Boek een onvergetelijke cruise bij Captain Cruise!

Denkt u er over binnenkort een cruise te boeken? Bekijk dan direct de verschillende cruises, vaargebieden, rederijen en bestemmingen van Captain Cruise. Hier bent u zeker van de beste prijsgarantie en de hoogst gewaardeerde service in de cruise branche. Wij sturen u bekwaam door de zee van cruise vakanties. U boekt betrouwbaar online en...

Lees meer

Homo's welkom ?

Woensdag, 04 juli 2012 04:57
Homo's welkom ?
In Marokko werd het prachtige cruiseschip Nieuw Amsterdam geweigerd omdat er aan boord homofielen waren die de lokale moskee wilden bezoeken.
Captain Cruise heeft onder haar klanten inmiddels veel -voornamelijk- mannelijke stellen die met veel plezier een cruise hebben gemaakt.

Giovanni van Dalen en zijn vriend zijn zojuist terug van een cruise langs o.a. Marokko en meldden ons desgevraagd geen enkel probleem te hebben ondervonden. Volgens hem ".. moet je het noodlot niet tarten en je een beetje gedragen. Maar in de discotheek aan boord gingen we wel heerlijk uit ons bol. Wij vinden cruisen een heerlijke vorm van vakantie. Wij hebben niets met de zogenaamde gay-cruises. Lekker met z'n 2 of -zoals we nu al voor volgend jaar hebben geboekt bij jullie- gezellig met een ander stel."
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten