Boek een onvergetelijke cruise bij Captain Cruise!

Denkt u er over binnenkort een cruise te boeken? Bekijk dan direct de verschillende cruises, vaargebieden, rederijen en bestemmingen van Captain Cruise. Hier bent u zeker van de beste prijsgarantie en de hoogst gewaardeerde service in de cruise branche. Wij sturen u bekwaam door de zee van cruise vakanties. U boekt betrouwbaar online en betaalt...

Lees verder

Diamond Princess

De zusterschepen Diamond Princess en Sapphire Princess zijn zeer slim ontworpen. Ze zijn groot, maar hebben een intieme sfeer, mede doordat er meerdere kleine ruimtes zijn gecreeërd, van lounges en bars tot restaurants. Zo profiteert u van de mogelijkheden die een groot schip biedt, terwijl u het gevoel heeft op een kleiner schip te varen.

Er zijn veel standaard buitenhutten met balkon tegen aantrekkelijke prijzen en maar liefst vijf zwembaden en negen jacuzzi's aan boord. In het theater en de twee showlounges wordt professioneel en gevarieerd entertainment geboden. Wie een film prefereert kan aan dek bij het megascherm terecht om onder de sterrenhemel met een bekertje popcorn van de nieuwste films te genieten. Het interieur is in warme kleuren uitgevoerd, waarbij een kunstzinnig tintje niet uit het oog verloren is. Het spectaculaire 3 dekken hoge atrium is een goed voorbeeld van de fraaie architectuur en moderne styling aan boord. 

Personal Choice Cruising betekent ondermeer de keus uit een vaste dinerzitting of open zitting. De Horizon Court, het buffetrestaureant is 24 uur geopend. 

Cyber Space en de Children's Fun Zone zullen de jeugd en kinderen zonder twijfel vermaken. Deze Princess schepen hebben alles om uw vakantie te laten slagen.

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip:2004
Passagiers
Maximum aantal passasiers: 3100
Dekken
Aantal dekken: 13
Technische gegevens
Bruto Tonnage: 115875 (BRT)
Lengte: 290.0 (m)
Breedte: 37.5 (m)
Diepte: 8.1 (m)
Kruissnelheid: 20 (knopen)
Voltage: 110 (V)
Faciliteiten
Liften: ja
Zwembaden: 4
Aantal restaurants: 8
Specialiteiten restaurants: ja
Bioscoop: ja
Kinderfaciliteiten: ja
Casino: ja
Discotheek: ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Brits / Italiaans
aantal bemanningsleden: 1Zoek op datum

Vertrek van
Vertrek tot
7 dagen Azie - Pacific cruise met de Diamond Princess 9,0

Vertrek op 15 mei 2015. Op deze 7-daagse cruise met het cruiseschip de Diamond Princess doet u de volgende havens aan: Yokohama, Shimizu, Nagasaki, Pusan, Kobe.

nu vanaf € 513,-
De te verwachten fooien: $ 69,00 p.p. (i)
5 dagen Azie - Pacific cruise met de Diamond Princess 9,0

Vertrek op 24 juni 2015. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de Diamond Princess doet u de volgende havens aan: Kobe, Pusan, Kobe.

nu vanaf € 558,-
De te verwachten fooien: $ 46,00 p.p. (i)
9 dagen Azie - Pacific cruise met de Diamond Princess 9,0

Vertrek op 7 mei 2015. Op deze 9-daagse cruise met het cruiseschip de Diamond Princess doet u de volgende havens aan: Yokohama, Hualien, Kaohsiung, Keelung (Taipei), Yokohama.

van € 661,- nu vanaf € 571,-
De te verwachten fooien: $ 92,00 p.p. (i)
6 dagen Azie - Pacific cruise met de Diamond Princess 9,0

Vertrek op 28 juni 2015. Op deze 6-daagse cruise met het cruiseschip de Diamond Princess doet u de volgende havens aan: Kobe, Pusan, Kagoshima, Yokohama.

nu vanaf € 577,-
De te verwachten fooien: $ 57,50 p.p. (i)
9 dagen Azie - Pacific cruise met de Diamond Princess 9,0

Vertrek op 29 mei 2015. Op deze 9-daagse cruise met het cruiseschip de Diamond Princess doet u de volgende havens aan: Kobe, Okinawa, Hualien, Kaohsiung, Keelung (Taipei), Kobe.

van € 918,- nu vanaf € 869,-
De te verwachten fooien: $ 92,00 p.p. (i)
8 dagen Australië - NZ cruise met de Diamond Princess 9,0

Vertrek op 23 maart 2016. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de Diamond Princess doet u de volgende havens aan: Sydney, Melbourne, Adelaide, Fremantle.

nu vanaf € 870,-
De te verwachten fooien: $ 80,50 p.p. (i)
9 dagen Azie - Pacific cruise met de Diamond Princess 9,0

Vertrek op 6 juni 2015. Op deze 9-daagse cruise met het cruiseschip de Diamond Princess doet u de volgende havens aan: Kobe, Okinawa, Hualien, Kaohsiung, Keelung (Taipei), Kobe.

nu vanaf € 918,-
De te verwachten fooien: $ 92,00 p.p. (i)
8 dagen Australië - NZ cruise met de Diamond Princess 9,0

Vertrek op 16 maart 2016. Op deze 8-daagse cruise met het cruiseschip de Diamond Princess doet u de volgende havens aan: Sydney, Melbourne, Wineglass Bay, Hobart, Port Arthur (Tasmanië), Sydney.

nu vanaf € 929,-
De te verwachten fooien: $ 80,50 p.p. (i)
5 dagen Australië - NZ cruise met de Diamond Princess 9,0

Vertrek op 30 december 2015. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de Diamond Princess doet u de volgende havens aan: Auckland, Bay of Islands, Sydney.

nu vanaf € 986,-
10 dagen Australië - NZ cruise met de Diamond Princess 9,0

Vertrek op 8 december 2015. Op deze 10-daagse cruise met het cruiseschip de Diamond Princess doet u de volgende havens aan: Sydney, Fiordland National Park, Dunedin, Akaroa, Picton, Tauranga, Auckland.

nu vanaf € 1.072,-
De te verwachten fooien: $ 103,50 p.p. (i)
10 dagen Azie - Pacific cruise met de Diamond Princess 9,0

Vertrek op 8 juli 2015. Op deze 10-daagse cruise met het cruiseschip de Diamond Princess doet u de volgende havens aan: Yokohama, Kushiro, Korsakov, Sachalin, Otaru, Hakodate, Aomori, Yokohama.

nu vanaf € 1.133,-
De te verwachten fooien: $ 103,50 p.p. (i)
10 dagen Azie - Pacific cruise met de Diamond Princess 9,0

Vertrek op 17 juli 2015. Op deze 10-daagse cruise met het cruiseschip de Diamond Princess doet u de volgende havens aan: Yokohama, Kushiro, Korsakov, Sachalin, Otaru, Hakodate, Aomori, Yokohama.

nu vanaf € 1.133,-
De te verwachten fooien: $ 103,50 p.p. (i)

Cruise Awards vol trots ontvangen

Cruise Awards vol trots ontvangen

Captaincruise.nl deed een uitgebreid consumentenonderzoek naar de sterke punten van de diverse rederijen. Hieraan hebben ruim duizend Captain Cruise passagiers deelgenomen, reden genoeg om een Award uit te reiken aan de rederijen met de allerhoogste scores.

Lees verder

Cruisen in Japan = alles behalve een worsteling!

Cruisen in Japan = alles behalve een worsteling!

Japan: het land van de rijzende zon. Een prachtige land, waar alles anders is dan anders. Dit land, vol prachtige natuur, en met een zeer indrukwekkende cultuur, is het land bij uitstek om ontdekt te worden per cruise. Tijdens de afwisselende vaarroute van de Diamond Princess ontdekt u de vele hoogtepunten van het land.

Lees verder

Captain Cruise uw mening geven = korting krijgen

Captain Cruise uw mening geven =               korting krijgen

Steeds meer vakantiegangers delen hun reiservaringen. Hun beoordelingen zijn een bron van informatie voor degenen die zich op een cruise oriënteren. Op de website van Captain Cruise staan inmiddels honderden beoordelingen over specifieke cruiseschepen dankzij onze klanten.

Lees verder

Telegraaf prijst Captain Cruise inzake fooien

Telegraaf prijst Captain Cruise inzake fooien

In de Telegraaf van 21 september 2013 stond een column over cruisen, waarbij het initiatief van Captain Cruise om duidelijkheid in fooien aan te pakken, wordt geprezen.

Lees verder

Fam. Derksen wint gratis cruise met beoordeling

Fam. Derksen wint gratis cruise met beoordeling

Mijnheer en mevrouw Derksen uit Utrecht hebben met hun beoordeling van Captain Cruise de gratis cruise gewonnen. Zij reageerden enthousiast toen Captain Cruise bij hen aan belde met de mededeling dat het lot op hen was gevallen.

Lees verder

Hollands tintje bij HAL

Hollands tintje bij HAL

Cruisen zit bij iedereen van Captain Cruise in het bloed. Zo werkt Eline Kuijs, ja dochter van onze directeur Michel Kuijs, bij HAL als excursie-medewerkster. Reden voor het vakblad TravMagazine om haar te interviewen. Lees meer over Nederlandse reisbegeleiding bij HAL en/of bel met 088-501 8 501 om snel nog zo'n (last minute) cruise te boeken.

Lees verder

Stunten met reserveringskosten?

Stunten met reserveringskosten?

Sommige cruisesites melden de laatste tijd geen kosten voor een reservering te rekenen, tijdelijk wel te verstaan. Alsof dat zo uitzonderlijk is!?! Captain Cruise heeft nog nooit reserveringskosten gerekend bij online boekingen. Daarnaast hanteren wij de Laagste Prijs Garantie. Goedkoper kan niet!

Lees verder

Tot 19 maart: Gratis all inclusive drankpakket bij balkonhut bij MSC

Tot 19 maart: Gratis all inclusive drankpakket bij balkonhut bij MSC

Als u voor 19 maart een lentecruise boekt op de MSC Preziosa, Splendida, Orchestra of Fantasia ontvangt u een gratis drankenpakket aan boord. Dat maakt uw toch al volledige cruise tot een echte all-inclusive ervaring van grote klasse.

Lees verder

Captain Cruise maakt fooien inzichtelijk

Captain Cruise maakt fooien inzichtelijk

Captain Cruise heeft een module ontwikkeld die de fooien direct op haar website weergeeft. Het systeem is uniek in de wereld. Punt is niet alleen dat sommige rederijen geen en andere wel fooien in rekening brengen. De manier waarop de fooien berekend worden is soms ronduit onoverzichtelijk. De komende dagen wordt het systeem geoptimaliseerd.

Lees verder

Captain Cruise strijdt voor duidelijkheid in cruiseprijzen

Captain Cruise strijdt voor duidelijkheid in cruiseprijzen

Captain Cruise is voor een goed inkomen voor personeel op cruiseschepen. Dit dient transparante tarieven niet in de weg te staan. Of fooien in de prijs zitten, verschilt per rederij. Daardoor is 't bij boeken appels en peren vergelijken. Captain Cruise zond een open brief naar de Dutch Cruise Council.

Lees verder

Sortering

Verfijn uw zoekopdracht

Vertrekhaven Vaargebieden Aantal dagen Maand Vakantieperiode Rederij
Diamond Princess

Wat vinden anderen

9,0
7,2 goed

een enorm mooi schip prima maaltijden mooie zwembaden ......

I.B. van IJssel

Onze belofte

Bij Captain Cruise boekt u betrouwbaar online en betaalt u veilig via I-Deal.
Onze klanttevredenheid wordt
beoordeeld met een 9+.
Bel 088 – 501 8 501 voor
advies van onze
deskundige crew!

Voorstel op maat

Neem contact op met onze cruise experts voor een voorstel op maat.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten