Boek een onvergetelijke cruise bij Captain Cruise!

Denkt u er over binnenkort een cruise te boeken? Bekijk dan direct de verschillende cruises, vaargebieden, rederijen en bestemmingen van Captain Cruise. Hier bent u zeker van de beste prijsgarantie en de hoogst gewaardeerde service in de cruise branche. Wij sturen u bekwaam door de zee van cruise vakanties. U boekt betrouwbaar online en...

Lees meer

Golfcruises

Golfcruises

Een top combinatie van golf én een andere vakantie.

Op een cruise combineert u uw favoriete sport  met een heerlijke relaxvakantie. Sla af op ’s werelds beste golfbanen met uitzicht op de mooiste oceanen. Verrijk uw golfkennis met hulp van ervaren golfprofessionals die aan boord aanwezig zijn. Ervaar het genot van spelen in diverse landen tijdens één vakantie. En tot slot, deel ’s avonds onder het genot van een goed glas wijn, uw golfervaringen met andere golfliefhebbers aan boord.

De tijd dat cruiseschepen alleen op de boeg een plek hadden voor golfers om af te slaan en je de bal in zee zag belanden, ligt ver achter ons. Verschillende rederijen organiseren speciale golf-clinics en plannen hun routes langs de mooiste golfbanen ter wereld. Aan boord zijn er golfprofessionals en -simulators, computerprogramma’s om uw afslag te verbeteren, kunnen volledige golfuitrustingen gehuurd worden en uw tee-times gereserveerd worden. 

Over het algemeen vaart een cruiseschip ’s avonds en komt zij ’s morgens op een plaats van bestemming aan. Dit betekent dat u een cruise perfect kunt combineren met golf. Vele ochtenden liggen er nieuwe golfuitdagingen in het verschiet. En het afwisselende van een cruise is dat u behalve golfen, ook heerlijk culinair kunt dineren, u zich kunt laten verwennen in uitgebreide spa’s aan boord, lekker een dagje kunt shoppen of cultuur kunt snuiven. 

Captain Cruise biedt diverse cruises aan met veel of enkele golfmogelijkheden. Ideaal zijn de cruises waarbij u aan boord, in overleg met de golfprofessionals of shore excursion manager, alles kunt regelen om uw favoriete sport te beoefenen, terwijl u van een heerlijke reis geniet langs meerdere bestemmingen. Princess Cruises, 'Golf Academy' op zee
Princess Cruises is trots op haar Golf Academy aan boord. Gecertificeerde golf professionals hebben alle mogelijkheden tot hun beschikking om hun gasten kennis en ervaring bij te brengen. Aan boord is er een Golf Learning Center, die door middel van een digitaal systeem uw swing analyseert. In de Golf Simulator, die wereldberoemde golfbanen van St. Andrews tot Pebble Beach levensecht nabootst, krijgt u persoonlijke instructies om u spel nog beter te maken. En zonder u te haasten....er blijft tijd genoeg over voor een goed glas whisky of een heerlijk 5-gangen diner met uw reisgenoten.

In aanvulling op de golffaciliteiten aan boord, organiseert Princess Cruises golfexcursies aan land, desgewenst onder begeleiding. Transport, clubs en overige uitrusting alsmede de green fees en tee times worden geheel verzorgd.

NCL Freestyle Cruising Golf programma
NCL Freestyle Cruising is de officiële sponsor van de PGA Tour and Champions tour. Zij weten waar ze over spreken en bieden dan ook uitgebreide golfprogramma’s aan boord. Het is heerlijk om te golfen, maar u bent tenslotte op vakantie, dus prettig als het voor u wordt geregeld.
Boekt u uw golfcruise aan boord met de Pride of America, Norwegian Dawn of Norwegian Spirit, dan krijgt u:
  • Toegang tot top golfcourses in Hawaii en Bermuda
  • Begeleiding door getrainde golfprofessionals en gecertificeerde golf-instructies
  • Professioneel begeleide VIP golf excursies
  • Verbetering van uw techniek door middel van een Digital Coaching Systeem tijdens golf Academy lessen aan boord.
  • Huur van hoogwaardig materiaal, zoals Nike golf clubs en schoenen.
  • Prioriteit bij het vastleggen van tee times.
  • Transfers tussen schip en top golfbanen
  • VIP opslag van uw eigen materialen (Pride of America)
Holland America Line, historische band met golfeiland Bermuda
Al meer dan 70 jaar geleden voer Holland America Line tijdens de zomermaanden vanuit New York naar het idyllisch gelegen Bermuda. 
In nauwe samenwerking met de overheid op Bermuda heeft Holland America Line deze traditie de laatste jaren weer in ere hersteld en vaart het ms Veendam wekelijks vanuit New York voor een 8-daagse cruise naar Bermuda.

Het ms Veendam is een ideaal cruiseschip voor deze route. Niet te groot en zodoende kan zij perfect manouvreren in de pittoreske havens Hamilton en St. Georges. Deze twee stadjes zijn tevens een ideale basis voor golf excursies naar ’s werelds beroemdste banen.

Bermuda, meer golfbanen dan restaurants
Bermuda kent het hoogste aantal golfbanen per vierkante meter en is een ‘must-do’ voor elke golfliefhebber. Uw medereizigers kunnen ook volop genieten van historische bezienswaardigheiden. St. George, de op een na oudste nederzetting van Noord-Amerika, staat zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Dit romantische stadje ademt een traditionele Britse sfeer uit met kleine, slingerstraatjes en pastelgetinte huizen.

Zelfs uw kinderen meenemen tijdens deze cruises biedt verrassende mogelijkheden. Ze kunnen naar hartelust paardrijden, kayaken en er zijn prachtige stranden waar gezwommen en gesnorkeld kan worden. Een sportieve golfvakantie geschikt voor het gehele gezin.

Hawaii, golfparadijs op aarde
Hawaii kent de mooiste golfbanen waarop u eens in uw leven gespeeld wilt hebben. Er zijn ontelbare bekende courses op de eilanden Kauai, Kona, Maui en Honolulu, zoals resp. de The Prince Course, Golf Big Island Country Club,  The Dunes at Maui Lani en Ko Olina Golf Club.

Middellandse Zee
In de zomer is de Middellandse Zee een populair vaargebied. Captain Cruise biedt 8-daagse cruises vanuit Barcelona, Rome en Venetië. Tevens zijn er 11-daagse cruises die het hele Middellandse Zee gebied doorkruisen. U stapt op met de Insignia van Oceania Cruises in Rome en ontscheept in Barcelona of v.v. Dit geeft u de gelegenheid om een culturele cruise te combineren met de mooiste golfbanen aan de Middellandse Zee kust.

Rederijen die ook een uitvoerige golfprogramma hebben zijn: Carnival Cruise Lines en Celebrity Cruises.

Zoek op datum

Vertrek van
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Vertrek tot
RadDatePicker
Open the calendar popup.

Er zijn geen cruises die aan uw wensen voldoen, pas uw zoekopdracht aan.

Cruisefan en golfer? Geniet van een unieke golfcruise!

Cruisefan en golfer? Geniet van een unieke golfcruise!

Cruiseliefhebber en golffanaat? Geniet van beide tijdens een prachtige golfcruise van AIDA! Of u nu naar de Caribbean wilt, de Middellandse Zee of naar Dubai, met AIDA Cruises is het hele jaar golfseizoen. En u heeft uw eigen AIDA golfleraar mee, zowel aan boord als van boord!

Lees verder

Cruise Awards vol trots ontvangen

Cruise Awards vol trots ontvangen

Captaincruise.nl deed een uitgebreid consumentenonderzoek naar de sterke punten van de diverse rederijen. Hieraan hebben ruim duizend Captain Cruise passagiers deelgenomen, reden genoeg om een Award uit te reiken aan de rederijen met de allerhoogste scores.

Lees verder

Telegraaf prijst Captain Cruise inzake fooien

Telegraaf prijst Captain Cruise inzake fooien

In de Telegraaf van 21 september 2013 stond een column over cruisen, waarbij het initiatief van Captain Cruise om duidelijkheid in fooien aan te pakken, wordt geprezen.

Lees verder

Fam. Derksen wint gratis cruise met beoordeling

Fam. Derksen wint gratis cruise met beoordeling

Mijnheer en mevrouw Derksen uit Utrecht hebben met hun beoordeling van Captain Cruise de gratis cruise gewonnen. Zij reageerden enthousiast toen Captain Cruise bij hen aan belde met de mededeling dat het lot op hen was gevallen.

Lees verder

Hollands tintje bij HAL

Hollands tintje bij HAL

Cruisen zit bij iedereen van Captain Cruise in het bloed. Zo werkt Eline Kuijs, ja dochter van onze directeur Michel Kuijs, bij HAL als excursie-medewerkster. Reden voor het vakblad TravMagazine om haar te interviewen. Lees meer over Nederlandse reisbegeleiding bij HAL en/of bel met 088-501 8 501 om snel nog zo'n (last minute) cruise te boeken.

Lees verder

Stunten met reserveringskosten?

Stunten met reserveringskosten?

Sommige cruisesites melden de laatste tijd geen kosten voor een reservering te rekenen, tijdelijk wel te verstaan. Alsof dat zo uitzonderlijk is!?! Captain Cruise heeft nog nooit reserveringskosten gerekend bij online boekingen. Daarnaast hanteren wij de Laagste Prijs Garantie. Goedkoper kan niet!

Lees verder

Tot 19 maart: Gratis all inclusive drankpakket bij balkonhut bij MSC

Tot 19 maart: Gratis all inclusive drankpakket bij balkonhut bij MSC

Als u voor 19 maart een lentecruise boekt op de MSC Preziosa, Splendida, Orchestra of Fantasia ontvangt u een gratis drankenpakket aan boord. Dat maakt uw toch al volledige cruise tot een echte all-inclusive ervaring van grote klasse.

Lees verder

Captain Cruise maakt fooien inzichtelijk

Captain Cruise maakt fooien inzichtelijk

Captain Cruise heeft een module ontwikkeld die de fooien direct op haar website weergeeft. Het systeem is uniek in de wereld. Punt is niet alleen dat sommige rederijen geen en andere wel fooien in rekening brengen. De manier waarop de fooien berekend worden is soms ronduit onoverzichtelijk. De komende dagen wordt het systeem geoptimaliseerd.

Lees verder

Captain Cruise strijdt voor duidelijkheid in cruiseprijzen

Captain Cruise strijdt voor duidelijkheid in cruiseprijzen

Captain Cruise is voor een goed inkomen voor personeel op cruiseschepen. Dit dient transparante tarieven niet in de weg te staan. Of fooien in de prijs zitten, verschilt per rederij. Daardoor is 't bij boeken appels en peren vergelijken. Captain Cruise zond een open brief naar de Dutch Cruise Council.

Lees verder

Captain Cruise ontwikkelt fooi-indicator

Captain Cruise ontwikkelt fooi-indicator

Nog deze maand hoopt Captain Cruise haar fooi-indicator live te zetten. Als men dan online boekt op captaincruise.nl krijgt men bij de cruiseprijs ook het bedrag te zien, waarvan wordt verwacht dat men aan fooien voldoet. Dit variëert van 0 euro tot honderden dollars, want soms zijn fooien inclusief en soms wordt een flinke bijdrage verwacht.

Lees verder

Onze belofte

Bij Captain Cruise boekt u betrouwbaar online en betaalt u veilig via I-Deal.
Onze klanttevredenheid wordt
beoordeeld met een 9+.
Bel 088 – 501 8 501 voor
advies van onze
deskundige crew!

Voorstel op maat

Neem contact op met onze cruise experts voor een voorstel op maat.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten