Wie zijn wij?

De naam zegt het al: het is uw kapitein op cruisegebied. Captain Cruise stuurt u bekwaam door de zee van duizenden cruisevakanties, hij laat u betrouwbaar online boeken en hij zorgt er voor dat u de laagste prijs betaalt. Captain Cruise is een initiatief van ervaren mensen uit de reiswereld en de internetscene. Zij verbaasden zich dat...

Lees verder

Homo's welkom ?

Woensdag, 04 juli 2012 04:57
Homo's welkom ?
In Marokko werd het prachtige cruiseschip Nieuw Amsterdam geweigerd omdat er aan boord homofielen waren die de lokale moskee wilden bezoeken.
Captain Cruise heeft onder haar klanten inmiddels veel -voornamelijk- mannelijke stellen die met veel plezier een cruise hebben gemaakt.

Giovanni van Dalen en zijn vriend zijn zojuist terug van een cruise langs o.a. Marokko en meldden ons desgevraagd geen enkel probleem te hebben ondervonden. Volgens hem ".. moet je het noodlot niet tarten en je een beetje gedragen. Maar in de discotheek aan boord gingen we wel heerlijk uit ons bol. Wij vinden cruisen een heerlijke vorm van vakantie. Wij hebben niets met de zogenaamde gay-cruises. Lekker met z'n 2 of -zoals we nu al voor volgend jaar hebben geboekt bij jullie- gezellig met een ander stel."
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten