Boek een heerlijke cruise naar Europa!

Wilt u binnenkort genieten van een heerlijke cruise op de wateren van Europa? Captain Cruise biedt u verschillende cruises naar allerlei bestemmingen in Europa. Hierdoor kunt u niet genoeg van Europa ontdekken! Captain Cruise heeft de beste prijsgarantie en de hoogst gewaardeerde service binnen de cruise branche. Bent u klaar om Europa te ontdekken? Boek dan een cruise!

Lees meer

Europa cruises

Europa cruises
Het aanbod cruises in Europa is zeer uitgebreid, van de Canarische eilanden en de Middellandse zee tot IJsland en de Noorse Fjorden. Geniet van de zon en cultuur, bezoek prachtige cruise bestemmingen en zie wat Europa te bieden heeft. Een cruise in Europa staat voor diversiteit. Zon liefhebbers boeken een cruise vakantie naar de Middellandse zee en kunnen een uitstapje maken naar de Noord-Afrikaanse kust en de Zwarte Zee. Liefhebbers van natuur en minder warm weer kunnen een cruise maken naar Noord-Europa en de Noorse Fjorden. Wilt u dichtbij huis blijven? Kies dan voor een cruise langs de West-Europese kust en vaar over de Noordzee en Atlantische Oceaan.

 

Cruise Europa (Noord)


Het Russische Sint Petersburg is een van de favorieten tijdens een cruise in Noord-Europa. De cruises in Noord-Europa varen langs Stockholm, schilderachtig Kopenhagen en Helsinki. Maar ook de andere kant van de Oostzee is het bezoeken waard, denk aan Riga en het beeldschone Tallinn waar u zich in de Middeleeuwen zult wanen. De cruise in Noord-Europa zal u brengen naar de parel van de Oostzee; Sint Petersburg, met zijn Hermitage (een groot kunst- en cultuurhistorische museum) een plek waar u alleen vanwege de kunstschatten al dagen zou kunnen doorbrengen. Rusland St PetersburgCruise in de zomer door de Oostzee voor een aangename temperatuur. Stap op het cruiseschip in Nederland of op een andere opstapplaats. Ontdek tijdens een van de cruises de weergaloze schoonheid van de ruige Noorse fjorden. Midzomernacht kunt u doorbrengen op de Noordkaap. Bezoek het magische IJsland of maakt een cruise richting de Poolcirkel.

 

Cruise Europa (West)

Kiest u voor een cruise in West-Europa dan kunt u vertrekken vanuit Amsterdam of Rotterdam of u kunt er voor kiezen hier juist aan te komen. Tijdens een van de West-Europa cruises vaart u langs verschillende delen van het Verenigd Koninkrijk. Het is ook mogelijk een themacruise te boeken. Zo zijn er speciale wijn cruise reizen naar onder andere Frankrijk. Vaar langs de prachtige kust van Frankrijk, het rotseiland Saint Malo of wijnstad Bordeaux. Tijdens de cruise vaart het cruiseschip door het Kanaal en ziet u tegelijkertijd de Franse en Engelse kust, ook is het mogelijk een stop te maken op een van de kanaaleilanden: Guernsey.

Portugal Lissabon

Met een Middellandse Zee cruise bezoekt u de schitterende Noord-Spaanse kust en legt het cruiseschip aan in havensteden zoals La Coruna en Bilbao met zijn beroemde Guggenheim Museum. Tijdens deze cruise kunt u Portugal vanaf zee zien en aanleggen in Porto en Lissabon. Hier kunt u genieten van de mooie bouwwerken van Eiffel of portwijn proeven in de beroemde bibliotheek van Coimbra.

 

Cruise Canarische eilanden

Bezoek tijdens uw cruise de zonovergoten eilandengroep Canarische eilanden. De Canarische eilanden zijn bij Nederlanders ongekend populair. Ze krijgen een compleet andere dimensie als u ze met een cruise vanaf zee benaderd. De rotsachtige kusten imponeren vanaf het dek. Tijdens een cruise Canarische eilanden zult u zien dat ieder eiland een eigen karakter heeft.

Spanje Canarische eilandenTenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden, hier kunt u genieten van de zeer afwisselende natuur. Er zijn bananenplantages, naaldboom bossen, lava rotsen, druiventeelt en sfeervolle kleine dorpjes. U kunt er heerlijk wandelen onder het toeziend oog van de reusachtige slapende vulkaan Pico del Teide, de hoogste berg van Spanje.

 

Cruise Middellandse Zee West


Met een cruise westelijke cruise Middellandse Zee bezoekt u de oost- en zuidkust van Spanje, inclusief de eilandengroep Balearen. Ga van boord in Ibiza, Mallorca en Menorca of vaar verder langs de fraaie Franse Rivièra en het eiland Corsica. Een cruise in de Middellandse zee is niet compleet zonder een bezoek aan Italië. Bezoek de prachtige steden Livorno, Venetië en Napels of ga aan land op de eilanden Sardinië en Sicilië. Ook de voormalige Joegoslavische steden zoals Dubrovnik vallen binnen het vaargebied van deze cruises. Er zijn cruises in de Middellandse Zee die ook naar de Noord-Afrikaanse kust varen.  

Malta Valetta

Tijdens een Middellandse Zee cruise moet u zeker Malta bezoeken, klein maar zeer sfeervol. La Valletta is een schilderachtig stadje met een mooie haven. Malta is makkelijk te verkenning in één dag. Aan het einde van de middag gaat u zeker weer tevreden aan boord van het cruiseschip.

 

Cruise Middellandse Zee Oost

Een cruise in het oosten van de Middellandse Zee brengt u naar prachtige bestemmingen zoals Griekenland. Het cruiseschip vaart naar Athene en het kanaal van Corinthe, maar ook naar Katakalon. Dit is een interessante stop als u de bakermat van de Olympische Spelen wilt bezoeken tijdens de cruise. De cruises varen naar schitterende Griekse eilanden zoals het vulkanische Santorini. Vanaf het hooggelegen Fira, de hoofdstad van Santorini, kijkt u uit over de schitterende baai en uw cruiseschip.

Turkije Istanbul

Ook Turkije biedt kansen voor geweldige cruise vakanties. Istanbul is een bezoek meer dan waard. Deze bruisende metropool heeft vele bezienswaardigheden zoals; Hagia Sophia, Blauwe Moskee en het Topkapi paleis. 
Een andere toeristische trekpleister is Kusadasi. Bezoek hier o.a. het duiveneiland waaraan Kusadasi zijn naam te danken heeft.

 


Tijdens een cruise aan de oostelijke zijde van de Middellandse Zee kunt u verder genieten van bezoeken aan Egypte en Israël. Hier mag zeker een excursie naar Jeruzalem niet ontbreken. Bezoekt u tijdens uw cruise Egypte? Ga dan zeker naar de beroemde bibliotheek van Alexandrië of benut de cruise om de piramiden te bezoeken. Zo zal uw cruise zeker een fantastische aaneenschakeling van hoogtepunten worden.

Zoek op datum

Vertrek van
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Vertrek tot
RadDatePicker
Open the calendar popup.
5 dagen Europa cruise met de MSC Armonia 8,1

Vertrek op 28 november 2017. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Armonia doet u de volgende havens aan: Venetië, La Valletta, Barcelona.

nu vanaf € 260,-
De te verwachten fooien: € 36,00 p.p. (i)
5 dagen Europa cruise met de MSC Fantasia 8,2

Vertrek op 6 november 2017. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Fantasia doet u de volgende havens aan: Marseille, Barcelona, Ajaccio, Corsica, Rome/Civitavecchia, Genua.

nu vanaf € 260,-
De te verwachten fooien: € 36,00 p.p. (i)
5 dagen Europa cruise met de MSC Armonia 8,1

Vertrek op 31 oktober 2017. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Armonia doet u de volgende havens aan: Cagliari, La Valletta, Messina, Napels, Genua.

nu vanaf € 260,-
De te verwachten fooien: € 36,00 p.p. (i)
5 dagen Europa cruise met de MSC Preziosa 7,8

Vertrek op 1 november 2017. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Preziosa doet u de volgende havens aan: Genua, Barcelona, Cadiz, Lissabon.

nu vanaf € 270,-
De te verwachten fooien: € 36,00 p.p. (i)
6 dagen Europa cruise met de MSC Meraviglia

Vertrek op 10 april 2018. Op deze 6-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Meraviglia doet u de volgende havens aan: Palermo, La Valletta, Barcelona, Marseille, Genua.

nu vanaf € 275,-
De te verwachten fooien: € 45,00 p.p. (i)
8 dagen Europa cruise met de Costa Mediterranea 7,9

Vertrek op 5 februari 2017. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de Costa Mediterranea doet u de volgende havens aan: Savona, Napels, Palermo, La Valletta, Barcelona, Marseille, Savona.

nu vanaf € 298,-
De te verwachten fooien: € 70,00 p.p. (i)
5 dagen Europa cruise met de MSC Musica 8,1

Vertrek op 5 november 2017. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Musica doet u de volgende havens aan: Venetië, Ravenna, Kotor, Split, Venetië.

nu vanaf € 299,-
De te verwachten fooien: € 36,00 p.p. (i)
5 dagen Europa cruise met de MSC Fantasia 8,2

Vertrek op 4 november 2018. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Fantasia doet u de volgende havens aan: Genua, Barcelona, Palma de Mallorca, Marseille, Genua.

nu vanaf € 299,-
De te verwachten fooien: € 36,00 p.p. (i)
6 dagen Europa cruise met de MSC Armonia 8,1

Vertrek op 1 april 2017. Op deze 6-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Armonia doet u de volgende havens aan: Genua, Marseille, Mahon, Menorca, Cagliari, La Valletta, Messina.

nu vanaf € 300,-
De te verwachten fooien: € 45,00 p.p. (i)
5 dagen Europa cruise met de MSC Orchestra 8,1

Vertrek op 18 oktober 2017. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Orchestra doet u de volgende havens aan: Barcelona, Ajaccio, Corsica, Rome/Civitavecchia, La Spezia, Genua.

nu vanaf € 300,-
De te verwachten fooien: € 36,00 p.p. (i)
5 dagen Europa cruise met de MSC Preziosa 7,8

Vertrek op 28 oktober 2017. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Preziosa doet u de volgende havens aan: Barcelona, Palma de Mallorca, Marseille, Genua.

nu vanaf € 300,-
De te verwachten fooien: € 36,00 p.p. (i)
5 dagen Europa cruise met de MSC Magnifica 7,3

Vertrek op 31 oktober 2017. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de MSC Magnifica doet u de volgende havens aan: Lissabon, Barcelona, Marseille, Genua.

nu vanaf € 320,-
De te verwachten fooien: € 36,00 p.p. (i)

Cruise Awards vol trots ontvangen

Cruise Awards vol trots ontvangen

Captaincruise.nl deed een uitgebreid consumentenonderzoek naar de sterke punten van de diverse rederijen. Hieraan hebben ruim duizend Captain Cruise passagiers deelgenomen, reden genoeg om een Award uit te reiken aan de rederijen met de allerhoogste scores.

Lees verder

Telegraaf prijst Captain Cruise inzake fooien

Telegraaf prijst Captain Cruise inzake fooien

In de Telegraaf van 21 september 2013 stond een column over cruisen, waarbij het initiatief van Captain Cruise om duidelijkheid in fooien aan te pakken, wordt geprezen.

Lees verder

Actief cruisen? Zeilen met Star Clippers!

Actief cruisen? Zeilen met Star Clippers!

Wij hebben een bezoek gebracht aan de Star Flyer. Deze prachtige viermaster lag vorige week in IJmuiden. Op dit moment zeilt het schip vanuit Spanje naar Marokko en Gibraltar. Verder bestaat de vloot uit zusterschip Star Clipper en de grotere Royal Clipper.

Lees verder

Nieuw aanbod: bezorg de post met de Hurtigruten!

Nieuw aanbod: bezorg de post met de Hurtigruten!

Wij zijn trots u te kunnen berichten dat wij per heden ons aanbod hebben uitgebreid met de postschepen van de Hurtigruten. De rederij vervoert al sinds 1893 passagiers en vracht langs de Noorse fjordenkust. De schepen zijn een onmisbare schakel tussen de steden en dorpen die onderweg worden aangedaan. Ook in de winter kunt u in Noorwegen genieten, wanneer er een sprookjesachtige witte deken over het landschap is verspreid en kan de jacht op het noorderlicht worden geopend!

Lees verder

Fam. Derksen wint gratis cruise met beoordeling

Fam. Derksen wint gratis cruise met beoordeling

Mijnheer en mevrouw Derksen uit Utrecht hebben met hun beoordeling van Captain Cruise de gratis cruise gewonnen. Zij reageerden enthousiast toen Captain Cruise bij hen aan belde met de mededeling dat het lot op hen was gevallen.

Lees verder

Hollands tintje bij HAL

Hollands tintje bij HAL

Cruisen zit bij iedereen van Captain Cruise in het bloed. Zo werkt Eline Kuijs, ja dochter van onze directeur Michel Kuijs, bij HAL als excursie-medewerkster. Reden voor het vakblad TravMagazine om haar te interviewen. Lees meer over Nederlandse reisbegeleiding bij HAL en/of bel met 088-501 8 501 om snel nog zo'n (last minute) cruise te boeken.

Lees verder

Stunten met reserveringskosten?

Stunten met reserveringskosten?

Sommige cruisesites melden de laatste tijd geen kosten voor een reservering te rekenen, tijdelijk wel te verstaan. Alsof dat zo uitzonderlijk is!?! Captain Cruise heeft nog nooit reserveringskosten gerekend bij online boekingen. Daarnaast hanteren wij de Laagste Prijs Garantie. Goedkoper kan niet!

Lees verder

Cruisen ook voor partybeesten!

Cruisen ook voor partybeesten!

Cruisen is alleen voor ouderen? Ga toch weg. MSC heeft een cruise speciaal voor partybeesten. In 6 dagen wordt zowel Palma als Ibiza aangedaan. En de MSC Orchestra blijft in beide steden overnight liggen. Dus alle kans om de Pascha of een andere kinky club te bezoeken.

Lees verder

Ontmoet BN-ers aan boord van de ms Rotterdam!

Ontmoet BN-ers aan boord van de ms Rotterdam!

Grote Nederlandse namen varen dit najaar mee met de Holland America Line, onder de naam 'Dutch Heroes'. Zij geven aan boord presentaties over hun passie, ervaring of werk. Zij varen mee met verschillende afvaarten, vanuit Rotterdam in augustus, september en oktober 2013.

Lees verder

Royal Princess gedoopt en in de vaart!

Royal Princess gedoopt en in de vaart!

Op 9 juni is de nieuwe Royal Princess gedoopt door prinses Kate Middleton in Southampton. U heeft geluk! De Royal Princess vaart de hele zomer in de Middellandse Zee, met prachtige 13-daagse routes naar o.a. Griekse eilanden, Turkije en Italië. Al vanaf € 729,- pp.

Lees verder

Sortering

Verfijn uw zoekopdracht

Vertrekhaven Aantal dagen Maand Rederij Schepen Thema's Landen

Onze belofte

Bij Captain Cruise boekt u betrouwbaar online en betaalt u veilig via I-Deal.
Onze klanttevredenheid wordt
beoordeeld met een 9+.
Bel 088 – 501 8 501 voor
advies van onze
deskundige crew!

Europa cruises

Ons aanbod cruises in Europa is zeer uitgebreid, van de Canarische eilanden en de Middellandse zee tot IJsland en de Noorse Fjorden.

Voorstel op maat

Neem contact op met onze cruise experts voor een voorstel op maat.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten