Boek een onvergetelijke cruise bij Captain Cruise!

Denkt u er over binnenkort een cruise te boeken? Bekijk dan direct de verschillende cruises, vaargebieden, rederijen en bestemmingen van Captain Cruise. Hier bent u zeker van de beste prijsgarantie en de hoogst gewaardeerde service in de cruise branche. Wij sturen u bekwaam door de zee van cruise vakanties. U boekt betrouwbaar online en...

Lees meer

Groepscruises

Groepscruises

Groepscruises, ideaal voor familie, vrienden en bedrijf

Heeft u er weleens bij stilgestaan hoe leuk een cruisevakantie is voor opa, oma, ouders en kinderen samen?
Een cruiseschip biedt faciliteiten voor alle leeftijden. Een potje kaarten, lekker luieren op het zonnedek, samen op excursies, spetteren in het kinderzwembad; Iedereen kan doen en laten wat ‘ie wil en toch ben je samen op reis.

Een varende zakelijke bijeenkomst scheelt een hoop logistieke rompslomp

Zoekt u voor uw bedrijf een geschikte locatie voor  een incentive of een zakelijk congres?Een cruiseschip biedt besloten ruimtes, waar u kosteloos gebruik van kunt maken. Buiten het zakelijke doel om, wordt er standaard een ‘fun’ programma aangeboden. Deelnemers worden elke dag naar een nieuwe bestemming gevaren en hebben voldoende vrije tijd tussen de bedrijven door.
En ’s avonds zit u gezamenlijk aan met linnen gedekte tafels waar dagelijks á la carte een vijf-gangen diner wordt geserveerd.
Voor uw zakelijke gezelschap zijn de cruiseschepen van Holland America Line, Princess Cruises, Royal Caribbean Cruise Lines en Carnival Cruise Lines heel geschikt. Organisatorisch zijn deze rederijen sterk om een 
op maat gemaakt programma voor uw groep samen te stellen in samenwerking met Captain Cruise.


Elke dag uit eten zonder dure rekening

Uit eten gaan is óók een feest voor de hele familie. Iedereen geniet, niemand achter het fornuis, want de ober zorgt ervoor dat de smakelijkste diners worden geserveerd. En de kinderen mogen buiten het menu om kiezen wat zij lekker vinden. Achteraf valt de rekening nooit te hoog uit, alle maaltijden zijn immers inbegrepen in de reissom. 

Ook het onbijt en de lunch zijn inbegrepen in de prijs. Onbeperkt ijsjes eten hoef je maar één keer tegen kinderen te zeggen en ze zijn verkocht. Maar ook de (groot-) ouders worden verwend aan boord van een cruiseschip met een verrassende High-Tea of een lekkere middag-snack.

Over het algemeen zijn dranken niet inbegrepen in de reissom. De rederijen bieden echter tegen gereduceerde prijzen, zogenaamde ‘frisdrank’ kaarten. Dat betekent dat tegen een bepaald bedrag per dag onbeperkt frisdranken en sappen kunnen worden gehaald. Voor de volwassenen zijn er soortgelijke reducties voor wijnen. Sowieso is tijdens ontbijt, lunch en diner altijd koffie, thee, water en soms limonades inbegrepen.

Hutten naast elkaar, al dan niet met verbindingsdeur

Reist u met een groep samen, dan reserveert Captain Cruise desgewenst hutten naast elkaar, zodat u op één dek verblijft. Voor ouders met max. 2 kinderen zijn er praktische 4-persoons familiehutten. De ruime buitenhutten met balkon zorgen voor extra comfort.


Meerdere hutten tegelijkertijd boeken biedt voordeel

Op captaincruise.nl kunt u maximaal 5 hutten tegelijkertijd online reserveren. Voor een deskundig advies bent u bij Captain Cruise aan het goede adres. 

Ons Captain Cruise team heeft jarenlang ervaring in het organiseren van groepscruises en kunnen u gedegen advies geven. Wij wijzen u ook op de voordelen waar u als groep voor in aanmerking komt. Boekt u bijvoorbeeld minimaal 16 personen, dan gelden er interessante kortingen.

Mail:  info@captaincruise.nl of bel: 088 501 8 501.
Vraagt u naar Kelly Purkins of Marlies Grent.

Zoek op datum

Vertrek van
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Vertrek tot
RadDatePicker
Open the calendar popup.

Er zijn geen cruises die aan uw wensen voldoen, pas uw zoekopdracht aan.

Captain Cruise Sterrencruise 2015

Captain Cruise Sterrencruise 2015

8-daagse Sterrencruise met de indrukwekkende Allure of the Seas 20-27 september 2015 van/naar Barcelona!

Lees verder

Cruise Awards vol trots ontvangen

Cruise Awards vol trots ontvangen

Captaincruise.nl deed een uitgebreid consumentenonderzoek naar de sterke punten van de diverse rederijen. Hieraan hebben ruim duizend Captain Cruise passagiers deelgenomen, reden genoeg om een Award uit te reiken aan de rederijen met de allerhoogste scores.

Lees verder

Telegraaf prijst Captain Cruise inzake fooien

Telegraaf prijst Captain Cruise inzake fooien

In de Telegraaf van 21 september 2013 stond een column over cruisen, waarbij het initiatief van Captain Cruise om duidelijkheid in fooien aan te pakken, wordt geprezen.

Lees verder

Fam. Derksen wint gratis cruise met beoordeling

Fam. Derksen wint gratis cruise met beoordeling

Mijnheer en mevrouw Derksen uit Utrecht hebben met hun beoordeling van Captain Cruise de gratis cruise gewonnen. Zij reageerden enthousiast toen Captain Cruise bij hen aan belde met de mededeling dat het lot op hen was gevallen.

Lees verder

Hollands tintje bij HAL

Hollands tintje bij HAL

Cruisen zit bij iedereen van Captain Cruise in het bloed. Zo werkt Eline Kuijs, ja dochter van onze directeur Michel Kuijs, bij HAL als excursie-medewerkster. Reden voor het vakblad TravMagazine om haar te interviewen. Lees meer over Nederlandse reisbegeleiding bij HAL en/of bel met 088-501 8 501 om snel nog zo'n (last minute) cruise te boeken.

Lees verder

Stunten met reserveringskosten?

Stunten met reserveringskosten?

Sommige cruisesites melden de laatste tijd geen kosten voor een reservering te rekenen, tijdelijk wel te verstaan. Alsof dat zo uitzonderlijk is!?! Captain Cruise heeft nog nooit reserveringskosten gerekend bij online boekingen. Daarnaast hanteren wij de Laagste Prijs Garantie. Goedkoper kan niet!

Lees verder

Tot 19 maart: Gratis all inclusive drankpakket bij balkonhut bij MSC

Tot 19 maart: Gratis all inclusive drankpakket bij balkonhut bij MSC

Als u voor 19 maart een lentecruise boekt op de MSC Preziosa, Splendida, Orchestra of Fantasia ontvangt u een gratis drankenpakket aan boord. Dat maakt uw toch al volledige cruise tot een echte all-inclusive ervaring van grote klasse.

Lees verder

Captain Cruise maakt fooien inzichtelijk

Captain Cruise maakt fooien inzichtelijk

Captain Cruise heeft een module ontwikkeld die de fooien direct op haar website weergeeft. Het systeem is uniek in de wereld. Punt is niet alleen dat sommige rederijen geen en andere wel fooien in rekening brengen. De manier waarop de fooien berekend worden is soms ronduit onoverzichtelijk. De komende dagen wordt het systeem geoptimaliseerd.

Lees verder

Captain Cruise strijdt voor duidelijkheid in cruiseprijzen

Captain Cruise strijdt voor duidelijkheid in cruiseprijzen

Captain Cruise is voor een goed inkomen voor personeel op cruiseschepen. Dit dient transparante tarieven niet in de weg te staan. Of fooien in de prijs zitten, verschilt per rederij. Daardoor is 't bij boeken appels en peren vergelijken. Captain Cruise zond een open brief naar de Dutch Cruise Council.

Lees verder

Captain Cruise ontwikkelt fooi-indicator

Captain Cruise ontwikkelt fooi-indicator

Nog deze maand hoopt Captain Cruise haar fooi-indicator live te zetten. Als men dan online boekt op captaincruise.nl krijgt men bij de cruiseprijs ook het bedrag te zien, waarvan wordt verwacht dat men aan fooien voldoet. Dit variëert van 0 euro tot honderden dollars, want soms zijn fooien inclusief en soms wordt een flinke bijdrage verwacht.

Lees verder

Onze belofte

Bij Captain Cruise boekt u betrouwbaar online en betaalt u veilig via I-Deal.
Onze klanttevredenheid wordt
beoordeeld met een 9+.
Bel 088 – 501 8 501 voor
advies van onze
deskundige crew!

Voorstel op maat

Neem contact op met onze cruise experts voor een voorstel op maat.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten