Wie zijn wij?

De naam zegt het al: het is uw kapitein op cruisegebied. Captain Cruise stuurt u bekwaam door de zee van duizenden cruisevakanties, hij laat u betrouwbaar online boeken en hij zorgt er voor dat u de laagste prijs betaalt. Captain Cruise is een initiatief van ervaren mensen uit de reiswereld en de internetscene. Zij verbaasden zich dat...

Lees verder

Tokyo

Tokyo

Deze indrukwekkende wereldstad heeft u zo veel te bieden dat een dag eigenlijk te kort is. U kunt een bezoek brengen aan het prachtige keizerlijke paleis of de Asakusa Kannon Tempel die midden in het kleurrijke hart van de oude stad ligt. Hier treft u ook talloze souvenirwinkeltjes aan. Als u op eigen gelegenheid de stad wilt verkennen is een bezoek aan het Yoyogi-koen stadspark of de Ueno wijk met de vele marktkraampjes zeker de moeite waard.

Bezienswaardigheden 

  • Meji Schrijn
  • Asakusa Kannon Tempel
  • Yoyogi-koen stadspark
  • Akihabara, (Electrical City)

Nuttige tips

Fotograferen
Het fotograferen van vliegvelden en militaire objecten is niet toegestaan, maar u zult in Japan naar hartelust kunnen fotograferen: prachtige landschappen, kleurrijke markten, bedrijvige stations en nog heel veel meer.

Souvenirs
In Tokyo kunt u naar hartelust winkelen. Van elektronische apparaten tot kimono's, sierraden, tot houten geisha poppetjes. In Japan wordt er niet afgedongen.

Tips en fooien
In Japan is het niet gebruikelijk om iemand voor zijn of haar diensten een fooi te geven en deze zal in een groot aantal gevallen zelfs aan u teruggegeven worden. Het is echter wel gebruikelijk om de lokale chauffeur en gids een fooi te geven.

Zoek op datum

Vertrek van
Open the calendar popup.
Vertrek tot
Open the calendar popup.
7 dagen Azie - Pacific cruise met de Voyager of the Seas 9,1

Vertrek op 25 april 2015. Op deze 7-daagse cruise met het cruiseschip de Voyager of the Seas doet u de volgende havens aan: Tokyo, Fukuoka, Cheju City, Nagoya, Yokohama.

nu vanaf € 605,-
De te verwachten fooien: $ 72,00 p.p. (i)
9 dagen Azie - Pacific cruise met de Voyager of the Seas 9,1

Vertrek op 6 mei 2015. Op deze 9-daagse cruise met het cruiseschip de Voyager of the Seas doet u de volgende havens aan: Tokyo, Kobe, Okinawa, Keelung (Taipei), Kobe, Yokohama.

nu vanaf € 670,-
De te verwachten fooien: $ 96,00 p.p. (i)
21 dagen Azie - Pacific cruise met de Nautica 8,4

Vertrek op 26 maart 2015. Op deze 21-daagse cruise met het cruiseschip de Nautica doet u de volgende havens aan: Tokyo, Kobe, Kagoshima, Keelung (Taipei), Hong Kong, Hanoi (via Halong Bay), Da Nang, Phu My, Bangkok.

Extra's
  • Nu fooien: gratis (i) Geldig voor nieuwe boekingen gemaakt vanaf 1 augustus t/m 31 maart 2015. De actie is geldig voor de eerste 2 personen in de hut. Bij het wijzigen van de reis kunnen mogelijke extra`s komen te vervallen. Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid.
nu vanaf € 4.184,-
De te verwachten fooien: $ 300,00 p.p. (i)
56 dagen Wereldcruise met de Nautica 8,4

Vertrek op 26 maart 2015. Op deze 56-daagse cruise met het cruiseschip de Nautica doet u de volgende havens aan: Tokyo, Kobe, Kagoshima, Keelung (Taipei), Hong Kong, Hanoi (via Halong Bay), Da Nang, Phu My, Bangkok, Singapore, Phuket, Yangon, Cochin, ...

nu vanaf € 11.137,-
De te verwachten fooien: $ 825,00 p.p. (i)

Cruise Awards vol trots ontvangen

Cruise Awards vol trots ontvangen

Captaincruise.nl deed een uitgebreid consumentenonderzoek naar de sterke punten van de diverse rederijen. Hieraan hebben ruim duizend Captain Cruise passagiers deelgenomen, reden genoeg om een Award uit te reiken aan de rederijen met de allerhoogste scores.

Lees verder

Telegraaf prijst Captain Cruise inzake fooien

Telegraaf prijst Captain Cruise inzake fooien

In de Telegraaf van 21 september 2013 stond een column over cruisen, waarbij het initiatief van Captain Cruise om duidelijkheid in fooien aan te pakken, wordt geprezen.

Lees verder

Fam. Derksen wint gratis cruise met beoordeling

Fam. Derksen wint gratis cruise met beoordeling

Mijnheer en mevrouw Derksen uit Utrecht hebben met hun beoordeling van Captain Cruise de gratis cruise gewonnen. Zij reageerden enthousiast toen Captain Cruise bij hen aan belde met de mededeling dat het lot op hen was gevallen.

Lees verder

Hollands tintje bij HAL

Hollands tintje bij HAL

Cruisen zit bij iedereen van Captain Cruise in het bloed. Zo werkt Eline Kuijs, ja dochter van onze directeur Michel Kuijs, bij HAL als excursie-medewerkster. Reden voor het vakblad TravMagazine om haar te interviewen. Lees meer over Nederlandse reisbegeleiding bij HAL en/of bel met 088-501 8 501 om snel nog zo'n (last minute) cruise te boeken.

Lees verder

Stunten met reserveringskosten?

Stunten met reserveringskosten?

Sommige cruisesites melden de laatste tijd geen kosten voor een reservering te rekenen, tijdelijk wel te verstaan. Alsof dat zo uitzonderlijk is!?! Captain Cruise heeft nog nooit reserveringskosten gerekend bij online boekingen. Daarnaast hanteren wij de Laagste Prijs Garantie. Goedkoper kan niet!

Lees verder

Tot 19 maart: Gratis all inclusive drankpakket bij balkonhut bij MSC

Tot 19 maart: Gratis all inclusive drankpakket bij balkonhut bij MSC

Als u voor 19 maart een lentecruise boekt op de MSC Preziosa, Splendida, Orchestra of Fantasia ontvangt u een gratis drankenpakket aan boord. Dat maakt uw toch al volledige cruise tot een echte all-inclusive ervaring van grote klasse.

Lees verder

Captain Cruise maakt fooien inzichtelijk

Captain Cruise maakt fooien inzichtelijk

Captain Cruise heeft een module ontwikkeld die de fooien direct op haar website weergeeft. Het systeem is uniek in de wereld. Punt is niet alleen dat sommige rederijen geen en andere wel fooien in rekening brengen. De manier waarop de fooien berekend worden is soms ronduit onoverzichtelijk. De komende dagen wordt het systeem geoptimaliseerd.

Lees verder

Captain Cruise strijdt voor duidelijkheid in cruiseprijzen

Captain Cruise strijdt voor duidelijkheid in cruiseprijzen

Captain Cruise is voor een goed inkomen voor personeel op cruiseschepen. Dit dient transparante tarieven niet in de weg te staan. Of fooien in de prijs zitten, verschilt per rederij. Daardoor is 't bij boeken appels en peren vergelijken. Captain Cruise zond een open brief naar de Dutch Cruise Council.

Lees verder

Captain Cruise ontwikkelt fooi-indicator

Captain Cruise ontwikkelt fooi-indicator

Nog deze maand hoopt Captain Cruise haar fooi-indicator live te zetten. Als men dan online boekt op captaincruise.nl krijgt men bij de cruiseprijs ook het bedrag te zien, waarvan wordt verwacht dat men aan fooien voldoet. Dit variëert van 0 euro tot honderden dollars, want soms zijn fooien inclusief en soms wordt een flinke bijdrage verwacht.

Lees verder

Mooie aanbiedingen in Oktober = Cruisemaand

Mooie aanbiedingen in Oktober = Cruisemaand

Captain Cruise pakt deze maand goed uit met de meest prachtige aanbiedingen. Boekt u in oktober dan kunt u de mooiste cruises tegen de voordeligste prijzen reserveren. En u weet, Captain Cruise geeft ook in Oktober = Cruisemaand zijn Laagste Prijs Garantie.

Lees verder

Verfijn uw zoekopdracht

Vaargebieden Aantal dagen Maand Vakantieperiode Rederij Schepen Thema's

Onze belofte

Bij Captain Cruise boekt u betrouwbaar online en betaalt u veilig via I-Deal.
Onze klanttevredenheid wordt
beoordeeld met een 9+.
Bel 088 – 501 8 501 voor
advies van onze
deskundige crew!

Voorstel op maat

Neem contact op met onze cruise experts voor een voorstel op maat.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten