Boek een onvergetelijke cruise bij Captain Cruise!

Denkt u er over binnenkort een cruise te boeken? Bekijk dan direct de verschillende cruises, vaargebieden, rederijen en bestemmingen van Captain Cruise. Hier bent u zeker van de beste prijsgarantie en de hoogst gewaardeerde service in de cruise branche. Wij sturen u bekwaam door de zee van cruise vakanties. U boekt betrouwbaar online en betaalt...

Lees verder

Holland America Line (HAL)

Holland America Line (HAL)
Al bijna anderhalve eeuw biedt Holland America Line cruises aan over de gehele wereld. HAL zorgt ervoor dat de gasten hun cruise als een stijlvol avontuur beleven. Om de reis helemaal tot een onvergetelijke ervaring te maken zijn de schepen van alle gemakken voorzien. Ervaart echt genieten...u zelf het ultieme genieten op zee. Dansen, dromen, ontspannen, enerveren, consumeren, verbazen. Onvergetelijke indrukken opdoen in een wereld die echt niet onbereikbaar is. De HAL heeft zelfs zijn eigen eiland Half Moon Cay op de Bahama's. Een halve dag relaxen aan een stukje ongerept tropisch Caribbean in de wereld van Holland America Line.

De schepen  van HAL zijn dusdanig ontworpen dat er volop plekken op de dekken zijn waar u rust kunt vinden. Waar zijn dan al die andere reizigers? Eten, drinken of luieren op een ligbed, op excursie, in het zwembad, in de jacuzzi's of in de sauna. Of ze gaan uit hun dak bij een of ander spel. En als de avond valt -al dan niet formeel gekleed voor een exquise diner- op zoek naar vertier op de talrijke dekken.

Bezoek de shows, waag een gokje in het casino, frequenteer de pianobar, ga shoppen, vergaap u aan de pracht en praal van het Atrium, drink een glas in één van de vele bars, dans het zweet los in de disco. Kortom, geniet op een gastvrij cruiseschip van Holland America Line.

Inspanning en ontspanning

Elke dag aan boord van een Holland America Line cruiseschip brengt u een schat aan cruise-activiteiten en relaxed genieten. Cruisen met HAL is een gelegenheid om elke dag iets nieuws te ondernemen, te ontdekken, te dagdromen, alles of helemaal niets te doen.

Of u nu een work-out in de fitness-center doet, yogales volgt of pilates leert, uzelf verwent met een massage- en spabehandeling in de Greenhouse Spa, Culinair Arts Centerluistert naar muziek, uw e-mail checkt in de Explorations Cafe of een boek leest uit de zeer uitgebreide bibliotheek; er is een perfecte onboard activiteit voor iedereen. Ook heel speciaal en populair zijn de door Culinair Arts Center aangeboden kookdemonstraties, voorproefsessies en kookworkshops.

In elke haven biedt Holland America Line u een uitgebreid Shore Excursies programma van activiteiten. Ziet u zichzelf al, verkennen en ontdekken van kunst, culturele activiteiten, actieve expedities, winkelen en nog veel meer?

Familie cruises Holland America lineClub HAL biedt vele activiteiten voor uw (klein)kinderen in hun eigen ruimte. Te denken val aan; schilderen, indoor games, kunstnijverheid, tekenwedstrijden,  puzzelen, bingo, piraat of schat zoeken, leren golfen, disco- en themafeesten, gezellige strijd in on-deck sportevenementen of lekker een film kijken.

Het publiek

Opvallend en voor vele Nederlanders een prettige ervaring is dat er veel landgenoten aan boord zijn. Het Nederlandse randje van de Holland America Line is voor vele vaderlanders de reden om voor HAL te kiezen. Lekker Nederlands praten in het café of makkelijk een afspraak maken voor een spel bridge. De officieren aan boord zijn ook Nederlanders en zij zijn altijd bereid tot wat extra uitleg.

De Nederlandse families met kinderen en/of (kleinkinderen) laten hun keuze vallen op de nieuwere en grotere schepen zoals de Nieuw Amsterdam, Eurodam, Noordam, Oosterdam, Westerdam en Zuiderdam. Waarbij de senioren sneller zullen kiezen voor o.a. de Amsterdam, Maasdam, Prinsendam, Rotterdam en Ryndam.

Verschillende klassen schepen

HAL biedt u een vloot van topschepen. De laatste jaren is veel aandacht verkregen van het grote publiek door de komst van de zeekastelen Nieuw Amsterdam en Eurodam. Daarnaast hebben de Zuiderdam, Oosterdam en Holland America LineWesterdam ook een ruimere opzet met de bijbehorende faciliteiten. Schepen die nu en dan Rotterdam aandoen en massa's publiek op de been brengen. U heeft keuze uit ruime, stijlvolle schepen en gracieuze, middelgrote schepen. Luxe passagiershutten met 25% extra ruimte en grotere balkons dan bij de vergelijkbare rederijen.  

De kleinere, intieme schepen als de Ryndam en de Rotterdam vertrekken vaak voor interessante routes uit Nederland en hebben soms tot 40% Nederlanders aan boord.

Routes

Holland America Line gaat de hele wereld over. De HAL heeft zelfs zijn eigen eiland Half Moon Cay op de Bahama’s en biedt diverse wereldcruises aan.

Sterkte/zwakte analyse

Sterke punten: Een van oorsprong Nederlandse rederij met gevoel voor stijl en traditie en een hoge dienstverlening met bijna één bemanningslid per twee gasten.
De sfeer van de oude ocean-liners is de basis voor de schepen van HAL. Toch vindt u mooie moderne accenten, zoals internetcafes, 24-uur per dag gratis roomservice, en kookworkshops met chef-koks als chocolatier Jacques Torres. De lijn heeft aangekondigd over te gaan naar een flexibele zitplaatsen programma zodat u in staat bent om te dineren tussen 17:15 uur en 21:00 uur, in plaats van alleen op een toegewezen tijd.

Zwakke punten: Als u niet een traditionele ingestelde reizigers bent, kan het vele antiek aan boord vervelend worden. Echter met de moderne cruiseschepen Nieuw Amsterdam en Eurodam heeft de lijn een grote stap richting een jonger en dynamisch publiek gezet!

Insider tip: Passagiers kunnen nu online inchecken bij Holland America Line.

Zoek op datum

Vertrek van
Vertrek tot
5 dagen Noord-Amerika cruise met de Statendam 8,8

Vertrek op 13 mei 2015. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de Statendam doet u de volgende havens aan: San Diego, Port Angeles, Washington, Vancouver.

nu vanaf € 258,-
De te verwachten fooien: $ 46,00 p.p. (i)
5 dagen Noord-Amerika cruise met de Noordam 8,4

Vertrek op 29 september 2015. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de Noordam doet u de volgende havens aan: Vancouver, Astoria, Oregon, San Diego.

nu vanaf € 275,-
De te verwachten fooien: $ 46,00 p.p. (i)
5 dagen Noord-Amerika cruise met de Zaandam 8,5

Vertrek op 13 mei 2015. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de Zaandam doet u de volgende havens aan: San Diego, Victoria, British Columbia, Vancouver.

nu vanaf € 290,-
De te verwachten fooien: $ 46,00 p.p. (i)
5 dagen Noord-Amerika cruise met de Noordam 8,4

Vertrek op 5 mei 2015. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de Noordam doet u de volgende havens aan: San Diego, Victoria, British Columbia, Vancouver.

nu vanaf € 353,-
De te verwachten fooien: $ 46,00 p.p. (i)
5 dagen Noord-Amerika cruise met de Westerdam 9,0

Vertrek op 27 april 2015. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de Westerdam doet u de volgende havens aan: San Diego, Victoria, British Columbia, Vancouver.

nu vanaf € 379,-
De te verwachten fooien: $ 46,00 p.p. (i)
7 dagen Noord-Amerika cruise met de Oosterdam 8,0

Vertrek op 4 mei 2015. Op deze 7-daagse cruise met het cruiseschip de Oosterdam doet u de volgende havens aan: Honolulu, Vancouver.

nu vanaf € 447,-
De te verwachten fooien: $ 69,00 p.p. (i)
8 dagen Noord-Amerika, Caribbean - Midden-Amerika cruise met de Ryndam 8,4

Vertrek op 12 april 2015. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de Ryndam doet u de volgende havens aan: Tampa, Florida, Key West, Trujillo, Santo Tomas de Castilla, Costa Maya, Tampa, Florida.

nu vanaf € 452,-
De te verwachten fooien: $ 80,50 p.p. (i)
8 dagen Caribbean - M Am, Noord-Amerika cruise met de Westerdam 9,0

Vertrek op 28 november 2015. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de Westerdam doet u de volgende havens aan: Ft. Lauderdale, Grand Turk, San Juan, Charlotte Amalie, Half Moon Cay, Ft. Lauderdale.

nu vanaf € 547,-
De te verwachten fooien: $ 80,50 p.p. (i)
8 dagen Caribbean - M Am, Noord-Amerika cruise met de Westerdam 9,0

Vertrek op 5 december 2015. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de Westerdam doet u de volgende havens aan: Ft. Lauderdale, Grand Turk, San Juan, Charlotte Amalie, Half Moon Cay, Ft. Lauderdale.

nu vanaf € 547,-
De te verwachten fooien: $ 80,50 p.p. (i)
8 dagen Caribbean - M Am, Noord-Amerika cruise met de Westerdam 9,0

Vertrek op 12 december 2015. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de Westerdam doet u de volgende havens aan: Ft. Lauderdale, Grand Turk, San Juan, Charlotte Amalie, Half Moon Cay, Ft. Lauderdale.

nu vanaf € 547,-
De te verwachten fooien: $ 80,50 p.p. (i)
8 dagen Noord-Amerika, Caribbean - M Am cruise met de Nieuw Amsterdam 8,4

Vertrek op 13 december 2015. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de Nieuw Amsterdam doet u de volgende havens aan: Ft. Lauderdale, Half Moon Cay, Georgetown, Grand Cayman, Cozumel, Key West, Ft. Lauderdale.

nu vanaf € 547,-
De te verwachten fooien: $ 80,50 p.p. (i)
8 dagen Noord-Amerika cruise met de Zaandam 8,5

Vertrek op 17 mei 2015. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de Zaandam doet u de volgende havens aan: Vancouver, Ketchikan, Juneau, Skagway, Glacier Bay, Seward.

nu vanaf € 548,-
De te verwachten fooien: $ 80,50 p.p. (i)

Captain Cruise Last Minute top 10: voor ieder wat wils!

Captain Cruise Last Minute top 10: voor ieder wat wils!

Zoveel aanbod, zoveel cruises, zoveel routes. We hebben daarom voor u de beste Last Minutes op een rij gezet. Bekijk hier de Captain Cruise Last Minute top 10, met de meeste prachtige routes en leukste rederijen.

Lees verder

One Week Sale: gereduceerde tarieven + 3e/4e persoon € 1

One Week Sale: gereduceerde tarieven + 3e/4e persoon € 1

De speciale One Week Sale van Holland America Line is begonnen! Wat betekent dit voor u? Verlaagde tarieven op veel afvaarten, flexibele boekingsvoorwaarden en een cruisetarief voor 3e/4e persoon al vanaf €1,-!

Lees verder

Bridgecruises 2015: laatste hutten afvaart 30 mei 2015!

Bridgecruises 2015: laatste hutten afvaart 30 mei 2015!

We hebben drie verschillende routes vanuit Nederland voor onze bridgecruises in 2015. De Prinsendam maakt daarbij haar debuut als Bridgecruiseschip met een prachtige route van IJmuiden naar Barcelona. Tevens bieden we een speciale Kerstbridgecruise aan!

Lees verder

Koningen, Prinsessen en Celebrities naar Nederland!

Koningen, Prinsessen en Celebrities naar Nederland!

Captain Cruise informeert u graag over de mooiste en nieuwste schepen die de havens in Nederland aandoen. Wij verheugen ons alweer op deze zomer met zoveel mooie schepen in Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.

Lees verder

Koningsdam zomer 2016 NU boekbaar incl. doopcruise

Koningsdam zomer 2016 NU boekbaar incl. doopcruise

De Europese afvaarten van de Koningsdam voor de zomer van 2016 zijn nu bekend en boekbaar. Ook de speciale doopcruise is vanaf nu te reserveren.

Lees verder

Breaking News: Koningsdam in 2016 vanuit Amsterdam!

Breaking News: Koningsdam in 2016 vanuit Amsterdam!

Het vaarprogramma van de nieuwe Koningsdam (vanaf 20 februari 2016 in de vaart) was al bekend t/m april 2016. Maar nu zijn ook de routes voor de zomer van 2016 bekend!

Lees verder

De meest Ultieme cruises, nu met boordtegoed tot 400 USD!

De meest Ultieme cruises, nu met boordtegoed tot 400 USD!

Profiteer van uitzonderlijke Ultieme Reizen-aanbiedingen met boordtegoed, besparingen tot 50% en gereduceerd tarief voor de 3e/4e gast (op geselecteerde afvaarten).

Lees verder

Wacht niet: Geniet nu van de mooiste Vakantiebeurs-deals

Wacht niet: Geniet nu van de mooiste Vakantiebeurs-deals

Boek nu al de beste Vakantiebeurs-aanbiedingen!

Lees verder

Bent u er klaar voor? Derde en vierde persoon voor € 1!

Bent u er klaar voor? Derde en vierde persoon voor € 1!

Voordeliger wordt het niet! Reis nu samen met uw kinderen, familie of vrienden in 1 hut. Voor de derde en vierde persoon betaalt u niet meer dan € 1 op geselecteerde afvaarten van Holland America Line.

Lees verder

Captain Cruise wenst u een swingend en gezond 2015!

Captain Cruise wenst u een swingend en gezond 2015!

Captain Cruise wenst u een prachtig nieuwjaar toe met veel cruiseplezier! Een leuk idee: volgend jaar feestelijk Oud en Nieuw vieren aan boord van een gezellig cruiseschip, wellicht in een warm oord?

Lees verder

Sortering

Verfijn uw zoekopdracht

Vertrekhaven Vaargebieden Aantal dagen Maand Vakantieperiode Schepen Thema's

Onze belofte

Bij Captain Cruise boekt u betrouwbaar online en betaalt u veilig via I-Deal.
Onze klanttevredenheid wordt
beoordeeld met een 9+.
Bel 088 – 501 8 501 voor
advies van onze
deskundige crew!

Voorstel op maat

Neem contact op met onze cruise experts voor een voorstel op maat.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten