Boek een cruise van de Holland America Line bij Captain Cruise!

Holland America Line is een van de meest bekende rederijen van Nederland. Captain Cruise biedt verschillende cruises over de hele wereld aan die varen onder Holland America Line. Boek bij Captain Cruise en u bent verzekerd van de hoogst gewaardeerde service en de laagste prijsgarantie binnen de cruise branche!

Lees meer

Holland America Line (HAL) cruises

Holland America Line (HAL) cruises
Al bijna anderhalve eeuw biedt Holland America Line (HAL) cruises aan over de gehele wereld. HAL zorgt ervoor dat de gasten hun cruise als een stijlvol avontuur beleven. Om de reis helemaal tot een onvergetelijke ervaring te maken zijn de schepen van alle gemakken voorzien. Ervaart echt genieten...u zelf het ultieme genieten op zee. Dansen, dromen, ontspannen, enerveren, consumeren, verbazen. Onvergetelijke indrukken opdoen in een wereld die echt niet onbereikbaar is. De HAL heeft zelfs zijn eigen eiland Half Moon Cay op de Bahama's. Een halve dag relaxen aan een stukje ongerept tropisch Caribbean in de wereld van Holland America Line.

 

De schepen  van HAL zijn dusdanig ontworpen dat er volop plekken op de dekken zijn waar u rust kunt vinden. Waar zijn dan al die andere reizigers? Eten, drinken of luieren op een ligbed, op excursie, in het zwembad, in de jacuzzi's of in de sauna. Of ze gaan uit hun dak bij een of ander spel. En als de avond valt -al dan niet formeel gekleed voor een exquise diner- op zoek naar vertier op de talrijke dekken.

Bezoek de shows, waag een gokje in het casino, frequenteer de pianobar, ga shoppen, vergaap u aan de pracht en praal van het Atrium, drink een glas in één van de vele bars, dans het zweet los in de disco. Kortom, geniet op een gastvrij cruiseschip van Holland America Line.

 

Inspanning en ontspanning

Elke dag aan boord van een Holland America Line cruiseschip brengt u een schat aan cruise-activiteiten en relaxed genieten. Cruisen met HAL is een gelegenheid om elke dag iets nieuws te ondernemen, te ontdekken, te dagdromen, alles of helemaal niets te doen.

Of u nu een work-out in de fitness-center doet, yogales volgt of pilates leert, uzelf verwent met een massage- en spabehandeling in de Greenhouse Spa, Culinair Arts Centerluistert naar muziek, uw e-mail checkt in de Explorations Cafe of een boek leest uit de zeer uitgebreide bibliotheek; er is een perfecte onboard activiteit voor iedereen. Ook heel speciaal en populair zijn de door Culinair Arts Center aangeboden kookdemonstraties, voorproefsessies en kookworkshops. 

In elke haven biedt Holland America Line u een uitgebreid Shore Excursies programma van activiteiten. Ziet u zichzelf al, verkennen en ontdekken van kunst, culturele activiteiten, actieve expedities, winkelen en nog veel meer?

Familie cruises Holland America lineClub HAL biedt vele activiteiten voor uw (klein)kinderen in hun eigen ruimte. Te denken valt aan; schilderen, indoor games, kunstnijverheid, tekenwedstrijden, puzzelen, bingo, piraat of schat zoeken, leren golfen, disco- en themafeesten, gezellige strijd in on-deck sportevenementen of lekker een film kijken.

Het publiek

Opvallend en voor vele Nederlanders een prettige ervaring is dat er veel landgenoten aan boord zijn. Het Nederlandse randje van de Holland America Line is voor vele vaderlanders de reden om voor HAL te kiezen. Lekker Nederlands praten in het café of makkelijk een afspraak maken voor een spel bridge. De officieren aan boord zijn ook Nederlanders en zij zijn altijd bereid tot wat extra uitleg.


De Nederlandse families met kinderen en/of (kleinkinderen) laten hun keuze vallen op de nieuwere en grotere schepen zoals de Nieuw Amsterdam, Eurodam, Noordam, Oosterdam, Westerdam en Zuiderdam. Waarbij de senioren sneller zullen kiezen voor o.a. de Amsterdam, Maasdam, Prinsendam, en Rotterdam.

Verschillende klassen cruiseschepen

HAL biedt u een vloot van topschepen. De laatste jaren is veel aandacht verkregen van het grote publiek door de komst van de zeekastelen Koningsdam, Nieuw Amsterdam en Eurodam. Daarnaast hebben de Zuiderdam, Oosterdam en Holland America LineWesterdam ook een ruimere opzet met de bijbehorende faciliteiten. Schepen die nu en dan Rotterdam aandoen en massa's publiek op de been brengen. U heeft keuze uit ruime, stijlvolle schepen en gracieuze, middelgrote schepen. Luxe passagiershutten met 25% extra ruimte en grotere balkons dan bij de vergelijkbare rederijen.  

 


De kleinere, intieme schepen als de Prinsendam en de Rotterdam vertrekken vaak voor interessante routes uit Nederland en hebben soms tot 40% Nederlanders aan boord.

Vaarroutes HAL cruises

Holland America Line cruiseschepen gaan de hele wereld over. De HAL heeft zelfs zijn eigen eiland Half Moon Cay op de Bahama’s en biedt diverse wereldcruises aan.

 

Sterkte/zwakte analyse

Sterke punten: Een van oorsprong Nederlandse rederij met gevoel voor stijl en traditie en een hoge dienstverlening met bijna één bemanningslid per twee gasten.
De sfeer van de oude ocean-liners is de basis voor de schepen van HAL. Toch vindt u mooie moderne accenten, zoals internetcafes, 24-uur per dag gratis roomservice, en kookworkshops met chef-koks als chocolatier Jacques Torres. De lijn heeft aangekondigd over te gaan naar een flexibele zitplaatsen programma zodat u in staat bent om te dineren tussen 17:15 uur en 21:00 uur, in plaats van alleen op een toegewezen tijd.

 

Zwakke punten: Als u niet een traditionele ingestelde reizigers bent, kan het vele antiek aan boord vervelend worden. Echter met de moderne cruiseschepen Koningsdam, Nieuw Amsterdam en Eurodam heeft de lijn een grote stap richting een jonger en dynamisch publiek gezet!

Insider tip: Passagiers kunnen nu online inchecken bij Holland America Line.

Boek nu een Holland America Line cruise online bij Captain Cruise.

Zoek op datum

Vertrek van
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Vertrek tot
RadDatePicker
Open the calendar popup.
5 dagen Noord-Amerika cruise met de Eurodam 8,6

Vertrek op 25 april 2017. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de Eurodam doet u de volgende havens aan: San Diego, Victoria, British Columbia, Vancouver.

nu vanaf € 278,-
De te verwachten fooien: $ 50,00 p.p. (i)
5 dagen Noord-Amerika cruise met de Oosterdam 7,9

Vertrek op 25 april 2017. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de Oosterdam doet u de volgende havens aan: San Diego, Victoria, British Columbia, Vancouver.

nu vanaf € 285,-
De te verwachten fooien: $ 50,00 p.p. (i)
5 dagen Noord-Amerika cruise met de Zaandam 8,3

Vertrek op 22 april 2017. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de Zaandam doet u de volgende havens aan: San Diego, Victoria, British Columbia, Vancouver.

nu vanaf € 300,-
De te verwachten fooien: $ 50,00 p.p. (i)
5 dagen Noord-Amerika, Caribbean - M Am cruise met de Nieuw Amsterdam 8,4

Vertrek op 2 december 2017. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de Nieuw Amsterdam doet u de volgende havens aan: Ft. Lauderdale, Half Moon Cay, Nassau, Ft. Lauderdale.

nu vanaf € 498,-
De te verwachten fooien: $ 50,00 p.p. (i)
8 dagen Caribbean - M Am, Noord-Amerika cruise met de Oosterdam 7,9

Vertrek op 30 september 2017. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de Oosterdam doet u de volgende havens aan: San Diego, Cabo San Lucas, Mazatlan, Puerto Vallarta, San Diego.

nu vanaf € 597,-
De te verwachten fooien: $ 87,50 p.p. (i)
8 dagen Noord-Amerika, Caribbean - M Am cruise met de Eurodam 8,6

Vertrek op 4 maart 2017. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de Eurodam doet u de volgende havens aan: Ft. Lauderdale, Key West, Grand Turk, Amber Cove, Half Moon Cay, Ft. Lauderdale.

van € 977,- nu vanaf € 697,-
De te verwachten fooien: $ 87,50 p.p. (i)
8 dagen Noord-Amerika, Caribbean - M Am cruise met de Eurodam 8,6

Vertrek op 18 maart 2017. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de Eurodam doet u de volgende havens aan: Ft. Lauderdale, Half Moon Cay, Georgetown, Grand Cayman, Cozumel, Key West, Ft. Lauderdale.

van € 1.086,- nu vanaf € 697,-
De te verwachten fooien: $ 87,50 p.p. (i)
8 dagen Noord-Amerika cruise met de Noordam 8,4

Vertrek op 23 april 2017. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de Noordam doet u de volgende havens aan: Honolulu, Victoria, British Columbia, Vancouver.

van € 1.141,- nu vanaf € 697,-
De te verwachten fooien: $ 87,50 p.p. (i)
8 dagen Noord-Amerika, Caribbean - M Am cruise met de Nieuw Amsterdam 8,4

Vertrek op 5 maart 2017. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de Nieuw Amsterdam doet u de volgende havens aan: Ft. Lauderdale, Half Moon Cay, Georgetown, Grand Cayman, Cozumel, Key West, Ft. Lauderdale.

nu vanaf € 747,-
De te verwachten fooien: $ 87,50 p.p. (i)
8 dagen Caribbean - M Am, Noord-Amerika cruise met de Nieuw Amsterdam 8,4

Vertrek op 26 maart 2017. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de Nieuw Amsterdam doet u de volgende havens aan: Ft. Lauderdale, Grand Turk, San Juan, St. Maarten, Half Moon Cay, Ft. Lauderdale.

nu vanaf € 747,-
De te verwachten fooien: $ 87,50 p.p. (i)
8 dagen Noord-Amerika, Caribbean - M Am cruise met de Eurodam 8,6

Vertrek op 25 maart 2017. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de Eurodam doet u de volgende havens aan: Ft. Lauderdale, Key West, Amber Cove, Grand Turk, Half Moon Cay, Ft. Lauderdale.

van € 1.097,- nu vanaf € 747,-
De te verwachten fooien: $ 87,50 p.p. (i)
8 dagen Caribbean - M Am, Noord-Amerika cruise met de Eurodam 8,6

Vertrek op 26 november 2017. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de Eurodam doet u de volgende havens aan: Ft. Lauderdale, Grand Turk, San Juan, St. Maarten, Half Moon Cay, Ft. Lauderdale.

van € 947,- nu vanaf € 747,-
De te verwachten fooien: $ 87,50 p.p. (i)

View en Verandah actie in volle gang!

View en Verandah actie in volle gang!

Bent u, net als Captain Cruise, groot liefhebber van Holland America Line, of heeft u deze geweldige rederij altijd al eens willen uitproberen? Kies dan nu voor één van de vele geselecteerde afvaarten en geniet van: -stateroom upgrades en -tot 500 USD boordtegoed Plus: boek een suite en de fooien zijn inbegrepen!

Lees verder

Alaska: ook spectaculair aan land met Holland America Line

Alaska: ook spectaculair aan land met Holland America Line

70 jaar aan cruisegeschiedenis is er door Holland America Line al gemaakt in Alaska! Zij waren in 1947 de eerste die dit vaargebied verkende en hebben sinds 1970 een succesvolle samenwerking met West Tours voor hun landarrangementen. Van 2014 tot nu heeft Holland America Line de Choice Award voor cruises in Alaska mogen ontvangen van het Amerikaanse cruisemagazine Readers.

Lees verder

Fly & Cruise Panamakanaal: boekbaar t/m 15 nov a.s!

Fly  & Cruise Panamakanaal: boekbaar t/m 15 nov a.s!

Prachtige Caribische cruise met de Zuiderdam van Holland America Line: Cruise door het indrukwekkende Panamakanaal en geniet van de meest idyllische tropische eilandjes!

Lees verder

Boek voor 18 nov: IJsland met Explore 4!

Boek voor 18 nov: IJsland met Explore 4!

Holland America Line heeft voor volgend jaar zomer een aantal unieke vaarroutes vanuit Nederland naar IJsland! Een geweldige mogelijkheid om het natuurschoon van deze bestemming te ontdekken! Nu met veel voordeel!

Lees verder

Plan a cruise maand: Extra's met Holland America Line

Plan a cruise maand: Extra's met Holland America Line

De Oktober Cruisemaand is van start gegaan met vele geweldige aanbiedingen! Ook op afvaarten van Holland America Line kunt u mooie extra's verwachten! Twee acties in één: Boordtegoed tot 300 USD per hut, in combinatie met de speciale Explore4 actie!

Lees verder

Captain Cruise Top 5 mooiste Holland America Line cruises!

Captain Cruise Top 5 mooiste Holland America Line cruises!

Al bijna anderhalve eeuw biedt Holland America Line (HAL) cruises aan over de gehele wereld. HAL zorgt ervoor dat de gasten hun cruise als een stijlvol avontuur beleven. Om de reis helemaal tot een onvergetelijke ervaring te maken zijn de schepen van alle gemakken voorzien. Ervaart u zelf het ultieme genieten op zee. Dansen, dromen, ontspannen, enerveren, consumeren, verbazen. Onvergetelijke indrukken opdoen in een wereld die echt niet onbereikbaar is.

Lees verder

Get up & Go met Holland America Line tot 25 juli a.s.!

Get up & Go met Holland America Line tot 25 juli a.s.!

Boek voor 25 juli a.s. en ontvang scherpe last-minute tarieven, en verblijft u in een Suite, dan ontvangt u daarnaast zakgeld om aan boord te spenderen. Afvaarten al mogelijk vanaf € 497! De beste tijd om uw cruise te kiezen is NU! Geldig op afvaarten in Europa, Caribbean en Azië!

Lees verder

Let's fly away! Gratis vluchten en transfers. Boek voor 1 juli!

Let's fly away! Gratis vluchten en transfers. Boek voor 1 juli!

Een echte buitenkans, deze actie met Holland America Line! Niet alleen cruist u voor een voordelig tarief met een steengoede rederij, maar ook vliegt u nog eens gratis naar uw inschepingshaven (en retour uiteraard) inclusief transfers van/naar haven.

Lees verder

Nieuws & aanbiedingen van Holland America Line!

Nieuws & aanbiedingen van Holland America Line!

Wat is en blijft Holland America Line toch een fijne rederij. Zoveel verschillende routes, de heerlijke sfeer aan boord, en natuurlijk de geweldige keuken!

Lees verder

Bridgecruise Koningsdam vanuit Amsterdam

Bridgecruise Koningsdam vanuit Amsterdam

De meest unieke bridgedrives op een prachtig cruiseschip, varend langs fantastische bestemmingen! Dat is in 1 zin wat wij u bieden met onze unieke bridge cruisevakanties. U bent aan boord met een gezellige groep Nederlandse reizigers die allemaal het doel hebben om een heerlijke, luxe cruise vakantie te combineren met hun favoriete kaartsport.

Lees verder

Sortering

Verfijn uw zoekopdracht

Vertrekhaven Vaargebieden Aantal dagen Maand Schepen Thema's

Onze belofte

Bij Captain Cruise boekt u betrouwbaar online en betaalt u veilig via I-Deal.
Onze klanttevredenheid wordt
beoordeeld met een 9+.
Bel 088 – 501 8 501 voor
advies van onze
deskundige crew!

Cruises Holland America Line

Cruiserederij Holland America Line biedt cruises aan over de hele wereld. Boek een onvergetelijke cruise bij Captain Cruise!

Voorstel op maat

Neem contact op met onze cruise experts voor een voorstel op maat.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten