Boek een onvergetelijke cruise bij Captain Cruise!

Denkt u er over binnenkort een cruise te boeken? Bekijk dan direct de verschillende cruises, vaargebieden, rederijen en bestemmingen van Captain Cruise. Hier bent u zeker van de beste prijsgarantie en de hoogst gewaardeerde service in de cruise branche. Wij sturen u bekwaam door de zee van cruise vakanties. U boekt betrouwbaar online en...

Lees meer

Auckland

Auckland

Grootste, snelst groeiende en meest trendy stad van Nieuw-Zeeland bekend van de America's Cup, een internationaal zeilevenement. Het ligt op het Noordereiland.
Afgezien van het zakelijke centrum waar u de meeste bezienswaardigheden treft, vindt u hier nauwelijks echte wolkenkrabbers (de Sky Tower uitgezonderd). 

De moderne stad telt ongeveer 990.000 inwoners, en is daarmee de grootste stad van het land. De inwoners vormen een bonte mix van nationaliteiten die afkomstig zijn uit vele windstreken in de wereld. Een grote groep vormt de van oorsprong Polynesische bevolking die hier in het verleden zijn neergestreken op hun tochten vanuit de stille Oceaan.
De stad wordt omringd door water, met de Tasman zee aan de kant en de Pacific aan de andere kant, en heeft daardoor een grote aantrekkingskracht op watersportliefhebbers, waaronder veel zeilfanaten. Door de vele zeiljachten die hier afgemeerd liggen in de haven, heeft de stad de bijnaam, “City of Sails”, gekregen.

Er wonen Europeanen, Maori, Polynesiërs en Aziaten en dat ziet u terug aan de verscheidenheid aan winkeltjes, restaurants en markten.

Bezienswaardigheden

  • Sky Tower. Deze 328 meter hoge toren werd in augustus 1997 geopend en is het hoogste gebouw op het zuidelijke halfrond. Het is de blikvanger van de stad. U heeft er een fantastisch uitzicht over Auckland en de Waitemata Harbour. U kunt er in het draaiende restaurant eten. De basejump van de top naar beneden is erg spectaculair.
  • Waterfront. Aan het gezellige waterfront vindt u vele winkels, fraaie gebouwen, restaurants en cafés.
  • Parnell Village. In dit historische stadsdeel zonder hoogbouw met trendy boetieks, galeries en restaurants, vindt u koloniale huizen met sfeervolle binnenplaatsen, doorgangen, houten bruggen en sierbestrating.
  • Kelly Tarlton's Underwaterworld. Een lopende band door doorzichtige tunnels voert u dwars door een enorm aquarium met haaien, roggen en zeeschildpadden.
  • Antarctic Encounter. U reist per snowcat door een poollandschap met koningspinguïns.

Nuttige tips
Winkelen
Er zijn vele grote shopping malls op Queenstreet. Op de Victoria Park Market vindt u winkeltjes en stalletjes die typische Nieuw-Zeelandse producten, snacks en souvenirs verkopen.

Vervoer
Er zijn dubbeldeksbussen die langs de belangrijkste attracties van de stad rijden. U kunt bij alle bezienswaardigheden in en uitstappen.

Evenementen
America's Cup: dit is een internationaal zeilevenement dat heel veel extra feestelijkheden met zich mee brengt.

Vliegveld
Auckland International Airport.

Zoek op datum

Vertrek van
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Vertrek tot
RadDatePicker
Open the calendar popup.
5 dagen Australië - NZ cruise met de Sun Princess 8,5

Vertrek op 26 januari 2018. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de Sun Princess doet u de volgende havens aan: Auckland, Bay of Islands, Sydney.

nu vanaf € 444,-
De te verwachten fooien: $ 51,80 p.p. (i)
5 dagen Australië - NZ cruise met de Sea Princess

Vertrek op 29 augustus 2017. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de Sea Princess doet u de volgende havens aan: Auckland, Sydney.

nu vanaf € 517,-
De te verwachten fooien: $ 51,80 p.p. (i)
5 dagen Australië - NZ cruise met de Golden Princess 8,8

Vertrek op 2 september 2017. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de Golden Princess doet u de volgende havens aan: Auckland, Bay of Islands, Sydney.

nu vanaf € 517,-
De te verwachten fooien: $ 51,80 p.p. (i)
5 dagen Australië - NZ cruise met de Golden Princess 8,8

Vertrek op 9 februari 2017. Op deze 5-daagse cruise met het cruiseschip de Golden Princess doet u de volgende havens aan: Auckland, Melbourne.

nu vanaf € 529,-
De te verwachten fooien: $ 51,80 p.p. (i)
13 dagen Australië - NZ cruise met de Celebrity Solstice 8,0

Vertrek op 17 februari 2017. Op deze 13-daagse cruise met het cruiseschip de Celebrity Solstice doet u de volgende havens aan: Auckland, Tauranga, Napier, Wellington, Akaroa, Dunedin, Dusky Sound, Doubtful Sound, Hobart, Sydney.

nu vanaf € 1.145,-
De te verwachten fooien: $ 162,00 p.p. (i)
11 dagen Australië - NZ cruise met de Celebrity Solstice 8,0

Vertrek op 13 december 2018. Op deze 11-daagse cruise met het cruiseschip de Celebrity Solstice doet u de volgende havens aan: Auckland, Tauranga, Wellington, Picton, Akaroa, Dunedin, Dusky Sound, Doubtful Sound, Sydney.

nu vanaf € 1.183,-
De te verwachten fooien: $ 135,00 p.p. (i)
13 dagen Australië - NZ cruise met de Diamond Princess 9,0

Vertrek op 18 februari 2018. Op deze 13-daagse cruise met het cruiseschip de Diamond Princess doet u de volgende havens aan: Auckland, Tauranga, Akaroa, Dunedin, Hobart, Melbourne, Sydney.

nu vanaf € 1.280,-
De te verwachten fooien: $ 155,40 p.p. (i)
11 dagen Australië - NZ cruise met de Norwegian Jewel 8,8

Vertrek op 31 januari 2018. Op deze 11-daagse cruise met het cruiseschip de Norwegian Jewel doet u de volgende havens aan: Auckland, Bay of Islands, Tauranga, Gisborne, Wellington, Akaroa, Dunedin, Sydney.

Extra's
  • Mogelijk gratis extra’s (i) Deze actie is geldig voor nieuwe boekingen gemaakt van 1 december 2016 t/m 7 april 2017. Geldig op cruises met vertrek na 1 december 2016 en met een duur van minimaal 4 dagen (m.u.v. Norwegian Sky en Pride of America). Wanneer u een studio of binnenhut boekt, mag u 1 van de vier voordelen kiezen. Boekt u een buitenhut, balkonhut of mini-suite, dan mag u twee van de vier voordelen kiezen : een drankenpakket, een dinerpakket, een internetpakket per hut van 250 minuten of $200 boordtegoed per hut. Deze actie is niet geldig op categorie IX, OX, BX en MX. Het drankenpakket en het dinerpakket zijn alleen geldig voor de eerste 2 personen in de hut. Het aantal maaltijden dat inclusief is in het dinerpakket is afhankelijk van de duur van de cruise. Wij adviseren u om vooraf online te reserveren voor de specialiteitenrestaurants. Voor het internetpakket geldt maximaal één login per hut. Het boordtegoed kan niet worden uitgekeerd in contant geld en is niet overdraagbaar. Boekt u een Suite of Haven dan gelden er afwijkende voorwaarden, vraag hierna bij onze reserveringsafdeling. De actie kan niet gecombineerd worden met andere acties, -aanbiedingen en –kortingen. Bij het wijzigen van de reis kunnen mogelijke extra’s komen te vervallen. Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid
nu vanaf € 1.427,-
De te verwachten fooien: $ 135,00 p.p. (i)
15 dagen Australië - NZ cruise met de Noordam 8,4

Vertrek op 14 februari 2017. Op deze 15-daagse cruise met het cruiseschip de Noordam doet u de volgende havens aan: Auckland, Tauranga, Napier, Wellington, Picton, Christchurch, Dunedin, Hobart, Melbourne, Sydney.

nu vanaf € 1.438,-
De te verwachten fooien: $ 175,00 p.p. (i)
13 dagen Australië - NZ cruise met de Celebrity Solstice 8,0

Vertrek op 9 december 2017. Op deze 13-daagse cruise met het cruiseschip de Celebrity Solstice doet u de volgende havens aan: Auckland, Bay of Islands, Tauranga, Wellington, Akaroa, Dunedin, Dusky Sound, Doubtful Sound, Melbourne, Sydney.

nu vanaf € 1.449,-
De te verwachten fooien: $ 162,00 p.p. (i)
13 dagen Australië - NZ cruise met de Diamond Princess 9,0

Vertrek op 30 december 2017. Op deze 13-daagse cruise met het cruiseschip de Diamond Princess doet u de volgende havens aan: Auckland, Wellington, Picton, Akaroa, Dunedin, Hobart, Sydney.

Extra's
  • Mogelijk gratis verblijf 3e en 4e persoon in de hut (i) Geldig voor nieuwe boekingen gemaakt en bevestigd van 1 t/m 31 december 2016. De actie is geldig op geselcteerde afvaarten. De havengelden worden wel in rekening gebracht. Annuleren en opnieuw inboeken is niet toegestaan. Naamswijzigingen zijn niet mogelijk. Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid.
nu vanaf € 1.491,-
De te verwachten fooien: $ 155,40 p.p. (i)
15 dagen Australië - NZ cruise met de Radiance of the Seas 8,0

Vertrek op 17 januari 2018. Op deze 15-daagse cruise met het cruiseschip de Radiance of the Seas doet u de volgende havens aan: Auckland, Bay of Islands, Tauranga, Wellington, Akaroa, Dunedin, Dusky Sound, Doubtful Sound, Melbourne, Sydney, Newcastle, S ...

van € 1.990,- nu vanaf € 1.510,-
De te verwachten fooien: $ 189,00 p.p. (i)

Cruise Awards vol trots ontvangen

Cruise Awards vol trots ontvangen

Captaincruise.nl deed een uitgebreid consumentenonderzoek naar de sterke punten van de diverse rederijen. Hieraan hebben ruim duizend Captain Cruise passagiers deelgenomen, reden genoeg om een Award uit te reiken aan de rederijen met de allerhoogste scores.

Lees verder

Australië & Nieuw-Zeeland: cruiselanden bij uitstek!

Australië & Nieuw-Zeeland: cruiselanden bij uitstek!

Grote afstanden rijden, of telkens vliegen naar de volgende bestemming: dat blijft u met een cruise in Australië allemaal bespaard. Het land Down Under heeft een groeiende cruisemarkt - met een leuke mix van lokale cruisers en cruisers uit vooral Europa, Amerika en China.

Lees verder

Bevaar wereldzeeën met Captain Cruise

Bevaar wereldzeeën met Captain Cruise

CAPTAIN CRUISE LAAT U GRAAG DE WERELD ZIEN! Een wereldcruise: in alle tijd en rust een cruise rond de wereld maken. Daar hing vroeger een extreem hoog prijskaartje aan, maar is sinds een aantal jaren veel aantrekkelijker geworden in prijs. Captain Cruise informeert u graag over de beste en mooiste wereldcruises.

Lees verder

Telegraaf prijst Captain Cruise inzake fooien

Telegraaf prijst Captain Cruise inzake fooien

In de Telegraaf van 21 september 2013 stond een column over cruisen, waarbij het initiatief van Captain Cruise om duidelijkheid in fooien aan te pakken, wordt geprezen.

Lees verder

Fam. Derksen wint gratis cruise met beoordeling

Fam. Derksen wint gratis cruise met beoordeling

Mijnheer en mevrouw Derksen uit Utrecht hebben met hun beoordeling van Captain Cruise de gratis cruise gewonnen. Zij reageerden enthousiast toen Captain Cruise bij hen aan belde met de mededeling dat het lot op hen was gevallen.

Lees verder

Hollands tintje bij HAL

Hollands tintje bij HAL

Cruisen zit bij iedereen van Captain Cruise in het bloed. Zo werkt Eline Kuijs, ja dochter van onze directeur Michel Kuijs, bij HAL als excursie-medewerkster. Reden voor het vakblad TravMagazine om haar te interviewen. Lees meer over Nederlandse reisbegeleiding bij HAL en/of bel met 088-501 8 501 om snel nog zo'n (last minute) cruise te boeken.

Lees verder

Stunten met reserveringskosten?

Stunten met reserveringskosten?

Sommige cruisesites melden de laatste tijd geen kosten voor een reservering te rekenen, tijdelijk wel te verstaan. Alsof dat zo uitzonderlijk is!?! Captain Cruise heeft nog nooit reserveringskosten gerekend bij online boekingen. Daarnaast hanteren wij de Laagste Prijs Garantie. Goedkoper kan niet!

Lees verder

Tot 19 maart: Gratis all inclusive drankpakket bij balkonhut bij MSC

Tot 19 maart: Gratis all inclusive drankpakket bij balkonhut bij MSC

Als u voor 19 maart een lentecruise boekt op de MSC Preziosa, Splendida, Orchestra of Fantasia ontvangt u een gratis drankenpakket aan boord. Dat maakt uw toch al volledige cruise tot een echte all-inclusive ervaring van grote klasse.

Lees verder

Captain Cruise maakt fooien inzichtelijk

Captain Cruise maakt fooien inzichtelijk

Captain Cruise heeft een module ontwikkeld die de fooien direct op haar website weergeeft. Het systeem is uniek in de wereld. Punt is niet alleen dat sommige rederijen geen en andere wel fooien in rekening brengen. De manier waarop de fooien berekend worden is soms ronduit onoverzichtelijk. De komende dagen wordt het systeem geoptimaliseerd.

Lees verder

Captain Cruise strijdt voor duidelijkheid in cruiseprijzen

Captain Cruise strijdt voor duidelijkheid in cruiseprijzen

Captain Cruise is voor een goed inkomen voor personeel op cruiseschepen. Dit dient transparante tarieven niet in de weg te staan. Of fooien in de prijs zitten, verschilt per rederij. Daardoor is 't bij boeken appels en peren vergelijken. Captain Cruise zond een open brief naar de Dutch Cruise Council.

Lees verder

Sortering

Verfijn uw zoekopdracht

Vaargebieden Aantal dagen Maand Rederij Schepen Thema's

Onze belofte

Bij Captain Cruise boekt u betrouwbaar online en betaalt u veilig via I-Deal.
Onze klanttevredenheid wordt
beoordeeld met een 9+.
Bel 088 – 501 8 501 voor
advies van onze
deskundige crew!

Voorstel op maat

Neem contact op met onze cruise experts voor een voorstel op maat.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten