Boek een onvergetelijke cruise bij Captain Cruise!

Denkt u er over binnenkort een cruise te boeken? Bekijk dan direct de verschillende cruises, vaargebieden, rederijen en bestemmingen van Captain Cruise. Hier bent u zeker van de beste prijsgarantie en de hoogst gewaardeerde service in de cruise branche. Wij sturen u bekwaam door de zee van cruise vakanties. U boekt betrouwbaar online en betaalt...

Lees verder

Selecteer een cruise

Over Captain Cruise

Denkt u er over binnenkort een cruise te boeken? Bekijk dan direct de verschillende cruises, vaargebieden, rederijen en bestemmingen van Captain Cruise. Hier bent u zeker van de beste prijsgarantie en de hoogst gewaardeerde service in de cruise branche. Wij sturen u bekwaam door de zee van cruise vakanties. U boekt betrouwbaar online en betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Bekijk nu ons uitgebreide overzicht de vaargebieden van onze cruises.

 

Waarom Captain Cruise?

  • Laagste prijs garantie 
  • Online geen boekingskosten 
  • Veilig online betalen 
  • Klanttevredenheid 9+


Keuze uit exclusieve cruises over de hele wereld

Captain Cruise biedt exclusieve cruises aan over heel de wereld. Zoekt u een cruise vanuit Nederland of juist een cruise in een ander deel van de wereld? De mogelijkheden zijn oneindig. Captain Cruise biedt het hele jaar door cruise aanbiedingen aan. Zo kunt u al op korte termijn genieten van een geweldige cruise. Ook voor thema cruises kunt bij Captain Cruise terecht. Er zijn speciale cruises voor mensen met kinderen of kleinkinderen. Rederijen zoals MSC Cruises bieden speciale kindvriendelijke cruises aan.
   

Cruiseschepen

Captain Cruise biedt cruises aan via verschillende rederijen en cruiseschepen. Wilt u genieten van een cruise waarbij de woorden relaxed, informeel en sportief centraal staan? Kies dan voor de Duitse rederij Aida. Wilt u graag opstappen in Nederland, dan is de rederij Holland America Lijn (HAL) een goede keuze voor u. Cruises bij de rederijen van uw keuze boekt u gemakkelijk online bij Captain Cruise. Alle cruiseschepen zijn voorzien van alle luxe en varen naar de meest adembenemend mooie gebieden.
 

All-inclusive cruise

Vind de semi of all-inclusive cruise die bij u past op Captain Cruise. Laat uzelf heerlijk verzorgen en geniet van de schitterende faciliteiten op de verschillende cruiseschepen. Waan u in luxe en geniet van de spectaculaire vaarbestemmingen die Captain Cruise aanbiedt. De prachtig ingerichte schepen en de buitengewone service zorgen ervoor dat u van ieder moment kan genieten.Registratie Captain Cruise:

Deelnemer SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) onder nummer 3338 
Captain Cruise is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 37043509. 
Het BTW-nummer van Captain Cruise is NL0052.16.205.B01.


Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten