Beleef Ecuador vanaf zee met Captain Cruise!

Bezoek Ecuador eens met een cruiseschip! Ervaar het unieke gevoel van een cruise, terwijl u de mooiste uitzichten meepakt. Beter kan niet! Of toch wel? Wat dacht u van de beste prijsgarantie en de hoogst gewaardeerde service in de cruise branche? Captain Cruise biedt verschillende goede cruises aan! Boek direct een cruise en geniet!

Lees meer

Cruise Ecuador

Cruise Ecuador
Cruises naar Ecuador zijn meer dan de Galapagos eilanden. Ecuador biedt zelf zo veel om te bezoeken tijdens uw cruisevakantie, dat mag u niet missen.

Zoek op datum

Vertrek van
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Vertrek tot
RadDatePicker
Open the calendar popup.
16 dagen Zuid-Amerika cruise met de Celebrity Infinity 8,0

Vertrek op 23 november 2017. Op deze 16-daagse cruise met het cruiseschip de Celebrity Infinity doet u de volgende havens aan: Ft. Lauderdale, Georgetown, Grand Cayman, Quito, Callao (Lima), Pisco, Arica, Valparaiso (Santiago de Chili).

nu vanaf € 1.391,-
De te verwachten fooien: $ 202,50 p.p. (i)
15 dagen Zuid-Amerika cruise met de Celebrity Infinity 8,0

Vertrek op 19 maart 2017. Op deze 15-daagse cruise met het cruiseschip de Celebrity Infinity doet u de volgende havens aan: Valparaiso (Santiago de Chili), Arica, Callao (Lima), Quito, Colon, Cartagena, Miami.

nu vanaf € 1.418,-
De te verwachten fooien: $ 189,00 p.p. (i)
16 dagen Zuid-Amerika cruise met de Norwegian Sun 6,8

Vertrek op 8 december 2017. Op deze 16-daagse cruise met het cruiseschip de Norwegian Sun doet u de volgende havens aan: Miami, Santa Marta, Cartagena, Quito, Salaverry, Callao (Lima), Arica, Coquimbo, Valparaiso (Santiago de Chili).

Extra's
  • Mogelijk gratis extra’s (i) Deze actie is geldig voor nieuwe boekingen gemaakt van 1 december 2016 t/m 7 april 2017. Geldig op cruises met vertrek na 1 december 2016 en met een duur van minimaal 4 dagen (m.u.v. Norwegian Sky en Pride of America). Wanneer u een studio of binnenhut boekt, mag u 1 van de vier voordelen kiezen. Boekt u een buitenhut, balkonhut of mini-suite, dan mag u twee van de vier voordelen kiezen : een drankenpakket, een dinerpakket, een internetpakket per hut van 250 minuten of $200 boordtegoed per hut. Deze actie is niet geldig op categorie IX, OX, BX en MX. Het drankenpakket en het dinerpakket zijn alleen geldig voor de eerste 2 personen in de hut. Het aantal maaltijden dat inclusief is in het dinerpakket is afhankelijk van de duur van de cruise. Wij adviseren u om vooraf online te reserveren voor de specialiteitenrestaurants. Voor het internetpakket geldt maximaal één login per hut. Het boordtegoed kan niet worden uitgekeerd in contant geld en is niet overdraagbaar. Boekt u een Suite of Haven dan gelden er afwijkende voorwaarden, vraag hierna bij onze reserveringsafdeling. De actie kan niet gecombineerd worden met andere acties, -aanbiedingen en –kortingen. Bij het wijzigen van de reis kunnen mogelijke extra’s komen te vervallen. Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid
nu vanaf € 1.667,-
De te verwachten fooien: $ 202,50 p.p. (i)
16 dagen Caribbean - M Am, Zuid-Amerika cruise met de Maasdam 9,1

Vertrek op 9 maart 2017. Op deze 16-daagse cruise met het cruiseschip de Maasdam doet u de volgende havens aan: Callao (Lima), Manta, Puerto Caldera, Puerto Corinto, Puerto Quetzal, Manzanillo, Puerto Vallarta, San Diego.

van € 1.996,- nu vanaf € 1.696,-
De te verwachten fooien: $ 187,50 p.p. (i)
16 dagen Zuid-Amerika cruise met de Celebrity Infinity 8,0

Vertrek op 18 maart 2018. Op deze 16-daagse cruise met het cruiseschip de Celebrity Infinity doet u de volgende havens aan: Valparaiso (Santiago de Chili), Arica, Pisco, Callao (Lima), Quito, Georgetown, Grand Cayman, Ft. Lauderdale.

nu vanaf € 1.744,-
De te verwachten fooien: $ 202,50 p.p. (i)
15 dagen Caribbean - M Am cruise met de Maasdam 9,1

Vertrek op 11 maart 2018. Op deze 15-daagse cruise met het cruiseschip de Maasdam doet u de volgende havens aan: Callao (Lima), Manta, Puerto Caldera, Puerto Corinto, Puerto Quetzal, Manzanillo, Puerto Vallarta, San Diego.

van € 1.896,- nu vanaf € 1.796,-
De te verwachten fooien: $ 175,00 p.p. (i)
19 dagen Zuid-Amerika, Caribbean - M Am cruise met de Zaandam 8,3

Vertrek op 4 april 2017. Op deze 19-daagse cruise met het cruiseschip de Zaandam doet u de volgende havens aan: Valparaiso (Santiago de Chili), Coquimbo, General San Martin, Callao (Lima), Caracas (La Guaira), Manta, Puerto Caldera, Puerto Chiapas, C ...

van € 2.396,- nu vanaf € 1.896,-
De te verwachten fooien: $ 225,00 p.p. (i)
19 dagen Zuid-Amerika, Caribbean - M Am cruise met de Zaandam 8,3

Vertrek op 28 september 2017. Op deze 19-daagse cruise met het cruiseschip de Zaandam doet u de volgende havens aan: San Diego, Cabo San Lucas, Acapulco, Huatulco, Puerto Chiapas, Puerto Quetzal, Manta, Caracas (La Guaira), Callao (Lima), Coquimbo, Valpar ...

van € 2.196,- nu vanaf € 1.996,-
De te verwachten fooien: $ 225,00 p.p. (i)
15 dagen Caribbean - M Am, Zuid-Amerika, Noord-Amerika cruise met de Sirena

Vertrek op 2 december 2017. Op deze 15-daagse cruise met het cruiseschip de Sirena doet u de volgende havens aan: Callao (Lima), Salaverry, Quito, Puntarenas, San Juan del Sur, Puerto Quetzal, Acapulco, Cabo San Lucas, San Diego.

Extra's
  • Nu fooien: gratis (i) Geldig voor nieuwe boekingen gemaakt vanaf 10 januari t/m 22 januari 2017. De actie is geldig voor de eerste 2 personen in de hut. Bij het wijzigen van de reis kunnen mogelijke extra`s komen te vervallen. Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid.
nu vanaf € 2.146,-
De te verwachten fooien: $ 224,00 p.p. (i)
23 dagen Zuid-Amerika, Caribbean - M Am, Noord-Amerika cruise met de Zaandam 8,3

Vertrek op 4 april 2017. Op deze 23-daagse cruise met het cruiseschip de Zaandam doet u de volgende havens aan: Valparaiso (Santiago de Chili), Coquimbo, General San Martin, Callao (Lima), Caracas (La Guaira), Manta, Puerto Caldera, Puerto Chiapas, C ...

van € 2.895,- nu vanaf € 2.196,-
De te verwachten fooien: $ 275,00 p.p. (i)
23 dagen Zuid-Amerika, Caribbean - M Am, Noord-Amerika cruise met de Zaandam 8,3

Vertrek op 24 september 2017. Op deze 23-daagse cruise met het cruiseschip de Zaandam doet u de volgende havens aan: Vancouver, Santa Barbara, Californie, San Diego, Cabo San Lucas, Acapulco, Huatulco, Puerto Chiapas, Puerto Quetzal, Manta, Caracas (La Gu ...

van € 2.696,- nu vanaf € 2.196,-
De te verwachten fooien: $ 275,00 p.p. (i)
17 dagen Zuid-Amerika, Caribbean - M Am cruise met de Zaandam 8,3

Vertrek op 17 maart 2018. Op deze 17-daagse cruise met het cruiseschip de Zaandam doet u de volgende havens aan: Valparaiso (Santiago de Chili), Coquimbo, General San Martin, Callao (Lima), Caracas (La Guaira), Manta, Amador City, Doorvaart Panamakana ...

nu vanaf € 2.395,-
De te verwachten fooien: $ 200,00 p.p. (i)

Cruise Awards vol trots ontvangen

Cruise Awards vol trots ontvangen

Captaincruise.nl deed een uitgebreid consumentenonderzoek naar de sterke punten van de diverse rederijen. Hieraan hebben ruim duizend Captain Cruise passagiers deelgenomen, reden genoeg om een Award uit te reiken aan de rederijen met de allerhoogste scores.

Lees verder

Telegraaf prijst Captain Cruise inzake fooien

Telegraaf prijst Captain Cruise inzake fooien

In de Telegraaf van 21 september 2013 stond een column over cruisen, waarbij het initiatief van Captain Cruise om duidelijkheid in fooien aan te pakken, wordt geprezen.

Lees verder

Fam. Derksen wint gratis cruise met beoordeling

Fam. Derksen wint gratis cruise met beoordeling

Mijnheer en mevrouw Derksen uit Utrecht hebben met hun beoordeling van Captain Cruise de gratis cruise gewonnen. Zij reageerden enthousiast toen Captain Cruise bij hen aan belde met de mededeling dat het lot op hen was gevallen.

Lees verder

Hollands tintje bij HAL

Hollands tintje bij HAL

Cruisen zit bij iedereen van Captain Cruise in het bloed. Zo werkt Eline Kuijs, ja dochter van onze directeur Michel Kuijs, bij HAL als excursie-medewerkster. Reden voor het vakblad TravMagazine om haar te interviewen. Lees meer over Nederlandse reisbegeleiding bij HAL en/of bel met 088-501 8 501 om snel nog zo'n (last minute) cruise te boeken.

Lees verder

Stunten met reserveringskosten?

Stunten met reserveringskosten?

Sommige cruisesites melden de laatste tijd geen kosten voor een reservering te rekenen, tijdelijk wel te verstaan. Alsof dat zo uitzonderlijk is!?! Captain Cruise heeft nog nooit reserveringskosten gerekend bij online boekingen. Daarnaast hanteren wij de Laagste Prijs Garantie. Goedkoper kan niet!

Lees verder

Tot 19 maart: Gratis all inclusive drankpakket bij balkonhut bij MSC

Tot 19 maart: Gratis all inclusive drankpakket bij balkonhut bij MSC

Als u voor 19 maart een lentecruise boekt op de MSC Preziosa, Splendida, Orchestra of Fantasia ontvangt u een gratis drankenpakket aan boord. Dat maakt uw toch al volledige cruise tot een echte all-inclusive ervaring van grote klasse.

Lees verder

Captain Cruise maakt fooien inzichtelijk

Captain Cruise maakt fooien inzichtelijk

Captain Cruise heeft een module ontwikkeld die de fooien direct op haar website weergeeft. Het systeem is uniek in de wereld. Punt is niet alleen dat sommige rederijen geen en andere wel fooien in rekening brengen. De manier waarop de fooien berekend worden is soms ronduit onoverzichtelijk. De komende dagen wordt het systeem geoptimaliseerd.

Lees verder

Captain Cruise strijdt voor duidelijkheid in cruiseprijzen

Captain Cruise strijdt voor duidelijkheid in cruiseprijzen

Captain Cruise is voor een goed inkomen voor personeel op cruiseschepen. Dit dient transparante tarieven niet in de weg te staan. Of fooien in de prijs zitten, verschilt per rederij. Daardoor is 't bij boeken appels en peren vergelijken. Captain Cruise zond een open brief naar de Dutch Cruise Council.

Lees verder

Captain Cruise ontwikkelt fooi-indicator

Captain Cruise ontwikkelt fooi-indicator

Nog deze maand hoopt Captain Cruise haar fooi-indicator live te zetten. Als men dan online boekt op captaincruise.nl krijgt men bij de cruiseprijs ook het bedrag te zien, waarvan wordt verwacht dat men aan fooien voldoet. Dit variëert van 0 euro tot honderden dollars, want soms zijn fooien inclusief en soms wordt een flinke bijdrage verwacht.

Lees verder

Mooie aanbiedingen in Oktober = Cruisemaand

Mooie aanbiedingen in Oktober = Cruisemaand

Captain Cruise pakt deze maand goed uit met de meest prachtige aanbiedingen. Boekt u in oktober dan kunt u de mooiste cruises tegen de voordeligste prijzen reserveren. En u weet, Captain Cruise geeft ook in Oktober = Cruisemaand zijn Laagste Prijs Garantie.

Lees verder

Sortering

Verfijn uw zoekopdracht

Vertrekhaven Vaargebieden Aantal dagen Maand Rederij Schepen Thema's

Onze belofte

Bij Captain Cruise boekt u betrouwbaar online en betaalt u veilig via I-Deal.
Onze klanttevredenheid wordt
beoordeeld met een 9+.
Bel 088 – 501 8 501 voor
advies van onze
deskundige crew!

Ecuador cruises

Bezoek tijdens uw cruise naar Zuid-Amerika het vasteland van Ecuador of de Galapagos Eilanden. Ecuador heeft spectaculaire natuurlandschappen. Boek nu een cruise naar Ecuador met Captain Cruise.

Voorstel op maat

Neem contact op met onze cruise experts voor een voorstel op maat.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten