Boek een onvergetelijke cruise bij Captain Cruise!

Denkt u er over binnenkort een cruise te boeken? Bekijk dan direct de verschillende cruises, vaargebieden, rederijen en bestemmingen van Captain Cruise. Hier bent u zeker van de beste prijsgarantie en de hoogst gewaardeerde service in de cruise branche. Wij sturen u bekwaam door de zee van cruise vakanties. U boekt betrouwbaar online en betaalt...

Lees verder

Cruise Nederlandse Antillen

Cruise Nederlandse Antillen
Op een cruise door The Caribbean mogen de Nederlandse Antillen niet ontbreken. Cruise naar het onbekende Sint Maarten, het verrassende Bonaire en het verleidelijke Curacao. En als we stiekem Aruba ook nog bij onze Nederlandse Antillen rekenen, dan heeft u daarmee er nog een leuke bestemming bij. Overigens is het natuurlijk ook heerlijk om eens dagje lekker Nederlands te spreken op uw internationale reis.

Cruisen Nederlandse Antillen


Eerlijk gezegd zijn de Nederlandse Antillen prima voor een strandvakantie, maar als je iets meer van je vakantie verwacht dan is menigeen er snel uitgekeken. Daarom zijn de Nederlandse Antillen zo ideaal als cruise bestemming. Overal 1 dagje kijken en ’s avonds weer verder met je eigen cruiseschip. Op sommige eilanden is 1 dag een beetje kort, maar soms hebben enkele passagiers al in een half dagje voldoende gezien op een bepaald eiland. Die gaan dan lekker relaxen op het cruiseschip. Of lekker eten of juist een activiteit doen die op een zeedag nogal eens druk kan zijn.

Cruisen Curaçao


Bij bezoek van de natuurlijke haven van Willemstad vallen de fraaie Oudhollandse koopmanshuizen in hun vriendelijke pastelkleuren direct op. Dat is nog eens binnenkomen met een cruiseschip. Neem de tijd om de vele historische bezienswaardigheden te bekijken. De beroemde Pontonbrug kunt u niet missen. En breng een bezoek aan de kleurrijke drijvende markt.
Curaçao ligt ruim 50 kilometer ten noorden van Venezuela en is het grootste en dichtstbevolkte eiland van de ABC-eilanden. Het platteland met zijn vele oudkoloniale landhuizen en kleine cunucu-huisjes is zeer de moeite waard. Verder heeft Curaçao veel forten, beschutte baaien met heerlijke stranden en grotten.

Cruisen Bonaire


Het hoofdstadje Kralendijk ligt op een steenworp afstand vanaf de plek waar uw cruiseschip ligt. Als u alleen Kralendijk wilt bekijken, dan is dit makkelijk lopend te doen. Wilt u over het hele eiland toeren, dan is een taxi snel gevonden of een auto snel gehuurd. 
Enkele bezienswaardigheden: 
het hoogste punt (241 meter) van het eiland is Brandaris met een mooi uitzicht heeft over het eiland. 
het Pekelmeer, broedplaats van de Caribische flamingo (niet in de broedtijd). Het kan zijn dat dit meer niet bezocht mag worden gedurende de broedtijd.     
diverse grotten met rotstekeningen die dateren uit de tijd van de Spaanse bezetting. 
Nationaal Park Washington / Slagbaai.
Museo di Rei en Museo di Bonaire en Museo Real Rincon. 
Cruisen Sint Maarten
Uw cruiseschip zal voor anker gaan in de baai van Philipsburg. Met tenderboten wordt u naar de kade gebracht. Naast de pier op Wathey Square zit Tourist Information.

St. Maarten heeft een afwisselend landschap met heuvels en baaien waar u mooie, verborgen zandstrandjes vindt. 
Enkele bezienswaardigheden: 
het Simartn Museum.
The Guaveberry shop, proef gratis de nationale drank van Sint Maarten.
Dutch Village, complex in Oudhollandse stijl 
Fort Amsterdam
Low Lands, smalle strook land, waarop afzettingen van kalk en koraal die een binnenmeer, de Simpson Bay Lagune, omgeven. 
Marigot op St Martin, het Franse St Maarten met prachtige kusten. 
Voor het vervoer op de Nederlandse Antillen tijdens uw cruise kunt u het beste een taxi charteren (van te voren een prijs afspreken!) of een auto huren, bijvoorbeeld een Jeep in Kralendijk. Op Sint Maarten worden regelmatige, goedkope busdiensten onderhouden tussen Philipsburg en Marigot. 
Tijdens uw cruise de Nederlandse Antillen aandoen, is toch ook een beetje thuiskomen. Maar dan met een exotisch tintje.

Zoek op datum

Vertrek van
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Vertrek tot
RadDatePicker
Open the calendar popup.
7 dagen Caribbean - M Am cruise met de MSC Orchestra 8,1

Vertrek op 3 januari 2016. Op deze 7-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Orchestra doet u de volgende havens aan: Pointe a Pitre, Philipsburg, Road Town, Casa de Campo, Basseterre, St. John's, Fort de France.

nu vanaf € 330,-
De te verwachten fooien: $ 72,00 p.p. (i)
7 dagen Caribbean - M Am cruise met de Celebrity Summit 8,2

Vertrek op 18 oktober 2015. Op deze 7-daagse cruise met het cruiseschip de Celebrity Summit doet u de volgende havens aan: Cape Liberty Cruise Port, Philipsburg, Tortola, San Juan.

nu vanaf € 367,-
De te verwachten fooien: $ 77,70 p.p. (i)
8 dagen Caribbean - M Am, Noord-Amerika cruise met de MSC Divina 9,0

Vertrek op 8 oktober 2016. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Divina doet u de volgende havens aan: Miami, Nassau, Philipsburg, San Juan, Miami.

nu vanaf € 429,-
De te verwachten fooien: $ 84,00 p.p. (i)
8 dagen Caribbean - M Am, Noord-Amerika cruise met de MSC Divina 9,0

Vertrek op 22 oktober 2016. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Divina doet u de volgende havens aan: Miami, Nassau, Philipsburg, San Juan, Miami.

nu vanaf € 429,-
De te verwachten fooien: $ 84,00 p.p. (i)
8 dagen Caribbean - M Am, Noord-Amerika cruise met de MSC Divina 9,0

Vertrek op 5 november 2016. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Divina doet u de volgende havens aan: Miami, Nassau, Philipsburg, San Juan, Miami.

nu vanaf € 429,-
De te verwachten fooien: $ 84,00 p.p. (i)
8 dagen Caribbean - M Am, Noord-Amerika cruise met de MSC Divina 9,0

Vertrek op 16 december 2016. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Divina doet u de volgende havens aan: Miami, Philipsburg, San Juan, Nassau, Miami.

nu vanaf € 449,-
De te verwachten fooien: $ 84,00 p.p. (i)
8 dagen Caribbean - M Am, Noord-Amerika cruise met de MSC Divina 9,0

Vertrek op 21 januari 2017. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Divina doet u de volgende havens aan: Miami, Philipsburg, San Juan, Nassau, Miami.

nu vanaf € 449,-
De te verwachten fooien: $ 84,00 p.p. (i)
8 dagen Caribbean - M Am cruise met de Adventure of the Seas 8,7

Vertrek op 16 januari 2016. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de Adventure of the Seas doet u de volgende havens aan: San Juan, St. Croix, Basseterre, Philipsburg, Fort de France, Bridgetown, San Juan.

van € 646,- nu vanaf € 452,-
De te verwachten fooien: $ 90,65 p.p. (i)
8 dagen Caribbean - M Am cruise met de Adventure of the Seas 8,7

Vertrek op 11 februari 2017. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de Adventure of the Seas doet u de volgende havens aan: San Juan, Bonaire, Oranjestad, Basseterre, Philipsburg, San Juan.

van € 712,- nu vanaf € 457,-
De te verwachten fooien: $ 90,65 p.p. (i)
8 dagen Caribbean - M Am cruise met de Jewel of the Seas 8,8

Vertrek op 29 november 2015. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de Jewel of the Seas doet u de volgende havens aan: San Juan, Bridgetown, Castries, St. John's, Philipsburg, St. Croix, San Juan.

nu vanaf € 468,-
De te verwachten fooien: $ 90,65 p.p. (i)
8 dagen Caribbean - M Am cruise met de Celebrity Summit 8,2

Vertrek op 28 november 2015. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de Celebrity Summit doet u de volgende havens aan: San Juan, Bridgetown, Castries, St. John's, Philipsburg, Charlotte Amalie, San Juan.

Extra's
 • Mogelijk diverse: extra’s (i) Geldig voor nieuwe boekingen gemaakt en bevestigd van 1 juni t/m 31 augustus 2015. De actie is geldig op geselecteerde cruises vertrekkend vanaf oktober 2015 en vanaf een buitenhut of hogere categorie. U kunt kiezen uit één van de volgende voordelen:

  - Gratis fooien
  - Gratis Classic Beverage Package
  - Een boordtegoed van $100 tot $300 per hut

  De actie is geldig voor de eerste 2 personen in de hut. Bij een cruise met een duur van 4 t/m 6 dagen ontvangt u $100 boordtegoed per hut, bij een duur van 7 t/m 10 dagen ontvangt u $200 boordtegoed per hut en bij een duur van 11 dagen of langer ontvangt u $300 boordtegoed per hut. Het boordtegoed kan niet worden uitgekeerd in contant geld en is niet overdraagbaar.

  Inbegrepen in de Classic Beverage Package zijn frisdranken, vers geperste en gebottelde sappen, premium koffie en thee en non-premium flessen water. Bieren tot $6 per bestelling en alcoholische drankjes, cocktails, bevroren drankjes en wijn per glas tot $9 per bestelling. De 3e en 4e persoon in de hut ontvangen elk een Classic Non-Alcoholic Beverage Package (onbeperkt frisdrank, vruchtensappen, frisdrank, water, koffie en thee) en een gratis internetkaart van 40 minuten.

  De actie kan niet gecombineerd worden met andere acties en/of actietarieven. Annuleren en opnieuw inboeken is niet toegestaan. Bij het wijzigen van de reis kunnen mogelijke extra’s komen te vervallen. Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Informeer bij onze cruise experts of deze actie ook op uw boeking van toepassing is.
nu vanaf € 475,-
De te verwachten fooien: $ 90,65 p.p. (i)
7 dagen Caribbean - M Am cruise met de Celebrity Summit 8,2

Vertrek op 16 oktober 2016. Op deze 7-daagse cruise met het cruiseschip de Celebrity Summit doet u de volgende havens aan: Cape Liberty Cruise Port, Philipsburg, Charlotte Amalie, San Juan.

nu vanaf € 482,-
De te verwachten fooien: $ 77,70 p.p. (i)

Cruise Awards vol trots ontvangen

Cruise Awards vol trots ontvangen

Captaincruise.nl deed een uitgebreid consumentenonderzoek naar de sterke punten van de diverse rederijen. Hieraan hebben ruim duizend Captain Cruise passagiers deelgenomen, reden genoeg om een Award uit te reiken aan de rederijen met de allerhoogste scores.

Lees verder

Telegraaf prijst Captain Cruise inzake fooien

Telegraaf prijst Captain Cruise inzake fooien

In de Telegraaf van 21 september 2013 stond een column over cruisen, waarbij het initiatief van Captain Cruise om duidelijkheid in fooien aan te pakken, wordt geprezen.

Lees verder

Fam. Derksen wint gratis cruise met beoordeling

Fam. Derksen wint gratis cruise met beoordeling

Mijnheer en mevrouw Derksen uit Utrecht hebben met hun beoordeling van Captain Cruise de gratis cruise gewonnen. Zij reageerden enthousiast toen Captain Cruise bij hen aan belde met de mededeling dat het lot op hen was gevallen.

Lees verder

Hollands tintje bij HAL

Hollands tintje bij HAL

Cruisen zit bij iedereen van Captain Cruise in het bloed. Zo werkt Eline Kuijs, ja dochter van onze directeur Michel Kuijs, bij HAL als excursie-medewerkster. Reden voor het vakblad TravMagazine om haar te interviewen. Lees meer over Nederlandse reisbegeleiding bij HAL en/of bel met 088-501 8 501 om snel nog zo'n (last minute) cruise te boeken.

Lees verder

Stunten met reserveringskosten?

Stunten met reserveringskosten?

Sommige cruisesites melden de laatste tijd geen kosten voor een reservering te rekenen, tijdelijk wel te verstaan. Alsof dat zo uitzonderlijk is!?! Captain Cruise heeft nog nooit reserveringskosten gerekend bij online boekingen. Daarnaast hanteren wij de Laagste Prijs Garantie. Goedkoper kan niet!

Lees verder

Tot 19 maart: Gratis all inclusive drankpakket bij balkonhut bij MSC

Tot 19 maart: Gratis all inclusive drankpakket bij balkonhut bij MSC

Als u voor 19 maart een lentecruise boekt op de MSC Preziosa, Splendida, Orchestra of Fantasia ontvangt u een gratis drankenpakket aan boord. Dat maakt uw toch al volledige cruise tot een echte all-inclusive ervaring van grote klasse.

Lees verder

Captain Cruise maakt fooien inzichtelijk

Captain Cruise maakt fooien inzichtelijk

Captain Cruise heeft een module ontwikkeld die de fooien direct op haar website weergeeft. Het systeem is uniek in de wereld. Punt is niet alleen dat sommige rederijen geen en andere wel fooien in rekening brengen. De manier waarop de fooien berekend worden is soms ronduit onoverzichtelijk. De komende dagen wordt het systeem geoptimaliseerd.

Lees verder

Captain Cruise strijdt voor duidelijkheid in cruiseprijzen

Captain Cruise strijdt voor duidelijkheid in cruiseprijzen

Captain Cruise is voor een goed inkomen voor personeel op cruiseschepen. Dit dient transparante tarieven niet in de weg te staan. Of fooien in de prijs zitten, verschilt per rederij. Daardoor is 't bij boeken appels en peren vergelijken. Captain Cruise zond een open brief naar de Dutch Cruise Council.

Lees verder

Captain Cruise ontwikkelt fooi-indicator

Captain Cruise ontwikkelt fooi-indicator

Nog deze maand hoopt Captain Cruise haar fooi-indicator live te zetten. Als men dan online boekt op captaincruise.nl krijgt men bij de cruiseprijs ook het bedrag te zien, waarvan wordt verwacht dat men aan fooien voldoet. Dit variëert van 0 euro tot honderden dollars, want soms zijn fooien inclusief en soms wordt een flinke bijdrage verwacht.

Lees verder

Mooie aanbiedingen in Oktober = Cruisemaand

Mooie aanbiedingen in Oktober = Cruisemaand

Captain Cruise pakt deze maand goed uit met de meest prachtige aanbiedingen. Boekt u in oktober dan kunt u de mooiste cruises tegen de voordeligste prijzen reserveren. En u weet, Captain Cruise geeft ook in Oktober = Cruisemaand zijn Laagste Prijs Garantie.

Lees verder

Sortering

Verfijn uw zoekopdracht

Vertrekhaven Vaargebieden Aantal dagen Maand Vakantieperiode Rederij Schepen Thema's

Onze belofte

Bij Captain Cruise boekt u betrouwbaar online en betaalt u veilig via I-Deal.
Onze klanttevredenheid wordt
beoordeeld met een 9+.
Bel 088 – 501 8 501 voor
advies van onze
deskundige crew!

Voorstel op maat

Neem contact op met onze cruise experts voor een voorstel op maat.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten