Boek een onvergetelijke cruise bij Captain Cruise!

Denkt u er over binnenkort een cruise te boeken? Bekijk dan direct de verschillende cruises, vaargebieden, rederijen en bestemmingen van Captain Cruise. Hier bent u zeker van de beste prijsgarantie en de hoogst gewaardeerde service in de cruise branche. Wij sturen u bekwaam door de zee van cruise vakanties. U boekt betrouwbaar online en...

Lees meer

Honeymoon cruises

Een cruise is de ultieme huwelijksreis.


De cruise wordt steeds meer populair als huwelijksreis. Het is ongecompliceerd reizen. 
Je komt op de mooiste bestemmingen. Je hoeft maar 1 keer je kleding uit te pakken en weer in te pakken. Geen gedoe, geen criminaliteit, geen zeurende verkopers; kortom, een zorgeloze reis waarbij je maximaal tijd aan elkaar kan besteden. Voorts is het tamelijk goed te budgetteren. Trouwen is immers een dure aangelegenheid, waarbij van te voren goed moet worden bekeken wat alles kost.

                                                                    MSC huwelijksreis

Captain Cruise heeft nog niet gehoord van bruidssuites aan boord van cruiseschepen. Maar eigelijk kan elke suite daar voor door gaan. Laat de medewerkers van Captain Cruise altijd weten dat het uw huwelijksreis betreft. Dan checken zij de hut extra bij de rederij zodat u precies weet wat voor bedden er in uw kamer zijn.

Verder kan er van alles geregeld worden. Een tafel voor twee in het restaurant? Bloemen op de kamer of liever champagne? Een privé captain’s coctail party? Alles is mogelijk.

                                                                                                                                       Trouwen aan boord

Het moet gesteld worden dat er veel grote cruiseschepen de pasgetrouwden heerlijk in de watten leggen. Het schip van Princess Cruises, Ruby Princess, heeft veel faciliteiten voor trouwceremonies en huwelijksreizen. Toch kiezen velen voor de meest romantische reis van hun leven voor kleinere schepen. De intimiteit van deze jachten spreekt de trouwlustigen enorm aan. Veel gekozen zijn daarom Seabourn, Star Cruises en Star Clippers. Romantischer kan het toch niet: onder bolle zeilen naar de zonsondergang varen?

Na alle hectiek heerlijk uitrusten aan boord van een cruiseschip in de Caribische zon, welke u naar de prachtigste eilanden brengt.
Cruise mogelijkheden in de Caribbean

Huwelijksreis cruise

Of cruise vanaf het romantische Venetië door de Middellandse zee.

Kijk voor alle cruise mogelijkheden op Captain Cruise
Huwelijksjubileum

U kunt thuis een feest geven voor vele gasten of u gaat lekker met zijn tweeen uw feestje vieren aan boord van een luxe cruiseschip. Het laatste wint terrein. En soms neemt men kinderen, kleinkinderen en goede vrienden mee.
                                                                                                                

Eigenlijk geldt het meeste van het bovenstaande ook voor dit soort jubilea. U kunt alles (laten) regelen. Meldt uw wensen per e-mail of per telefoon aan Captain Cruise en kijk vooruit naar de meest romantische reis die u ooit heeft gemaakt.

                                               

Zoek op datum

Vertrek van
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Vertrek tot
RadDatePicker
Open the calendar popup.

Er zijn geen cruises die aan uw wensen voldoen, pas uw zoekopdracht aan.

Cruise Awards vol trots ontvangen

Cruise Awards vol trots ontvangen

Captaincruise.nl deed een uitgebreid consumentenonderzoek naar de sterke punten van de diverse rederijen. Hieraan hebben ruim duizend Captain Cruise passagiers deelgenomen, reden genoeg om een Award uit te reiken aan de rederijen met de allerhoogste scores.

Lees verder

Telegraaf prijst Captain Cruise inzake fooien

Telegraaf prijst Captain Cruise inzake fooien

In de Telegraaf van 21 september 2013 stond een column over cruisen, waarbij het initiatief van Captain Cruise om duidelijkheid in fooien aan te pakken, wordt geprezen.

Lees verder

Fam. Derksen wint gratis cruise met beoordeling

Fam. Derksen wint gratis cruise met beoordeling

Mijnheer en mevrouw Derksen uit Utrecht hebben met hun beoordeling van Captain Cruise de gratis cruise gewonnen. Zij reageerden enthousiast toen Captain Cruise bij hen aan belde met de mededeling dat het lot op hen was gevallen.

Lees verder

Hollands tintje bij HAL

Hollands tintje bij HAL

Cruisen zit bij iedereen van Captain Cruise in het bloed. Zo werkt Eline Kuijs, ja dochter van onze directeur Michel Kuijs, bij HAL als excursie-medewerkster. Reden voor het vakblad TravMagazine om haar te interviewen. Lees meer over Nederlandse reisbegeleiding bij HAL en/of bel met 088-501 8 501 om snel nog zo'n (last minute) cruise te boeken.

Lees verder

Stunten met reserveringskosten?

Stunten met reserveringskosten?

Sommige cruisesites melden de laatste tijd geen kosten voor een reservering te rekenen, tijdelijk wel te verstaan. Alsof dat zo uitzonderlijk is!?! Captain Cruise heeft nog nooit reserveringskosten gerekend bij online boekingen. Daarnaast hanteren wij de Laagste Prijs Garantie. Goedkoper kan niet!

Lees verder

Tot 19 maart: Gratis all inclusive drankpakket bij balkonhut bij MSC

Tot 19 maart: Gratis all inclusive drankpakket bij balkonhut bij MSC

Als u voor 19 maart een lentecruise boekt op de MSC Preziosa, Splendida, Orchestra of Fantasia ontvangt u een gratis drankenpakket aan boord. Dat maakt uw toch al volledige cruise tot een echte all-inclusive ervaring van grote klasse.

Lees verder

Captain Cruise maakt fooien inzichtelijk

Captain Cruise maakt fooien inzichtelijk

Captain Cruise heeft een module ontwikkeld die de fooien direct op haar website weergeeft. Het systeem is uniek in de wereld. Punt is niet alleen dat sommige rederijen geen en andere wel fooien in rekening brengen. De manier waarop de fooien berekend worden is soms ronduit onoverzichtelijk. De komende dagen wordt het systeem geoptimaliseerd.

Lees verder

Captain Cruise strijdt voor duidelijkheid in cruiseprijzen

Captain Cruise strijdt voor duidelijkheid in cruiseprijzen

Captain Cruise is voor een goed inkomen voor personeel op cruiseschepen. Dit dient transparante tarieven niet in de weg te staan. Of fooien in de prijs zitten, verschilt per rederij. Daardoor is 't bij boeken appels en peren vergelijken. Captain Cruise zond een open brief naar de Dutch Cruise Council.

Lees verder

Captain Cruise ontwikkelt fooi-indicator

Captain Cruise ontwikkelt fooi-indicator

Nog deze maand hoopt Captain Cruise haar fooi-indicator live te zetten. Als men dan online boekt op captaincruise.nl krijgt men bij de cruiseprijs ook het bedrag te zien, waarvan wordt verwacht dat men aan fooien voldoet. Dit variëert van 0 euro tot honderden dollars, want soms zijn fooien inclusief en soms wordt een flinke bijdrage verwacht.

Lees verder

Mooie aanbiedingen in Oktober = Cruisemaand

Mooie aanbiedingen in Oktober = Cruisemaand

Captain Cruise pakt deze maand goed uit met de meest prachtige aanbiedingen. Boekt u in oktober dan kunt u de mooiste cruises tegen de voordeligste prijzen reserveren. En u weet, Captain Cruise geeft ook in Oktober = Cruisemaand zijn Laagste Prijs Garantie.

Lees verder

Onze belofte

Bij Captain Cruise boekt u betrouwbaar online en betaalt u veilig via I-Deal.
Onze klanttevredenheid wordt
beoordeeld met een 9+.
Bel 088 – 501 8 501 voor
advies van onze
deskundige crew!

Voorstel op maat

Neem contact op met onze cruise experts voor een voorstel op maat.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten