tot 19 maart: Gratis all inclusive drankpakket bij balkonhut bij MSC

Tot 19 maart: Gratis all inclusive drankpakket bij balkonhut bij MSC

Als u voor 19 maart een lentecruise boekt op de MSC Preziosa, Splendida, Orchestra of Fantasia ontvangt u een gratis drankenpakket aan boord. Dat maakt uw toch al volledige cruise tot een echte all-inclusive ervaring van grote klasse.

Lees verder

Captain Cruise maakt fooien inzichtelijk

Captain Cruise maakt fooien inzichtelijk

Captain Cruise heeft een module ontwikkeld die de fooien direct op haar website weergeeft. Het systeem is uniek in de wereld. Punt is niet alleen dat sommige rederijen geen en andere wel fooien in rekening brengen. De manier waarop de fooien berekend worden is soms ronduit onoverzichtelijk. De komende dagen wordt het systeem geoptimaliseerd.

Lees verder

Boek een balkonhut en laat u gratis door ons vliegen!

Boek een balkonhut en laat u gratis door ons vliegen!

Dit is uw kans om te genieten van alle luxe van een balkonhut of - suite. Boek een prachtige balkonhut of suite voor uw MSC cruise, en wij verzorgen gratis de vluchten en transfers. Deze unieke aanbieding is geldig t/m 7 mei en geldig voor afvaarten deze lente, zomer en herfst. Al vanaf € 699 pp. Wees er tijdig bij voor uw afvaart met gratis vlucht.

Lees verder

Sortering

Verfijn uw zoekopdracht

Vertrekhaven Vaargebieden Aantal dagen Maand Vakantieperiode Rederij Schepen Thema's Landen

Onze belofte

Bij Captain Cruise boekt u betrouwbaar online en betaalt u veilig via I-Deal.
Onze klanttevredenheid wordt
beoordeeld met een 9+.
Bel 088 – 501 8 501 voor
advies van onze
deskundige crew!

Voorstel op maat

Neem contact op met onze cruise experts voor een voorstel op maat.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten