Wie zijn wij?

De naam zegt het al: het is uw kapitein op cruisegebied. Captain Cruise stuurt u bekwaam door de zee van duizenden cruisevakanties, hij laat u betrouwbaar online boeken en hij zorgt er voor dat u de laagste prijs betaalt. Captain Cruise is een initiatief van ervaren mensen uit de reiswereld en de internetscene. Zij verbaasden zich dat...

Lees verder

Bridgecruises

Bridgecruises
Op zoek naar een speciale Bridgereis? 
De meest unieke bridgedrives op een prachtig cruiseschip, varend langs fantastische bestemmingen! Dat is in 1 zin wat wij u bieden met onze unieke bridge cruisevakanties. U bent aan boord met een gezellige groep Nederlandse reizigers die allemaal het doel hebben om een heerlijke, luxe cruise vakantie te combineren met hun favoriete kaartsport. 

Op 6 september 2014 kunt u mee met onze Fjorden en Bergen cruise. Deze route voert Captain Cruise al jaren met groot succes in haar bridgeprogramma. Ook dit jaar kunt u dus weer genieten van het pittoreske Bergen, de imposante fjorden Geiranger, Alesund en het adembenemende Eidfjord.

Het bridgen
Gedurende de cruise staan er meestal 4 spannende bridgedrives op het programma. Overdag kunt u de mooiste bestemmingen zien. Op de zeedagen of in de avonden doet u mee aan de bridgedrives. De ervaren wedstrijdleider leidt de competitie in goede banen. De Captain Cruise Cup is te winnen, maar gezien de diverse niveau’s van de deelnemers hechten we belang aan een gemoedelijk karakter van de wedstrijden. 

Uw cruise
Captain Cruise organiseert de bridgereizen in samenwerking met Holland America Line. Uw volledig ingerichte hut is tot in de puntjes verzorgd. Elke dag is er een gevarieerd programma en tegen meerprijs kunt u gebruik maken van het wellness- en beauty-aanbod aan boord of excursies boeken.

De bridgecruise vaart op 6 september 2014 vanuit Rotterdam naar Bergen en de Noorse fjorden. U verblijft 7 nachten op de kleinschalige (slechts 1400 passagiers) ms Rotterdam. U bezoekt enkele van de mooiste fjorden.

Dag Haven aankomst vertrek
1ROTTERDAMNederland 16:00
2Op zee  
3BERGENNoorwegen08:0016:00
4GEIRANGERNoorwegen08:0017:00
5ALESUNDNoorwegen23:00 (dag 4)15:00
6EIDFJORDNoorwegen10:0018:00
7Op zee

8ROTTERDAMNederland07:00

Reissom obv 2-persoons bezetting: Reissom obv 1-persoons bezetting:

Binnenhut  € 1.097,-  € 897,- Binnenhut  € 1.701,-  € 1.326,-

Buitenhut  € 1.297,- € 1.097,- Buitenhut € 2.019,- € 1.646,- 

Suite € 2.046,-  € 1.818,- Lanai hut € 3.999,-  € 2.246,-

Volledig verzorgde reis
Uw bridgereis is inclusief:
  • Exclusieve bridgeruimte van Captain Cruise aan boord
  • Professionele NBB-wedstrijdleiding (Carel Frerichs - onze vaste Bridgeleider) 
  • Electronische scoreverwerking; automatische registratie NBB-Meesterpunten
  • Kennismakingsbijeenkomst rond koffietijd
  • Prijsuitreiking met exclusieve cocktailparty
Uw cruise is inclusief:
  • Nederlandstalige begeleiding
  • Alle maaltijden, snacks, midnight-buffet, koffie, thee, water
  • Entertainment, shows, optredens en dag-activiteiten
  • Havengelden en belastingen
Bijkomende kosten: Fooien ($ 80,50 p.p. op basis van binnenhutten en buitenhutten, $ 84 p.p. op basis van suites), excursies, (alcoholische) drank en brandstoftoeslag (indien van toepassing).

De aanbiedingen betreffen slechts een beperkt aantal hutten; prijzen liggen pas vast nadat u een optie heeft genomen of gereserveerd heeft.

Wilt u meer informatie of reserveren, bel gerust met ons ervaren cruiseteam, telefoon 088 - 501 8 501. 

Zoek op datum

Aantal dagen

Laatste Bridgecruise 2014: afvaart 6 september a.s.!

Laatste Bridgecruise 2014: afvaart 6 september a.s.!

We hebben twee prachtige routes vanuit Nederland voor onze nieuwe bridgecruises in 2014. De meest unieke bridgedrives op een prachtig cruiseschip, varend langs fantastische bestemmingen! Dat is in 1 zin wat wij u bieden met onze unieke bridge cruisevakanties. U bent aan boord met een gezellige groep Nederlandse reizigers die allemaal het doel hebben om een heerlijke, luxe cruise vakantie te combineren met hun favoriete kaartsport.

Lees verder

Cruise Awards vol trots ontvangen

Cruise Awards vol trots ontvangen

Captaincruise.nl deed een uitgebreid consumentenonderzoek naar de sterke punten van de diverse rederijen. Hieraan hebben ruim duizend Captain Cruise passagiers deelgenomen, reden genoeg om een Award uit te reiken aan de rederijen met de allerhoogste scores.

Lees verder

Telegraaf prijst Captain Cruise inzake fooien

Telegraaf prijst Captain Cruise inzake fooien

In de Telegraaf van 21 september 2013 stond een column over cruisen, waarbij het initiatief van Captain Cruise om duidelijkheid in fooien aan te pakken, wordt geprezen.

Lees verder

Fam. Derksen wint gratis cruise met beoordeling

Fam. Derksen wint gratis cruise met beoordeling

Mijnheer en mevrouw Derksen uit Utrecht hebben met hun beoordeling van Captain Cruise de gratis cruise gewonnen. Zij reageerden enthousiast toen Captain Cruise bij hen aan belde met de mededeling dat het lot op hen was gevallen.

Lees verder

Hollands tintje bij HAL

Hollands tintje bij HAL

Cruisen zit bij iedereen van Captain Cruise in het bloed. Zo werkt Eline Kuijs, ja dochter van onze directeur Michel Kuijs, bij HAL als excursie-medewerkster. Reden voor het vakblad TravMagazine om haar te interviewen. Lees meer over Nederlandse reisbegeleiding bij HAL en/of bel met 088-501 8 501 om snel nog zo'n (last minute) cruise te boeken.

Lees verder

Stunten met reserveringskosten?

Stunten met reserveringskosten?

Sommige cruisesites melden de laatste tijd geen kosten voor een reservering te rekenen, tijdelijk wel te verstaan. Alsof dat zo uitzonderlijk is!?! Captain Cruise heeft nog nooit reserveringskosten gerekend bij online boekingen. Daarnaast hanteren wij de Laagste Prijs Garantie. Goedkoper kan niet!

Lees verder

Tot 19 maart: Gratis all inclusive drankpakket bij balkonhut bij MSC

Tot 19 maart: Gratis all inclusive drankpakket bij balkonhut bij MSC

Als u voor 19 maart een lentecruise boekt op de MSC Preziosa, Splendida, Orchestra of Fantasia ontvangt u een gratis drankenpakket aan boord. Dat maakt uw toch al volledige cruise tot een echte all-inclusive ervaring van grote klasse.

Lees verder

Captain Cruise maakt fooien inzichtelijk

Captain Cruise maakt fooien inzichtelijk

Captain Cruise heeft een module ontwikkeld die de fooien direct op haar website weergeeft. Het systeem is uniek in de wereld. Punt is niet alleen dat sommige rederijen geen en andere wel fooien in rekening brengen. De manier waarop de fooien berekend worden is soms ronduit onoverzichtelijk. De komende dagen wordt het systeem geoptimaliseerd.

Lees verder

Captain Cruise strijdt voor duidelijkheid in cruiseprijzen

Captain Cruise strijdt voor duidelijkheid in cruiseprijzen

Captain Cruise is voor een goed inkomen voor personeel op cruiseschepen. Dit dient transparante tarieven niet in de weg te staan. Of fooien in de prijs zitten, verschilt per rederij. Daardoor is 't bij boeken appels en peren vergelijken. Captain Cruise zond een open brief naar de Dutch Cruise Council.

Lees verder

Captain Cruise ontwikkelt fooi-indicator

Captain Cruise ontwikkelt fooi-indicator

Nog deze maand hoopt Captain Cruise haar fooi-indicator live te zetten. Als men dan online boekt op captaincruise.nl krijgt men bij de cruiseprijs ook het bedrag te zien, waarvan wordt verwacht dat men aan fooien voldoet. Dit variëert van 0 euro tot honderden dollars, want soms zijn fooien inclusief en soms wordt een flinke bijdrage verwacht.

Lees verder

Onze belofte

Bij Captain Cruise boekt u betrouwbaar online en betaalt u veilig via I-Deal.
Onze klanttevredenheid wordt
beoordeeld met een 9+.
Bel 088 – 501 8 501 voor
advies van onze
deskundige crew!

Voorstel op maat

Neem contact op met onze cruise experts voor een voorstel op maat.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten